Piotrrrr Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) no więc chciałem od dawna kupić sobie motocykl i na allegro jest jedyna CZ która by mi odpowiadała http://allegro.pl/item211254535_cz_cross_380.html co o nim sądzicie?? kurcze to bedzie moje pierwsze takie powarzne moto i niechce sie przejechać a wydać 2000zł to dla mnie naprawde dużo. facet pisze że przerabiał tuleje...cylinder jest nieprzerabiany tylko ta tuleja i ona mi się wydaje jakaś dziwna, czy niebęde mial z tym problemów jakis?? dokupic zamuwić tłok czy może to sie wiązać z jakimiś problemami?? dzięki ps.nigdy niemiałem do czynienia z motocylkem krosowym ze dwa razy widziałem jak sobie gosć jechał i tyle z moich doswiaczczeń...na co zwrucic uwage przy kupnie?? jakieś porady? Edytowane 12 Lipca 2007 przez Piotrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Podczepie się pod temat... http://allegro.pl/item214645864_cz_cross_2...am_okazja_.html warto wziąć za tą kase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 według mnie to jest jakaś licha przerubka i motocykl nawet niedokączony pewnie znajdzie się w nim pare patentów i przerubka pewnie przerosła tego goscia..i ten błotnik...niewydaje mi sie ten motocykl najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 myślę że jeżeli nie potrafisz pisać to nie powinieneś pisać - od tak dygresja Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertuzzi Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 WitamNie pakuj się w to."Mocowanie silnika i kosmetyka" to jest dobre. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 ps.nigdy niemiałem do czynienia z motocylkem krosowym ze dwa razy widziałem jak sobie gosć jechał i tyle z moich doswiaczczeńNie kupuj full crossa na pierwsze moto, a już na pewno nie 380. Nie będę Cię straszył (jak paru innych na tym forum :) ) że się od razu zabijesz, ale to naprawdę ostry sprzęt i można się na nim zdrowo potłuc i zrazić do tego sportu.No i musisz mieć tor crossowy pod bokiem bo jako enduro na szutry to się w ogóle nie nadaje. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) tor crossowy jest 6 KM odemnie :) kupie chyba 380 oczywiście będe ostrorznie powoli sie do tego moto przyzwtczajał a nie odrazu full gaz...co sądzicie o tamtym motocyklu? ps. to niepierwsze moto...miałem jeszcze simsonka Edytowane 12 Lipca 2007 przez Piotrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 przyzwtczajał a nie odrazu full gaz... Lol a to ci ;) Jeździłeś kiedyś taką furą ? Tam nie ma średnich obrotów. Albo masz manetke opartą, albo stoisz. Zapytaj się lukasa. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrrrr Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 łoooo a to ci cieawe :icon_razz: no dobra ale czy mogli byscie pomuc mi ocenić stan tego motocyla bo moje młode niedoświaczczone oko niewszystko moze wychwycić...i porady co do kupna. http://allegro.pl/item211254535_cz_cross_380.html byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Piotrrrr w swoim pierwszym, poście piszesz, że wydatek 2000zł dla Ciebie to dużo. A zastanowiłes sie jakie są koszty utrzymania crossówki :icon_mrgreen: :flesje: Edytowane 12 Lipca 2007 przez bohen Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 o Boże ale padlina, nie dałbym za nią chyba nawet800 zl. kolega kupil suzuki RM 125 93 w bdb stanie za 2.400, porównanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 o Boże ale padlina, nie dałbym za nią chyba nawet800 zl. kolega kupil suzuki RM 125 93 w bdb stanie za 2.400, porównanie ... A kolega kupił okazyjnie, sprowadził czy jak? Może byłby jeszcze jeden taki RM w podobnej cenie? Chętnie zakupie, pozdro. :cool: Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam mój kumpel kupił na zeszłych wakacjach taką Czesławę 380 ale chwilę się potłukł i ja sprzedał spalanie było trochę przerażające bo potrafiła spalić 5 l w 30 min :cool: a co do tej to najlepiej było by posłuchać jak tam co tam bo z fotki wiele się nie wyniesie, wydaje mi się że jednak że co oryginał to oryginał i lepiej by było jak by nic nie było grzebane ale widać jak jestpzdr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 wiadomo że okazyjnie, ale jak się szuka dlugo to się znajdzie:) raz prawie kupilem dwie Crki 125 96 za 5.500 razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cross21 Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 za taką kase spokojnie kupisz mtx albo dt (125 oczywiście). Popularne to motorki i w zupełności na pierwsze moto wystarczają. Z częściami też nie ma problemów bo to popularne motorki i nie tak wyżyłowane jak ful crossy co oznacza żadsze remąty. Według mnie na tor się lepiej nadają (od cz) , a pioza tym ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi