KarolinaPink Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Przeleciałem cały temat i widzę, że wszyscy mają Cię gdzieś.Jeżeli nie masz gdzie się zaczepić to my możemy (ktoś musi spać razem) mieć jedno wolne łóżko.Masz ochotę to zapraszam w imieniu swoim i chłopaków, których BTW o zdanie nie pytałem.Celowo w poście nie robię głupich podtekstów żeby Cię nie przestraszyć.Powiem tylko tyle: możesz nas nie polubić ale przystojni to jesteśmy jak ta lala :clap: * *to nie żart :icon_evil: He, He. Dzięki. Pewnie, że się piszę :biggrin: Ja nie z takich strachliwych ;) No coś mi się zdaje, że będzie wesoło :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 He, He. Dzięki. Pewnie, że się piszę :D Ja nie z takich strachliwych :smile: No coś mi się zdaje, że będzie wesoło :buttrock: Widzę, że kolega ABG zadbał o płeć piękną w naszym domku. Ja oczywiście się zgadzam, tylko ostrzegam, że będzie kupa śmiechu, bo za każdym razem jak się troszkę chłopaczek wstawi :lalag: lubi chwalić się swoim tańcem brzucha (podobno teraz jest na zgrupowaniu tancerzy w Danii). Także ostrzegam.. bądź przygotowana na zrywanie boków. Pozdro599 :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 nie przesadzaj, przeczytaj jeszcze raz... :biggrin: IZULKA wyraziła sie chyba jasnomimo to cieszę się że są gentlemani na świecie :clap: Sorry, zwracam honor :flesje: He, He. Dzięki. Pewnie, że się piszę :biggrin: Ja nie z takich strachliwych ;) No coś mi się zdaje, że będzie wesoło :flesje: Spox, w takim razie masz zaklepane.Jeszcze ekimm nie wie, ale mu to raczej wszystko jedno bo ostatnich Borek nie pamięta w ogóle :biggrin: Widzę, że kolega ABG zadbał o płeć piękną w naszym domku. Ja oczywiście się zgadzam, tylko ostrzegam, że będzie kupa śmiechu, bo za każdym razem jak się troszkę chłopaczek wstawi :flesje: lubi chwalić się swoim tańcem brzucha (podobno teraz jest na zgrupowaniu tancerzy w Danii). Także ostrzegam.. bądź przygotowana na zrywanie boków. Pozdro599 :bigrazz: Hehe, tańca nie będzie bo przerwałem trening z przerażenia....schudłem 5,5kg w 1 miesiąc ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 z warszawy bedzie pewnie jeszcze jeden domek z wolnym miejscem.. .lub dwoma.. w zaleznosci czy Marcin wezmie zone czy nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izula Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Sorry, zwracam honor :crossy: Spox, w takim razie masz zaklepane.Jeszcze ekimm nie wie, ale mu to raczej wszystko jedno bo ostatnich Borek nie pamięta w ogóle :biggrin: Hehe, tańca nie będzie bo przerwałem trening z przerażenia....schudłem 5,5kg w 1 miesiąc :bigrazz: Zgłaszam protest, ja chce taniec brzusia, moge ewentualnie się dołączyć aby koledze było rażniej.... :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Kto jedzie z wielkopolski na zlot?Nie za bardzo chce mi się lecieć samemu... :bigrazz: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 każdy czwartek dobry jest:)czyli mamy dwie propozycje:1. sobota 1.09 po południu - na zapracowanych (Lime82) poczekamy lub powiemy gdzie aktualnie jesteśmy2. czwartek 30.08 - po południu Zgadzam się ze stwierdzeniem, że każdy czwartek dobry jest ;)opcja 2 bardziej mi pasuje, ale 1 tez nie wykluczam :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłaszam protest, ja chce taniec brzusia, moge ewentualnie się dołączyć aby koledze było rażniej.... :bigrazz: Dziewczyny spokojnie.. postaram sie go nakręcić, może coś da się jeszcze zrobić. Jak nie to poprostu wleje mu się ze 2 piwa więcej (:lalag: x2) i sam ruszy do boju. Jeżeli jednak mój plan :icon_twisted: legnie w gruzach, chętnie ujrzałbym w wykonaniu SOLO, niekoniecznie z ABG, a nawet lepiej BEZ ;) :P :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) ale przystojni to jesteśmy jak ta lala ;) * *to nie żart :icon_twisted: Adaś, Ty sie tak nie reklamuj, bo większe rozczarowanie dziewczyny przeżyją :bigrazz: BTW jeśli jakieś dziewczę z Warszawy wybiera się do Borek a nie ma czym, to oferuję moją elitarną tylną część