arturXJ Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 (edytowane) Ludziska, więc tak:Coś około 100 fotek i kilka filmików jest już załadowane na rapidshare. pozostałe około 70 właśnie się ładują.I tak, jeśli chcecie, to linki mogę wrzucić tutaj (no ale mówię, widać Wasze blachy, to już jak chcecie) lub niech kazdy zgłasza się po nie na PW :) ).PozdrawiamPrzemek Cześć Przemek,oglądałem już Twoje fotki, bardzo fajen. Dzięki, napracowałeś się. Teraz ściągają się filmiki.Poproszę o linka do następnych fotek na adres [email protected] albo GG P.S.A zdjęcie iskrzącej SV'ki jest cud-miód i orzechy Edytowane 8 Sierpnia 2007 przez arturXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fajnie, ciesze sie. PS. Wlaczasz alarmy bez pilota? :) Bez problemu hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A zdjęcie iskrzącej SV'ki jest cud-miód i orzechyA mi się nie podoba nic a nic :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 A mi się nie podoba nic a nic :crossy: :) Zachwycam się jakością zdjęcia i uchwyceniem chwili. A co z linkiem do reszty zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Sv'ka to mily motocykl i chciala sie solidaryzowac z moja honda, ktora przytulila sie do trawnika w lublinie 3 tyg temu :icon_razz: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 moze na 25-26.08 ustawka na Lublin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 moze na 25-26.08 ustawka na Lublin?Jestem za, jeżeli to będzie 26. 25 będę niestety będę na urlopie daleko od Lublina. Będę śledził formu i czekał na ustalenie terminu. Pozdrawiam Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 moze na 25-26.08 ustawka na Lublin? pewnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 pewnie :PJak znowu będziesz jeździł na jednym kólku to Cię wygonimy....albo się przyłączy więsza gromada. Czemu nie stado?Pozdro PruchCrashe w drodze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jak znowu będziesz jeździł na jednym kólku to Cię wygonimy....albo się przyłączy więsza gromada. trzymam za slowo :bigrazz: ze sie przylaczycie jasne :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Sqoud obczailem ten asfalcik na mysiadle ;] jest 1 klasa tylko ze za duza widownia i niebiescy szybko sie zajwiaja jak chcesz polatac na kole w niedziele to wal na priv, powiem gdzie co i jak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 (edytowane) uf ja też dotarłem :bigrazz: - trochę to trwało ale niestety to tylko 600-tka więc za dużo nie można wymagać... przede wszystkim podziękowania dla kierownika wycieczki, Turek kawał dobrej roboty :biggrin: najważniejsze, że pogoda dopisała :biggrin: bo im bardziej zbliżaliśmy się do Lublina tym było coraz gorzej... ale w efekcie się pięknie wypogodziło kilka spostrzeżeń: - nawet suzuki bez waszki nie chce jechać :wink: - nowe motocykle robione są z "papieru" :biggrin: (GSX-R) - nakedem też można latać powyżej 2,20 zł tyle, że krótką chwilę :bigrazz: - Squod nie dotyka się tyłeczka nie swojej dziewczyny :biggrin: :wink: - 25 motocykli, 450 km z czego rekordziści 100 km po torze, kilka niegroźnych gleb (jedna poważniejsza dla motocykla) - kilku uczestników przytarło łokcie :icon_razz: -szkoda, że motocykle też :bigrazz: - nigdy więcej nie odwiedzamy "Bidy" .... - a nie mówiłem, że to będzie najlepiej wydane 60 zł w sezonie pees. a jeżeli chodzi o fotki to Mack zrobił ich tylko 1200 szt. (2 GB) może ustawimy się na kebabciu jakimś to spróbuję nagrać tyle ile będzie trzeba... Edytowane 11 Sierpnia 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 ... a jeżeli chodzi o fotki to Mack zrobił ich tylko 1200 szt. (2 GB) może ustawimy się na kebabciu jakimś to spróbuję nagrać tyle ile będzie trzeba... Witka,jeśli chodzi o fotki, to bardzo proszę o płytkę - koszty pokrywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 - 25 motocykli, 450 km z czego rekordziści 100 km po torze, kilka niegroźnych gleb (jedna poważniejsza dla motocykla)Kolega na shadowce zrobil ponad 120 :evil:. Pozdro dla niego :icon_evil: - nigdy więcej nie odwiedzamy "Bidy" ....A co was zlego spotkalo w Bidzie ;). Dobre zarcie daja :smile: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Turek 25-26sierpnia juz zarezerwowales? :) Jakby udalo sie zgrac fotki na DVD to chetnie tez bym podkupil. U mnie 104.5km peklo po torze - wszystko jest fajne tylko szkoda ze nie w wawie . peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi