Waldi Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Heya. Poszukuje osoby z ktora mogl bym sie zabrac z Lublina/Warszawy do Borek jak i wolnego miejsca pod dachem gdzie mogl bym sie przespac ( podloga/zyrandol itd )Jesli jest ktos w stanie pomoc to prosze o odpowiedz.Troche pozno sie do tego zabieram ale pozno sie tez decyduje, jednak zalezy mi, zeby Was zobaczyc. Pozdrawiam :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 A tu jeszcze konkretniejprognoza Tomaszów Maz. :icon_razz: pzdrO! I tak niech zostanie :smile: Heya. Poszukuje osoby z ktora mogl bym sie zabrac z Lublina/Warszawy do Borek jak i wolnego miejsca pod dachem gdzie mogl bym sie przespac ( podloga/zyrandol itd )Jesli jest ktos w stanie pomoc to prosze o odpowiedz.Troche pozno sie do tego zabieram ale pozno sie tez decyduje, jednak zalezy mi, zeby Was zobaczyc. Pozdrawiam :banghead:Waldek, znajdź transport a o nocleg sie nie martw :icon_mrgreen: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej, Duza prosba - bo nie chce mi sie za bardzo czytac wszystkich postow dotyczacych zlotu w Borkach - dajcie znac jaki, co i kiedy bo chetnie sie wybiore (jesli nie jest jeszcze za pozno, a ze nowy jestem to nie mialem wczesniej info). Chetnie zabiore sie z grupa ursynoska (Kabaty) - mam nadzieje ze bedziecie jechali jakos w piatek po poludniu tzn po pracy (kolo 18) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 taka grupa na pewno będzie, musisz się pilnować wr0ny, on z tego co pamiętam będzie wyjeżdżał koło 18:00 i ustawiał się z kimś jeszcze, grupa z prędkością 120. Ja się chyba jednak zabiorę z rańca, ma być ładna pogoda, nie chce mi się czekać do 18:00 z wyjazdem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 taka grupa na pewno będzie, musisz się pilnować wr0ny, on z tego co pamiętam będzie wyjeżdżał koło 18:00 i ustawiał się z kimś jeszcze, grupa z prędkością 120. Ja się chyba jednak zabiorę z rańca, ma być ładna pogoda, nie chce mi się czekać do 18:00 z wyjazdem Wielkie dzieki za info, molestuje Wrone:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wielkie dzieki za info, molestuje Wrone:)ZOOFIL :) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 molestujesz?o co to to sobie wypraszam... w kazdym zwiazku to ja jestem tym z tylu ;P co do grupy, to wiem ze Iza chciala jechac 'stosunkowo spokojnie' wiec zaraz sie z nia skontaktuje...jak napisalem w innym temacie, chcialbym wyjechac w godzinach popoludniowych, aby uniknac przeciskania sie w korkach, a jednoczesnie nie jechac w stylu ABG :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 molestujesz?o co to to sobie wypraszam... w kazdym zwiazku to ja jestem tym z tylu ;P co do grupy, to wiem ze Iza chciala jechac 'stosunkowo spokojnie' wiec zaraz sie z nia skontaktuje...jak napisalem w innym temacie, chcialbym wyjechac w godzinach popoludniowych, aby uniknac przeciskania sie w korkach, a jednoczesnie nie jechac w stylu ABG :notworthy: No dobra z tym molestowaniem moze troche sie zagalopowalem:) Super czekam na info dot. terminu i miejsca bo godzina rozsadna a gnac fakt nie ma co. Ja jade nawet bez noclegu - najwyzej bede spal pod parasolem w spiworze hehehe/ Cytat(Kotek_73 @ 23 sierpień 2007 - 20:59) * jako miejsce "spotkania" proponuje stacje Shell na Al. Krakowskiej 15, a godzina to może koło 17.30 (piątek)poczekamy do 18.00 na wszystkich chętnych i ruszamy smile.gifco wy na to? Wrona to chyba dobry termin co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ja Ci wypiję ! Giermkom w EKG nie wolno pić. :banghead:no Giermkom nie wolno... tylko, ze ja nim nie jestem :) molestujesz?o co to to sobie wypraszam... w kazdym zwiazku to ja jestem tym z tylu ;PWrona... jakie z tylu... na koncu chciales napisac :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jak Giermkom EKG nie wolno pić!??!?!!? A Nowy, a Miklas? :banghead: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To nowy nie pije ? Eee... powiedzcie prawde bo nie wiem czy z nim jechać :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jak Giermkom EKG nie wolno pić!??!?!!?A Nowy, a Miklas? :banghead:No fakt zagalopowalem sie :clap: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 mariani:a jaka przelotowa?bo nie chce sie stawic na zbiorke i zobaczyc samych plastikow z owiewkami i uslyszec hasla '-hej! Bar Wziety! impreza trwa od trzech godzin! lecimy dwie paki!' belgu:z tylu, na koncu... pozycja bezpieczna.. grunt ze kazdy wie o co chodzi :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 mariani:a jaka przelotowa?bo nie chce sie stawic na zbiorke i zobaczyc samych plastikow z owiewkami i uslyszec hasla '-hej! Bar Wziety! impreza trwa od trzech godzin! lecimy dwie paki!' belgu:z tylu, na koncu... pozycja bezpieczna.. grunt ze kazdy wie o co chodzi :banghead: Wrona, Predkosc kolo 120 mysle, spokojnie, poza tym ja swoja armaturka duzo szybciej i tak nie dam rady:) A tyly trzeba chronic jak nic:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 belgu:z tylu, na koncu... pozycja bezpieczna.. grunt ze kazdy wie o co chodzi :) ee na końcu nie jest taka bezpieczna, zależy kto był przed tobą i ilu :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi