rommi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To jeszcze ja się zamelduje w chacie :clap: Dzięki wielkie dla organizatora :cool: Miło było Was poznać i z Wami polatać po torze. Dużo sie wczoraj nauczyłem, ale jeszcze sporo nauki przede mną.Było zajebiscie, choć nie dla wszystkich - ale cóż taki sport.Wczoraj mi sie troszkę spieszyło do W-wy, dlatego nie czekałem na resztę tylko pałowałem do chaty. Chętnie przygarnę jakąś płytką ze zdjęciami więc czekam na info co, gdzie i jak.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Dziekuje wszystkim za jazde :D bylo :clap: Iskra zamawiaj srubki :D R6 ta Twoja klatka przydalaby sie paru chlopakom Karol kazdy szlif uczy pokory i dobrze ze to tor a moto w zimie mozna wypucowac na blysk :clap: patrzac na mojego zima powinna nadejsc szybko :D ale mimo to crasch pady musze szybko zamontowac ... dla tych ktorzy nie wracali z nami - na trasie musialem usunac dosc drastycznie przedni blotnik :cool: czekam na reszte fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Iskra chcesz te fotki w duzej rozdzielczosci bez cenzury? :cool: to wysle Tobie na maila. Musimy tez pomyslec zeby jakos R6tka sie zaprzyjaznila z ZETem to moze jakies pocketbiki by fajne wyszly z tego? :clap::P Zamknijcie ich na noc w garażu i rano się zobaczy.Dziś czuję wczorajszy dzień. Wszystko mnie boli, właściwie to cały bolę. Ale to normalka. W sumie jazda to spory wysiłek. Cieszę się, że byłem na torze. Dzięki Wszystkim za miłe towarzystwo, Turkowi szczególnie za organizację. Przepraszam za rozpoczęcie czarnej serii gleb.Następnym razem chętnie się zabiorę. Co do fotek, to tak jak wszyscy czekam. Te, które są na motomisiach przejrzałam chyba ze trzy razy. Są suuper. Autor, Mack, wie jak to robić. Uchwycił to co na zdjęciach najtrudniejsze - ruch. Przemekpal też nie próżnował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbicniev Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No ja niestety nie sprawdziłem w sieci, że przekładacie wyjazd na niedziele, a widziałem że w sobote ma padać i w końcu nie pojechałem.. szkoda. Kiedy następny raz? Oby jak najszybciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zamknijcie ich na noc w garażu i rano się zobaczy.Dziś czuję wczorajszy dzień. Wszystko mnie boli, właściwie to cały bolę. Ale to normalka. W sumie jazda to spory wysiłek. . he he, co ja mam powiedziec?? Nie moge dopiac koszuli pod szyja. A ten BAD ZET chce caly czas szybciej i szybciej :biggrin: :crossy: PS. dzis pojechalem na moto do pracy. Oczywiscie blacha jest w schowku :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam.Obejrzałem własnie fotki na motomisiach... Na ich tle moje naprawdę średnio bedą się prezentowały.. no ale cośtam widać :biggrin:ZET pisał mi na PW i czekam na kolejne instrukcje, jak i gdzie to wszystko wrzucić. Nowak, dziś spróbuje wrzucić kilka fotek na te serwisy, które podałeś i jak się uda to tutaj wrzuce linki. Karol1001 nie wiem, czy będziesz z tego zadowolony ale udało mi się uchwycić to, jak SV-ka jechała już tak jak nie powinna i sypała już ładnymi iskrami :clap:. Jeśli chcesz to napisz maila na PW to wyśle Ci to zdjęcie. Dobra, popróbuje cos z tymi fotkami. Naprawdę chętnie komuś, kto wie jak szybko i sprawnie to gdzies wrzucić, wyślę płytkę ze wszystkim co mam. Ale czekam też jeszcze na wskazówki od ZET-a.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Jestem na 1 zdjeciu, az tak ****** jezdzilem? Nikt tak nie sypal iskier..:crossy: Chce DVD. Turek, pogadasz z "reziserem kina akcji", a raczej reziserami? RESPEKT dla jednego i drugiego(byl trzeci??) :flesje: ;) PS. Nowak zamowilek srubki i dystanse, poszedlem na calosc i zamowienie jest razy 2, a co tam :cool: Zecie jest piekne :crossy: Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez chichio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ej, a nie ma nikt fotek tego rozbitego gixera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRUCH Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ej, a nie ma nikt fotek tego rozbitego gixera?Witaj Karol jedną fotkę mam od Przemka . Daj sygnał to Ci ją prześlę . Mam pytanie do Mack-a. Może masz fotkę (lub fotki) z t-katem ?Pozdrawiam Pruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Mam linka do fotek od PrzemkaPal. Chetni PW.Link tajny bo rejestracje widac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturXJ Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Mam linka do fotek od PrzemkaPal. Chetni PW.Link tajny bo rejestracje widac :)Siemka,poproszę o tego linka [email protected] albo na GG. Jak wygodniej Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez arturXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Fotki zajefajne. Moze sie kiedys na Poznaniu spotkamy. Chichio - Yoshi strasznie hałasuje. Tego potrzebowałem :icon_mrgreen:. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Fotki zajefajne. Moze sie kiedys na Poznaniu spotkamy. Chichio - Yoshi strasznie hałasuje. Tego potrzebowałem :icon_mrgreen:. Dzięki jeszcze raz. Fajnie, ciesze sie. PS. Wlaczasz alarmy bez pilota? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Nie rozumie tego dlaczego wladze Wawy / prywatni przedsiebiorcy/inwestorzy nie doceniaja bussinesu jaki mogliby zrobic budujac glupi maly tor kartingowy.Jedyny minus calej imprezy to jest dojazd ktory jednak troche kosztuje.A czy ktos sie orientuje jak wyglada sprawa z torem kartingowym w Slomczynie? Tam sie nie da polatac? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Ludziska, więc tak:Coś około 100 fotek i kilka filmików jest już załadowane na rapidshare. pozostałe około 70 właśnie się ładują.I tak, jeśli chcecie, to linki mogę wrzucić tutaj (no ale mówię, widać Wasze blachy, to już jak chcecie) lub niech kazdy zgłasza się po nie na PW :icon_question: ).PozdrawiamPrzemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi