cenderr Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Rozumiem że zbieramy się jakoś przed 13 gdzieś przed wjazdem czy jakoś tak i na miejscu się rozliczamy itd nie? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_85 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja tez dopisuje sie do listy obecności.Normalnie wjeżdżasz na teren toru, przed samy wjazdem na sam nitkę toru jest mały placyk (padok :icon_question: ) tam wszyscy sie zbierają i dokonują opłaty. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Witam, Gdzie i o ktorej spotyka sie grupa warszawska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefron Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie powiemy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie powiemy :wink:A właśnie, że powiemy :-PGrupa warszawska spotyka się w Lublinie na torze kartingowym przy ulicy Zemborzyckiej, dnia 27.07.2008r. (w niedzielę) o godzinie 13:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 wiem ,ze aby sie odpoweidnio wyluzowac i uzyskac jak najlepsze rezultaty trzeba miec swiadomosc ,ze wrazie czego mozna wrocic spokojnie do domu. Po moich ostatnich doswiadczeniach odradzalbym takie podejscie :eek: Jak nie jestes jakims megakozakiem to lepiej caly czas pamietac, ze trzeba jeszcze wrocic do domu, nastawic sie na ten powrot a na torze cwiczyc technike, zamiast srubowac czasy okrazen. Chyba ze nie zalezy ci na sprzecie i wlasnym dupsku (sprawdzone empirycznie przeze mnie) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafallo5vr6 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No właśnie kolego UFI, w tym właśnie terminie. Dodam, że jak ktos przyjedzie wcześniej, to za torem 200m jest zalew i mozna polatac na nartach wodnych. fajoska sprawaPozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Muszę sprostować bo trochę namieszałem... :lalag:Impreza o której wcześniej pisałem wygląda na to, że jest o 18-tej...Szczegóły tutaj: http://www.kmcross.plI powiem szczerze nie mam pojęcia dlaczego tor jest dopiero od 13-tej... Ale ponieważ dzisiaj i ostatnio pogoda krzyżuje mi wszystkie plany chyba dołączę się do śmiganka. Do zobaczenie w każdym bądź razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Nie powiemy :icon_twisted: ok.czyli kazdy na wlasna reke jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Jak da rade z pogoda to tez wbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ok.czyli kazdy na wlasna reke jedzie Ja jadę z Wawy (pierwszy raz). Sam jeszcze nie wiem z kim i skąd. Ale jak będe wiedział to Ci napiszę. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daras11 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja startuje z Kołbieli 11:30. Jak ktoś jest chętny to zapraszam, w grupie zawsze raźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja jade rowniez pierwszy raz.Ile czasu mniej wiec zajmuje dojazd (jadac spokojnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadboY Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 tez bede! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 siemano,powróciło mi sie z urlopu.... dlatego tak późno rezerwuje, piszę się na 27.07 dozo w Lubelcu :biggrin: i pozdro No no Norbik dawno Cie nie bylo na miescie :crossy: dzis przelotowa moze sie lapniesz ? :biggrin: Rowniez pisze sie na tor 27.07 - trzeba pocwiczyc jazde w zakretach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi