Skocz do zawartości

ZLOT FORUMOWY

Pawel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Heya.

Poszukuje osoby z ktora mogl bym sie zabrac z Lublina/Warszawy do Borek jak i wolnego miejsca pod dachem gdzie mogl bym sie przespac ( podloga/zyrandol itd )

Jesli jest ktos w stanie pomoc to prosze o odpowiedz.

Troche pozno sie do tego zabieram ale pozno sie tez decyduje, jednak zalezy mi, zeby Was zobaczyc.

Pozdrawiam :icon_rolleyes:

A tu jeszcze konkretniej

prognoza Tomaszów Maz.

:icon_razz:

pzdr

O! I tak niech zostanie :smile:

Heya.

Poszukuje osoby z ktora mogl bym sie zabrac z Lublina/Warszawy do Borek jak i wolnego miejsca pod dachem gdzie mogl bym sie przespac ( podloga/zyrandol itd )

Jesli jest ktos w stanie pomoc to prosze o odpowiedz.

Troche pozno sie do tego zabieram ale pozno sie tez decyduje, jednak zalezy mi, zeby Was zobaczyc.

Pozdrawiam :banghead:

Waldek, znajdź transport a o nocleg sie nie martw :icon_mrgreen:

Hej,

Duza prosba - bo nie chce mi sie za bardzo czytac wszystkich postow dotyczacych zlotu w Borkach - dajcie znac jaki, co i kiedy bo chetnie sie wybiore (jesli nie jest jeszcze za pozno, a ze nowy jestem to nie mialem wczesniej info). Chetnie zabiore sie z grupa ursynoska (Kabaty) - mam nadzieje ze bedziecie jechali jakos w piatek po poludniu tzn po pracy (kolo 18)

taka grupa na pewno będzie, musisz się pilnować wr0ny, on z tego co pamiętam będzie wyjeżdżał koło 18:00 i ustawiał się z kimś jeszcze, grupa z prędkością 120. Ja się chyba jednak zabiorę z rańca, ma być ładna pogoda, nie chce mi się czekać do 18:00 z wyjazdem

taka grupa na pewno będzie, musisz się pilnować wr0ny, on z tego co pamiętam będzie wyjeżdżał koło 18:00 i ustawiał się z kimś jeszcze, grupa z prędkością 120. Ja się chyba jednak zabiorę z rańca, ma być ładna pogoda, nie chce mi się czekać do 18:00 z wyjazdem

Wielkie dzieki za info, molestuje Wrone:)

molestujesz?

o co to to sobie wypraszam... w kazdym zwiazku to ja jestem tym z tylu ;P

co do grupy, to wiem ze Iza chciala jechac 'stosunkowo spokojnie' wiec zaraz sie z nia skontaktuje...

jak napisalem w innym temacie, chcialbym wyjechac w godzinach popoludniowych, aby uniknac przeciskania sie w korkach, a jednoczesnie nie jechac w stylu ABG :)

molestujesz?

co do grupy, to wiem ze Iza chciala jechac 'stosunkowo spokojnie' wiec zaraz sie z nia skontaktuje...

jak napisalem w innym temacie, chcialbym wyjechac w godzinach popoludniowych, aby uniknac przeciskania sie w korkach, a jednoczesnie nie jechac w stylu ABG :notworthy:

No dobra z tym molestowaniem moze troche sie zagalopowalem:)

Super czekam na info dot. terminu i miejsca bo godzina rozsadna a gnac fakt nie ma co. Ja jade nawet bez noclegu - najwyzej bede spal pod parasolem w spiworze hehehe/

Cytat(Kotek_73 @ 23 sierpień 2007 - 20:59) *

jako miejsce "spotkania" proponuje stacje Shell na Al. Krakowskiej 15, a godzina to może koło 17.30 (piątek)

poczekamy do 18.00 na wszystkich chętnych i ruszamy smile.gif

co wy na to?

Wrona to chyba dobry termin co?

Ja Ci wypiję ! Giermkom w EKG nie wolno pić. :banghead:

no Giermkom nie wolno... tylko, ze ja nim nie jestem :)

molestujesz?

Wrona... jakie z tylu... na koncu chciales napisac :clap:

Belgu1.gif

mariani:

a jaka przelotowa?

bo nie chce sie stawic na zbiorke i zobaczyc samych plastikow z owiewkami i uslyszec hasla '-hej! Bar Wziety! impreza trwa od trzech godzin! lecimy dwie paki!'

belgu:

z tylu, na koncu... pozycja bezpieczna.. grunt ze kazdy wie o co chodzi :banghead:

mariani:

a jaka przelotowa?

bo nie chce sie stawic na zbiorke i zobaczyc samych plastikow z owiewkami i uslyszec hasla '-hej! Bar Wziety! impreza trwa od trzech godzin! lecimy dwie paki!'

belgu:

z tylu, na koncu... pozycja bezpieczna.. grunt ze kazdy wie o co chodzi :banghead:

Wrona,

Predkosc kolo 120 mysle, spokojnie, poza tym ja swoja armaturka duzo szybciej i tak nie dam rady:)

A tyly trzeba chronic jak nic:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...