kanapy w grzechocie (DR) :P Wymagane wymiary: 90-60-90...... :crossy: (żarcik) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez Greedo Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarolinaPink Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Adaś, Ty sie tak nie reklamuj, bo większe rozczarowanie dziewczyny przeżyją :bigrazz: BTW jeśli jakieś dziewczę z Warszawy wybiera się do Borek a nie ma czym, to oferuję moją elitarną tylną część kanapy w grzechocie (DR) :P Wymagane wymiary: 90-60-90...... :crossy: (żarcik) Rozczarowane? Nigdy w życiu! Po prostu będziemy musiały więcej wypić :icon_twisted: P.S. Jeśli DR ma podobną szerokość kanapy jak DR-Z, to proponuję wymiary 90-60-60 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Rozczarowane? Nigdy w życiu! Po prostu będziemy musiały więcej wypić :icon_twisted: P.S. Jeśli DR ma podobną szerokość kanapy jak DR-Z, to proponuję wymiary 90-60-60 ;) Tak źle nie jest, może troche wystawać, ale co to szkodzi :P Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Adaś, Ty sie tak nie reklamuj, bo większe rozczarowanie dziewczyny przeżyją :wink: BTW jeśli jakieś dziewczę z Warszawy wybiera się do Borek a nie ma czym, to oferuję moją elitarną tylną część kanapy w grzechocie (DR) :icon_arrow: Wymagane wymiary: 90-60-90...... :) (żarcik) Więc..... po co mam wymyślać, oto cytat Greeda z gg, 25.09, godz. 17:44 "link do tematu, jak coś odpiszesz złośliwego czy deprymującego mnie to urwe Ci kule :D. Wiesz, że Ty sobie poradzisz z dziewczynami bo jesteś przystojny, a ja zawsze byłem nieśmiały z powodu swojej wypaczonej urody. Także muszę Ci niesłusznie dosrywać w temacie o Borkach bo i tak gdy się poznamy z dziewczynami to wyjdzie na Twoje" ....chyba dodawać nic nie muszę :icon_arrow: Rozczarowane? Nigdy w życiu! Po prostu będziemy musiały więcej wypić :) Ja nie piję bo nie umiem się po alkoholu zachować :icon_biggrin: Także smacznego :icon_arrow: P.S. Niech żaden głupi/a nie zdecyduje się na podróż Greedową bardachą!!! Przecież w ukrytym subforum już od miesiąca trwają zakłady czy to "coś" dojedzie czy nie. Jeszcze nikt się nie odważył postawić kasy na "TAK". Buziaki, jeszcze tydzień i jestem w Polsce!!! Yupi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Ok. Super. :)Czemu ja mam wszedzie tak daleko!! :icon_evil:Więc wiem już, że jadę jednak sam :icon_evil: Jak chcesz się zabrać to możemy się dogadać na PW... https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Więc..... po co mam wymyślać, oto cytat Greeda z gg, 25.09, godz. 17:44 "link do tematu, jak coś odpiszesz złośliwego czy deprymującego mnie to urwe Ci kule :D. Wiesz, że Ty sobie poradzisz z dziewczynami bo jesteś przystojny, a ja zawsze byłem nieśmiały z powodu swojej wypaczonej urody. Także muszę Ci niesłusznie dosrywać w temacie o Borkach bo i tak gdy się poznamy z dziewczynami to wyjdzie na Twoje" ....chyba dodawać nic nie muszę :cool: Ja nie piję bo nie umiem się po alkoholu zachować :banghead: Także smacznego :) P.S. Niech żaden głupi/a nie zdecyduje się na podróż Greedową bardachą!!! Przecież w ukrytym subforum już od miesiąca trwają zakłady czy to "coś" dojedzie czy nie. Jeszcze nikt się nie odważył postawić kasy na "TAK". Buziaki, jeszcze tydzień i jestem w Polsce!!! Yupi!!! O Ty kutafonie! :D Nic takiego nie napisałem, urwę Ci jednak te kule na Borkach!!! Ciekawe czy Twoja krzywa CBR dojedzie ;] Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) ...wymagane wymiary: 90-60-90...... :biggrin: (żarcik) Jeżeli któraś z niewiast nie spełni wymagań forumowicza o nicku greedo, kolega ABG chętnie weźmie odpowiedzialność na swoje siodło... wszystko powyżej 90 - x>60 - x>90...... wchodzi w grę (taniec brzucha) żarcik :icon_mrgreen: Ps."Ciekawe czy Twoja krzywa CBR dojedzie ;]" :buttrock: ...krzywa i bez owiewki heh :crossy: BTW.. jeszcze jakieś 121x takich postów i Cię może dogonię :) PoZdRo599.. Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez KaZet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi