Dexio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 A powiedzcie mi, jak mi sie uda to moge poprostu dojechac czy juz teraz mam sie deklarowac :icon_razz: :buttrock: ?? Hmm, uczciwie mowiac to nie wiem jak wyglada sprawa z mlodzieza, mam wraznie ze te nasze smigania po torze moga byc tak troche na krzywy ryj robione i pewnie nikt z organizatorow nie bedzie chcial bekac za nieletniego na torze w razie jakiegos wypadku. Chociaz mam wrazenie ze o ile masz prawko i jakis papier od rodzicow to bedzie spoko ale niech sie wypowie ktos bardziej kompetentny odemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Na torze nie ma wymogu posiadania prawa jazdy, co za tym idzie może równie dobrze przyjechać i 12-latek. Wymagane jest przede wszystkim posiadanie ważnego ubezpieczenia na torze. Dobrze jest jednak mieć ze sobą jakiegoś opiekuna prawnego, bo w razie wypadku musi poświadczyć tożsamość nieletniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pozdro 125 :buttrock: padlem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 padlem :) Powstan :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Pozdro 125 :) Powstan :P Nie no za duzo jaracie :D Nie nadarzam za Waszym poczuciem humoru za cienki bolek normalnie jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RooLeZ Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Bo to o POWERIDE chodzi pewnie :D Padles ----> Powstan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Bo to o POWERIDE chodzi pewnie :flesje: Padles ----> Powstan :) Musze popracowac nad moim abstrakcyjnym poczuciem humoru. Ma ktos pozyczyc Monty Pythona? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 hejka :) Chciałbym się zapytać czy jeżeli nie deklarowałem wcześniej chęci wylotu na tor 29.06 to czy można się tam po prostu stawić o wyznaczonej godzinie i z Wami wbić? Jeszcze nie wiem czy będę mógł jechać i pewnie będę wiedział dopiero w sobotę wieczorem... możliwe że jeszcze przyciągnął bym 2,3 kumpli na moto :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 hejka :( Chciałbym się zapytać czy jeżeli nie deklarowałem wcześniej chęci wylotu na tor 29.06 to czy można się tam po prostu stawić o wyznaczonej godzinie i z Wami wbić? Jeszcze nie wiem czy będę mógł jechać i pewnie będę wiedział dopiero w sobotę wieczorem... możliwe że jeszcze przyciągnął bym 2,3 kumpli na moto :buttrock:u mnie podobna sytuacja ...jeśli bedzie za dużo moto, to tylko jako obserwatorzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 wpiszcie sie w doodle :icon_question: zeby bylo wiadomo ile ludzijak bedze mega tlok to sie podzielimy na grupy tych co umieja i tych, co sie dopiero ucza :D http://www.doodle.ch/participation.html?po...ep7qqcdi7zky5er Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabinek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 jesli mozna to jade z Wamidopisałem sie w ankiecie czy ktos ma namiary na jakis tani nocleg w Lublinie? ktos cos wpominał o domkachbo chciałbym być w Lublinie w sobote wieczorempozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 pytaj Aśke :)ostatnio zalatwila nam domki, moze dalo by sie u Niej kimnąć :] Cytuj YZF750R - stary ale jaryKLX250E - tak samo... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może to Was dodatkowo zainteresuje:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-57489.htmlDruga część imprezy po Waszym śmiganku. Tak jak już kiedyś wspominałem nasze lokalne inicjatywy powoli bo powoli i czasem z oporem materii ale jednak idą do przodu :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Może to Was dodatkowo zainteresuje:http://www.kurierlubelski.pl/module-dzial-...-pid-57489.htmlDruga część imprezy po Waszym śmiganku. Tak jak już kiedyś wspominałem nasze lokalne inicjatywy powoli bo powoli i czasem z oporem materii ale jednak idą do przodu ;) O w dupkę a myślałem że sobie kameralnie pojeździmy, a tu lypa... tzn jestem za imprezami wszelkiego rodzaju promującymi motocykle, ale na torze wolę pośmigać kameralnie co by w miarę luźno było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 O w dupkę a myślałem że sobie kameralnie pojeździmy, a tu lypa... tzn jestem za imprezami wszelkiego rodzaju promującymi motocykle, ale na torze wolę pośmigać kameralnie co by w miarę luźno było.....Z tego co ja zrozumiałem, to od 9 do 14 tor jest tylko dla nas. W niedzielę impreza zaczyna się od 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi