pierwoszow Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Panowie spoko .Jak wieść się rozniosła że przyjeżdżamy to ponoć ciężarówki z napitkiem do Borek lecą.A dziewczynki dupy szorują i od 6.00 na drogach przjazdu stać mają. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 A dziewczynki dupy szorują i od 6.00 na drogach przjazdu stać mają. :icon_mrgreen:No to ruszam... :P Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Panowie spoko .Jak wieść się rozniosła że przyjeżdżamy to ponoć ciężarówki z napitkiem do Borek lecą.A dziewczynki dupy szorują i od 6.00 na drogach przjazdu stać mają. :icon_mrgreen: :P hehehehpoprawiłeś mi i tak już dobry humor...... :icon_mrgreen: pzdr i szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Dzieńdobry :P to co dzisiaj balanga :P Zdrowiej foks :P Ja tak z innej beczki. Na kiego wała Wy wieziecie na moto alkohol ze sklepu???Naprawdę, jest to dla mnie ...... delikatnie mówiąc niepojęte.Do jutraBuziaki JA kupiłem w Wawie, bo ja lubie lodowatą wódkę, a nie tylko chłodną. 2 dni mrożenia, termiczna torebeczka, na samym przedzie tankbaga i mam zamiar ją zimniuteńką dowieść. Potem jak ją wsadzę do lodówki w domku to będzie potrzebowała 2 godzin do idealnej temperatury, a nie 2 dni. Wiesz, starsi ludzie mają takiego bzika :P Po za tym, jak odpukać zaliczę jakiegoś szlifa po drodze i podrapie łokieć to czym się będę dezynfekował ? ;) :D Edytowane 21 Września 2007 przez Marcin SF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Dzieńdobry :P to co dzisiaj balanga :PJA kupiłem w Wawie, bo ja lubie lodowatą wódkę, a nie tylko chłodną. 2 dni mrożenia, termiczna torebeczka, na samym przedzie tankbaga i mam zamiar ją zimniuteńką dowieść. Potem jak ją wsadzę do lodówki w domku to będzie potrzebowała 2 godzin do idealnej temperatury, a nie 2 dni. Wiesz, starsi ludzie mają takiego bzika :P Po za tym, jak odpukać zaliczę jakiegoś szlifa po drodze i podrapie łokieć to czym się będę dezynfekował ? ;) :D Z tym szlifem to tak nie koniecznie bo sie zbije flaszka:) pozdro o do zobaczenia w Borkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Z tym szlifem to tak nie koniecznie bo sie zbije flaszka:) pozdro o do zobaczenia w Borkach po 1 hipotetycznym szlifem, po drugie flaszka jest tak zabezpieczona, że nic jej sie nie stanie. Ide pakować szpeje na ;) do zobaczenia na miejscu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ja też już jestem gotów do drogi... wszystko spakowane ;) Idę sobie zrobić zaraz śniadanie, później zjem obiad i w drogę :P Do zobaczenia na miejscu :P :P :D https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 po 1 hipotetycznym szlifem, po drugie flaszka jest tak zabezpieczona, że nic jej sie nie stanie. Ide pakować szpeje na ;) do zobaczenia na miejscu :D Oki przekonales mnie:) Ja bede robil zakupy na miejscu. Nie orientuje sie ktos czy w borkach mozna placic karta za pobyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 lepiej w porze lanczu wyskocz do bankomatu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 GPS nie założony, śpiwór nie kupiony, kaska nie wyjęta, flaszki nie kupione ........................ ale do 12-ej mam kupe czasu :D MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 lepiej w porze lanczu wyskocz do bankomatu :D Jeszcze trzeba miec tak owa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 GPS nie założony, śpiwór nie kupiony, kaska nie wyjęta, flaszki nie kupione ........................ ale do 12-ej mam kupe czasu :D GPS wybacze... spiwor... Twoja dupa bedzie marznac... kasa.. nnoooo kasa sie przydaje..ale ze flaszek nie kupiles?!stary, szykujesz sie jak baba ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 GPS wybacze... spiwor... Twoja dupa bedzie marznac... kasa.. nnoooo kasa sie przydaje..ale ze flaszek nie kupiles?!stary, szykujesz sie jak baba ;P następna szowinistyczna świnia, dziewczyny uważajcie na niego :P :D flaszki sie dokupi, a do 12:00 kupa czasu jeszcze ;) 2 godzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 oftopa se walne:Ale ja wam zazdroszczę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 żeby nie było niespodzianek, proszę zaznajomić się z zasadami gry http://picasaweb.google.com/marcinlow/NaBo...key=wMlO_UYGdug zabieram 5 kopii :biggrin: Jak by ktoś miał możliwość jeszcze dziś to wydrukować i zalaminowac to by było fajniej :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi