Pitu Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 no comment... "wszystkie dupy lecą na sprzęt"... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wyglada chocby jakis reportaz krecony przez uczniów jako zadanie domowe. pełna amatorka. A reporterka jak prowadzi juz "reportaz" o motocyklach powinna sie chociaz jakos inaczej ubrać....... :D dokładnie, mam takie same wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 najbardziej rozwalająca gadka : "a jak śmigasz tym motorem, tak szybko, czy tak dla trików? buhahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Ale głupia pipa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wytrzymalem 30 sekund ..... Ja 52. Masakra, pani "redaktor" jedynie ma fajny cyc, reszta do bani (tego co mowiła nie słuchałem :D ) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 obejzalem do konca, twardy jestem nie? :D mam wrazenie ze to jakas prowokacja :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 To nie może być serio :smile: napewno prowokacja chyba, że ćwicznie np. na studnia zrobione na odwal się. Ale dla śmiechu w sam raz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) pani "redaktor" jedynie ma fajny cyc- CZY CIE PAN BOG OPUSCIŁ ??? co do reportażu...nie będę komentował nie poważnych rzeczy...pozdro Edytowane 21 Lipca 2007 przez rYs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 - CZY CIE PAN BOG OPUSCIŁ ??? No przecież mowie, ze tylko cyc ;) Reszta to bani, bo troche taki pączuszek z niej :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Reportaż po zbuju myślałem że sie zesram jak to oglądałem. Kto to pomyślał żeby sie jeszcze pod tym podpisywał. Tej prezenterce chyba ktoś do łba nasrał i zapomniał pomieszać. Początek dobry ale jak ona zaczeła potem mówić jakby czytałą. głupia strasznie a dowiodła tym tekstem: -ona:to twój pierwszy motocykl?-on: nie drugi pierwszy to taka jamaha-ona; acha ROZUMIEM?-ona: i co umiesz jezdzić nim? :P :banghead: NIE KUPIł SE żEBY POPATRZEć. Ale idee mieli dobrą coś chceli pokazać ale im to nie wyszło. Ale tekst w 2:10min mnie rozje**ł... A co do prezenterki to ma dwa lewe suty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Co to za amatorszczyzna?!?!?! pani "redaktor" jedynie ma fajny cyc Nieprawda, ma obwisłe :icon_mrgreen: Wytrzymałem do końca... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi