Piotrek_eM Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Nie ma co oszczędzać na kasku. Ja kupiłem Nitro 311V za jakieś 300 jakiś czas temu i po paru miesiącach zmieniłem na Caberga Solo cośtamcośtam :buttrock: wartego wtedy jakieś 750. Różnica niesamowita, już w łapach czuć że to jednak inne materiały, do tego nieparująca szybka (to podstawa jak dla mnie), przemyślane wloty powietrza, wyjmowalne bebechy, dodatkowa przyciemniana szybka którą można sobie spuścić w czasie jazdy. Dodatkowym atutem droższych kasków jest oczywiście również bardziej kozacki wygląd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Piotrek_eM Tak tylko wiesz, nie każdy ma nieograniczony zasób finansów :biggrin: dlatego mowie, że górą do 4 stów moge wydać... Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_eM Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wiadomo, większość tak ma na początku - cała kasa idzie na sprzęta :D , ale jak uzbierasz to zafunduj sobie lepszy, a stary przeznacz dla pasażera :D Tylko uważaj bo taki np. Nitro który miałem, kompletnie się nie nadawał do jazdy w nocy po mieście, refleksy na szybce były masakryczne. Udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ja niedawno zdecydowałem się na kupno tego kasku http://www.moto-akcesoria.pl/product_info....products_id=412 Cena jest w miarę przystępna,wygląda naprawdę fajnie,bardzo dobrze obejmuje mi całą głowę,wykończenie w miarę więc myślę że jest to dosyć ciekawa oferta. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Doozer Tylko ten kask jest bardziej na enduro niż szlifereczke :D ,a ja własnie szukam już odrazu na przyszłą Suzuki GS 500F, a później szóstke Yamahy :D Młoda :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Ano faktycznie,moje niedopatrzenie.Zbyt dużo siedze na enduro/motocross i jakos nie pomyślałem tylko odrazu dałem oferte tego typu.Następnym razem będe dokładniej czytał. Pozdro Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie czytałem całego tematu, więc nie wiem czy ktoś już pokazywał ten kask :Dhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=97898330Moim zdaniem jak na tą cenę jest bardzo porządny :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 QóBa Nikt tego linku nie zapodał jeszcze, kurde musialam przeoczyc ten kask, bo ostatnio non stop siedze na allegro i go nie widziałam :D a jest całkiem całkiem hehe, tylko nie ma mojego rozmiaru buu, jestem akurat na przedziale S - M jak na złość, Dzieki wszystkim za dobre checi, nadal bede szukać :D Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 QóBa Nikt tego linku nie zapodał jeszcze, kurde musialam przeoczyc ten kask, bo ostatnio non stop siedze na allegro i go nie widziałam :D a jest całkiem całkiem hehe, tylko nie ma mojego rozmiaru buu, jestem akurat na przedziale S - M jak na złość, Dzieki wszystkim za dobre checi, nadal bede szukać :D MłodaTen kask proponuje ci najpierw przymierzyć w sklepie.Przymierzałem taki i ciężko się go z głowy ściąga :icon_exclaim: Niby rozmiar dobry ale ciężko schodzi.Kumple którzy taki kupili też na to narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 QóBa Nikt tego linku nie zapodał jeszcze, kurde musialam przeoczyc ten kask, bo ostatnio non stop siedze na allegro i go nie widziałam :D a jest całkiem całkiem hehe, tylko nie ma mojego rozmiaru buu, jestem akurat na przedziale S - M jak na złość, Dzieki wszystkim za dobre checi, nadal bede szukać :D MłodaW Motosprzęcie na Małeckiego są te Lazery do kupienia. Skocz poprzymierzać sobie. Na początku kask zawsze będzie raczej trochę ciaśniejszy. Z czasem się ułoży na głowie. Jak kupowałem swojego Nolana to na początku ledwo go wciskałem na głowę i chciałem kupić rozmiar większy. Na szczęście sprzedawca mi odradził. Kask szybko się ułożył i teraz jest ok. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 W Motosprzęcie na Małeckiego są te Lazery do kupienia. Boniek Pytanie, czy mówisz o swoim mieście, czy moim :) Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Boniek Pytanie, czy mówisz o swoim mieście, czy moim :) MłodaW Poznaniu jest Motosprzęt...niedaleko PKP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek6r Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 kurcze chcesz kupic R6 albo 500F a szukasz kaskow z dolnej polki??przy kupnie zwroc uwage na antifoga , bo jak naruszony to po miesiacu niec nie bedzie widac , same krechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Tylko, że na początku jako plecak bede jeździc, a na suzie raczej ponad 2 stówy nie bedzie odkręcana maneta prawda :) szukam na początek, bo dopiero później sobie kupie sprzęt, a po drugie nie mam funduszy bez granicznych na zakup ciuchów, troszke trudne do zrozumenia, ze grosze na torze bede zarabiać, i cały czas jestem na utrzymaniu starszych, ktorzy spłacaja dlugi mojego brata. trudno zrozumieć. Sory jak kogoś uraziłam, ale załapałam dzisiaj doline pozdro Młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Boniek Pytanie, czy mówisz o swoim mieście, czy moim :) MłodaOczywiście mam na myśli Poznań ;) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi