veronx Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 kurcze już naprawdę nie wiem , smarowałem , słuchałem , sprawdzałem ze znajomymi i nikt nie wie co to jest , gdy zawieszenie pracuje , słychać piski jakieś nie potrafię tego dokładnie określić , ale znajomi śmieją się , że myszy wożę ze sobą ... kompletnie nie wiem co to może być , łożysko na wahaczu ? któraś tuleja , nie mam pojęcia , odgłos nasila się gdy jest mokro , wilgotno (mam przynajmniej takie wrażenie). proszę bracia o rady co to może być i gdzie szukać przyczyny tego pisku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Łożyska wahacza doprzesmarowania lub wymiany,ale raczej do wymiany.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie wahacza Jedrzej tylko lozyska lacznikow tylnego amora z wahaczem, zaloze sie ze sa mocno zuzyte, a motocykl lekko plywa w zakretach.To one wydaja te wspaniale dzwieki. Serwisowka poleca smarowac raz roku, ale oczywiscie nikt tego nie robi bo smarowniczki japonce zlikwidowali, a nikomu rozbierac tylnego zawieszenia sie nie chce. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 -rozkreć zawieszenie przemyj i nawal swieżego smaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Dzięki za odpowiedzi Panowie więc stawiacie , że mniejwięcej które to na tym obrazku ? http://alpha-sports.com/spst/1984%20GS550ES/43.htm?clicks=13 , cóż czeka mnie dużo pracy przy tym ale wole to zrobić/wymienić niż mam mieć potem z tego większy problem lub późniejszy właściciel , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Zadne.Na rys 13 masz Cushion Lever i lozyska stamtad wymagaja smarowania, a prawdopodobnie wymiany. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veronx Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 ok , dziękuje Ci bardzo Adam M. jak zwykle jesteś dla mnie Guru w tematach tych motocykli :buttrock: , pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi