johny Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Cóż, gość dostał nagrodę Darwina i ewidentnie sobie na nią zasłużył.Użalanie się nad nim jest delikatnie mówiąc głupie. Świadomie NIKT by go nie karał śmiercią, nawet pokrzywdzony by pohuczał, potupał nogami, sypnął grubym słowem w ostateczności jak dr.Spławik pisał, ciut poturbował. Los, natura wymierzyła karę. Ciut zbyt surową ale sprawiedliwą według mnie. :biggrin: Żal mi jedynie ludzi którzy po nim płaczą.Żal mi także moto.Jego ? Bynajmniej, CHMWD.Co nie zmienia faktu, iż ludzie (nie zawsze żli) po pijaku różne rzeczy robią... To nie okoliczność łągodząca, ale może stawiać gościa już nie w sytuacji "czarne/białe" ale np. ww odcieniach "szarosci" Edytowane 20 Lipca 2007 przez johny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 kradzione nie tuczy...szkoda gościa, pewnie jakis młodzian z "fiu-bździu" w głowie, a może "byliby z niego ludzie" - każdy ma wieksze lub mniejsze grzeszki na swoim koncie, ale mówić, że dobrze mu tak... Co do pozostawiania kluczyków w stacyjce czy nie zamykania auta, to kiedys nie zamknąłem samochodu i dostałem za to mandat, bo pech chciał, że z jakiegos powodu policja sie furą zainteresowała. Było to moje pierwsze auto, w sumie to przez dziury w blasze mozna było cos z niego wyjmować, a mandat dostałem na 5% wartości "furaka" :biggrin: wspomóż biednego -> http://warszawa.menelgame.pl/change_please/5580475/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Za Onet.pl 19-letni mężczyzna zginął w wypadku motocyklowym, do jakiego doszło w nocy w Żaganiu w Lubuskiem. 19-latek ukradł motocykl, nie zdołał przejechać nawet 2 km, gdy stracił panowanie nad jednośladem. - poinformowali lubuscy policjanci. 19-latek zauważył, że właściciel maszyny zostawił ją na chwilę bez opieki. W stacyjce znajdował się kluczyk. Wsiadł na motor i - czego być może się nie spodziewał - nabrał zbyt dużej prędkości. Stracił panowanie nad maszyną i przewrócił się na jezdnię. Nie przeżył upadku.Łożeszku! Pracuję w Żaganiu ale o czymś takim nie słyszałem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 zaduzo ??? w sam raz - w ogóle mi kutas nie żal - h*j mu w dupe oby kazy złodziej motocykli tak skończył Dokładnie tak, na tym świecie za dużo jest głupków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chłopak najpierw ukradł a potem sam sobie wymierzył karę. Nawiązując do dyskusji, kara była 'niewspółmierna do czynu'. No ale stało się. A jeśli to rzeczywiście był GS - to parafarazując wypowiedzi z innych wątków - 'motocykl w sam raz dla początkujących'. Tylko że on na nim również skończył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damgrath Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 i bardzo dobrze, jednego zlodzieja mniej, szczescie ze zabil tylko siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Szkoda mi jego rodziców....stracili syna ktory jeszcze nie zaczal praktycznie zyc..... "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jeszcze napiszcie 15 stron!!!!! Każde zdanie się liczy!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Jeszcze napiszcie 15 stron!!!!! Każde zdanie się liczy!!!!!Masz racje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi