foks Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 (edytowane) Ja pewnie tez bym sie pisal :) Zapowiada sie fajna imprezka!A jesli chodzi o kapele... w innym poscie ktos dawal linczura do swoich dokonan na jutjubie :D Edytowane 16 Lipca 2007 przez foks Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To co Janek robimy to razem? ale coś tu Marciszka nie widzę.W tamtym roku byłem z Krasnalem i Barticem.było fajnie.Trzeba namówić Marcyśka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Jakaś kapela musi być :bigrazz: I striptiz. Ale tym razem w damskim wydaniu :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Jakaś kapela musi być :wink: I striptiz. Ale tym razem w damskim wydaniu :) A Świru nie starczy ??? ostatnio dobrze mu szło.... ;) :lalag: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 kobite będziesz musiał z pieskiem zostawić :) fakt... zatem bede singiel... moze to i dobrze...nikt nie bedzie mnie pilnowal jak na ogniskach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 :biggrin: :) ;) :P Ja tez sie zjawie w Borkach juz bylem niestety to nie byl forumowy zlot, a co do kapeli to jest przeciesz FORUMOWA GO NAKED :notworthy: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Bylem w tamtym roku i bylo super.Tez chetnie sie pisze.witam,no to chyba sie Sławek spotkamy jeszcze raz w tym roku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ... a co do kapeli to jest przeciesz FORUMOWA GO NAKED :icon_question: :icon_mrgreen:Jeżeli chłopaki będą naked to i striptiz będzie :flesje: . A może któreś koleżanki zrobią chórek, naked oczywiście :bigrazz: ?pzdr Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ...aaaaaaa to tez bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 W tamtym roku byłem z Krasnalem i Barticem.było fajnie.Trzeba namówić Marcyśka.Nie trzeba namawiać, ja się piszę X2, ale terminarz napięty we wrześniu, nie wiadomo czy wszystko sie uda, 31.08-02.09 Kletno spotkanie EKG, 14-16.09. Kletno spotkanie Virago, no i Borki....oj cięzko będzie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 ...aaaaaaa to tez bedejako chorek? :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 No nie wiem, smętne zwykle te spotkania. Nic się nie dzieeeje. Jak w polskim filmie, panie. Nuuuda. I nie wiem, jaki jest górny limit wieku? I... No dobra. Przyjadę znowu sie z Wami ponuudzić. :crossy: A największy nudysta to Świr. Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Będę na pewno ,z góry się cieszę bo skład zapowiada się rewelacyjnie.Marianku,jeszcze mnie nie storpedowałeś swoja nową TDM, będziesz miał okazję :) :banghead: Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja to raczej sie nie pojawie.... z czego pare osób bedzie zadowolone... ale trudnoo.. Zeszło roczna Impreza która hmmm chciał nie chciał . zoastała nazwana Sladami Nowego hehehe ( Paweł obdażył mnie zaufaniem i pozwolił zorganizowac cośśś pod jego nie obecność)też miała pare dużych plusów... Muzyka...- Gityary -przemek w cośśś dmuchał. - śpiew,.,. Występy artystyczne ,-................ wiadomo- konkurs sikania do Smietnika na odległość Wyjazd w okolice....k św Idziego ? pamietacie widoczkiSpała .. wysyp ... ,,swienek" w wieku podeszłego z autokaruprzynajmniej połowa pojechała.. A powaga,., CO DO OGNISKA DOGADAJCIE SIE ZE MA BYĆ ZA DARMO .... JAK W ZESZŁYM ROKU<>>>>>>NEgocjujcie ceny... mnie sie udało chyba z 3 zeta urawc? jakos tak za domek 90 zeta wychodziło..?Adaś jako miejscowy moze pomóc prawda? p.s.mam nadziej ze zapomnieli o roje....anym krześle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja to raczej sie nie pojawie.... z czego pare osób bedzie zadowolone... ale trudnoo..A ja uważam że to idealne miejsce na PĘPKOWE :) Więc pogadaj z Małżowinką :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi