bikersboys18 Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wiatam !! mam problem odnośnie motocykla marki yamaha fzr 600 model 3he :crossy: Mój problem polega na tym że motocykl pracował jak powinien do czasu jak przy odspalaniu na zimnym śilniku pracował na 2-3 garach po kilku sekundach mu przechodziło i było ok ale potem zaczeło mu to nie przechodzić i pracował na 3 garach .Zaczołem kombinować co jest nie tak, doszedłem do tego że zalewa mu świece nie wszystkie ale zalewa, teraz jak zostawie motocykl na noc to rano odpalam no i coś chwyta ale nie załapie, po chwili kręcenia go na rozruchu zalewa go całkowicie poczym musze rozrkręcać świece i czyścić !!!Wkręcam świece, motocykl chodzi prawidłowo, co jest nie tak!!!?? Zaznacze również że świece zostały wymienione na nowe !!!lecz dalej go zalewa więc co to-??? -Gażniki??-przewody wysokiego napięcia?? PROSZE O POMOC!!! :icon_evil: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
codrusldn Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 w mojej fazerce skonczylo sie na regulacji gaznikow...objawy masz podobne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 witam, mam problem z moją Yamahą, polega on na tym że nie chce odpalić iskra jest świece dobre pompa podaje paliwo do gaźników i kręci ale nie odpala , wcześniej odpalała na dotyk a teraz przestała. Odpalała nawet z otwartą nóżką ale czujnik jest dobry i sprawny . miał ktoś podobny problem ? już mi ręce od tego opadają :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Może aku słabe. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) witam mam problem z moją fzr polega on na tym że yamaha kręci ale nie chce odpalić iskra jest pompka podaje benzynę do gaźnikówwcześniej odpalała nawet gdy stała na stopce a teraz wcale myślałem na początku że to ten czujnik ale nie, jest sprawnymiał ktoś z was taki problem ? proszę o pomoc bo ręce już opadają :/ Edytowane 24 Stycznia 2017 przez djmichael8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Może aku słabe. naładowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Świece zalane czy suche? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Świece zalane czy suche?wilgotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Po co zakładasz drugi temat? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 a jest już taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Nie ważne, już są połączone. Co do aku - nie będę się upierał że to to, ale wiem z doświadczenia że na starym aku który nie ma pełnej sprawności nawet po naładowaniu jest słaba iskra która może nie wystarczyć do odpalenia silnika, zwłaszcza w zimie. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Tym bardziej że mokra świeca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 iskra jest bardzo mocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Jak iskra jest bardzo mocna to bardzo słabe są gaźniki... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmichael8 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 dzięki sprawdzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi