MARCYŚ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Znacie może cenę wjazdu ??? Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 40 zyla w tym blacha i koszulka , może ewentualnie bronek, ale nie jestem pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Debrzno 2007 Już wiadomo, że w pierwszy weekend sierpnia tj. od 3 do 5 odbędzie się zlot motocyklowy w Debrznie nad jeziorem Żuczek. Koszt wjazdu jest planowany na 40 ziko, w tym jak co roku elegancka koszulka i szykowna blacha.Tanie dobre piwo i pasza pyszna na terenie!!! Pilnujemy terenu całą dobę.Goście nie kręcą się między maszynami.Duży teren jak na zdjęciach widać. W programie koncerty w różnym stylu i konkursy z nagrodami.Pieczona świnia ,ciasto za free, podjazd pod skarpę i pewnie przytargamy jakieś auto to się je spali dla uciechy!Szukamy fajnej dziewczyny na ''show''.Niech się zgłaszają!Co roku jest jakaś więc i teraz bedzie! cytat za http://www.plonacewaly.com/content/view/7/22/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 My jedziemy już w czwartek:) Chcemy dłużej poimprezować :) Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ciekawe czy dużo osób z forum będzie. Fajnie by było się poznać. Pyzdra Ty nie imprezujesz ostatnio za dużo ?! :notworthy: hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 byłem w tamtym roku. impreza faktycznie super. pogoda trochę nie dopisała, ale to chyba nikomu nie przeszkadzało. w tym roku też deszcz ma nie oszczędzać :) :) :)jadę wprawdzie na woodstok, ale może po drodze wpadniemy....? na wood planowaliśmy dojazd ok 19, najwyżej by się wcześniej wyjechało z przystankiem w debrznie.......się zobaczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Jakie kapele grają, ktos wie? Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 na bank grają 2Koła, może cztery szmery, Raven. ale do końca pewna nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to super dwa koła dobrze dają :icon_rolleyes: :icon_razz:. Przed koncertem Dżemu w pile tez dawali rade :icon_mrgreen:. pozdro do zobaczenia na zlocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No to super dwa koła dobrze dają :icon_razz: :buttrock:. Przed koncertem Dżemu w pile tez dawali rade :bigrazz:. pozdro do zobaczenia na zlocie. Sie wie :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ciekawe czy dużo osób z forum będzie. Fajnie by było się poznać. Jestem jak najbardziej za, może jakaś mała integracja przy piwku??Jak coś ja śmigam na biało czerwonym GS 500E (rejestracja GSL) na zlocie będe w piątek wieczorem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Jasne ze mozna sie spotkac jak co to dolna czesc blachy w mojej FZR jest taka sama jak w podpisie wiec bardzo łatwo, bedzie mozna sie skapnąć gdzie stoimy. Samsung rozumiem bedziesz kręciła sie z kimś z piły wiec sie zapewne spotkamy. I jeszcze ogłoszenie !!!!!!!!!! Do ludzi z Piły i okolic moze wspolnie polecimy ????? Ode mnie mają być 3 sprzety. Zbiórka w piątek pod Mcdonaldem tylko trzeba godzine ustalić !! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tak ja będę z ludziami z Piły. Tam koło Kapsla i Pyzdry bedę się gdzieś kręcić. Ale nie obiecję że będę w stanie doczytać się rejestracji!! :icon_razz: :icon_razz: :icon_mrgreen: a , i jestem też od piątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 może ktoś z bydzi w sobotę rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 no ja też wpadam z ekipą , niestety dojade dopiero w sobote po południu bo rano do pracy musze iść przyjade snikersem czyli brązowym ogórkiem :D a na pake wrzuce XR-e bo z tego co widze na enduraku bedzie tam co robić :banghead: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi