piasektt Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja u siebie w KTM mam takie rozmiarki opon 120/90-18, 80/100-21 i bede chciał je wymieniac jakos na polowe zimy zeby było czym rwac. Zostawiac takie rozmiary jakei sa czy jakies inne dac?? Sam te opony zakładałem do twojego moto. Przód bym zostawił w tym samym rozmiarze. Ale jeżeli chodzi o tył to zależy, w jakim terenie pizgasz. Bo u mnie na poligonie ta opona była nawet, nawet. Poczytaj na forum o oponach i dobierz oponkę do własnych upodobań pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 seryjne najczesciej sa dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Seryjne tzn jaki rozmiar?? Piasekk a ile Dawałes za komplet opon do tego KATA?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 (edytowane) seryjny rozmiar to:przód 90/90 -21 54Rtył 120/90 - 18 65R a ja mam takie pytanko jeszcze. Jak najlepiej (najszybciej) zmienić symeringi w zawieszeniu przednim? Trzeba rozbierać całą zawieche? Może mi ktoś to jakoś opisać ;] Edytowane 18 Października 2007 przez piterq1991 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 benywzg z calym szacunkiem ale chyba nei masz dwoch lewych rak, bo mozesz pisac na forum, wiec w czasie w ktory pisales post z pytaniem o rozmiar opon mogles wejsc na strone ktma i samemu to sprawdzic. piterq1991 jezeli trzeba zmieniac to niestety musisz zawias rozebrac, najlepiej sciagnij fiszki do ktma albo serwisowke (nie wiem skad). A jezeli tylko trzeba przeczyscic to zapewne znasz metode z szczlinomierzem albo kawalkiem plastiku i wyciaganiem brudu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 niestety trzeba wymienić, jeden już się wcale nie nadaje. Muszę poszukać servisówki do zawieszenia, mam katalog części KTM ale nie za dużo tam widać, a w serwisówce jaką znalazłem jest tylko o silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 z doswiadczenia wiem ze zawieszenia sa dosyc podobne oblukaj fiszki innych marek zobacz podobienstwa i rozbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Prosiłem o jakiś dobry serwer a nie o rapida :buttrock: 250-525 SX/MXC/EXC EXC 125,200 i SX 125 200 Za kazde ściągniecie 5zł Pozdrawiam piasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Za kazde ściągniecie 5złNice JOKE haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 19 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Prosiłem o jakiś dobry serwer a nie o rapida :icon_razz: 250-525 SX/MXC/EXCEXC 125,200 i SX 125 200 Za kazde ściągniecie 5złPozdrawiam piasekWłaśnie widzisz, tego manuala to ja mam ;] Poszukuje takiego żeby zawieszenie było dobrze opisane ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 piterq1991, napisz mi na pw mejla, mam manuala od zawiasu 03/04r ale 90% usd tak samo się rozkłada Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Do wp mam osobno manuala ale wersji książkowej. I nie mam jak wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ktos wie co z nim jest nie tak ? Juz nawet kiedys sie ktos o niego chyba na forum pytal i dosc dawno go widzialem na sprzedaz. Pytam z ciekawosci :flesje: http://moto.allegro.pl/item258538052_ktm_exc_125.html Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Siemka dzis latałęm z Seba350 dlamnie ta jazda sie zle skonczyła:( KTM PADŁ I NIEPOWSTAŁ:D Nieiwem co sie stało Seba mowi ze sprzegło siadlo nieda sie silnikiem obrucic ani nic:( Masakrycznei jestem załamany Co mogl sie stac procz sprzegła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Siemka dzis latałęm z Seba350 dlamnie ta jazda sie zle skonczyła:( KTM PADŁ I NIEPOWSTAŁ:) Nieiwem co sie stało Seba mowi ze sprzegło siadlo nieda sie silnikiem obrucic ani nic:( Masakrycznei jestem załamany Co mogl sie stac procz sprzegła??Dodajmy ludziom :icon_razz: aby im nakreslic sytuacje,ze przy nawrotce kat zdechl nagle a jak odpalil to cos obcieralo,tarlo cholera wie jakby to nazwac w okolicach prawego dekla. Pozniej w strachu delikatne wracanko w strone "domu" i gdy dojechalismy na miejsce gdzie ja mialem auto z przyczepka to cos ustalo i chodzil normalnie. Beny zrobil rundke po torze jeszcze i moto zdechlo,ze silnik sie zblokowal - ani kopnac ani nic. Wnioskuje,ze cos moglo sie ze sprzeglem stac gdyz wczesniej pojawily sie te dzwieki ze sprzegla,a podobno poprzednik cos przy sprzegle grzebal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi