Bronio Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam,Planuje kupić zestaw Oxforda, tankbag i sakwy. Poczytałem archiwum i zdecydowałem się na tą firmę, mimo wysokiej ceny - bo jest ogólnie chwalona, a wychodzę z założenia że lepiej kupić raz a porządnie;)Mam problem jednak ze znalezieniem produktów tej firmy w polskich sklepach internetowych. Sakwy znalazłem - ale te z serii 1st time a szukam Sport. ( Link do sklepu ). Tankbag natomiast w wersji Expander znalazłem tylko [TUTAJ], ale cena 621zł to chyba jakaś pomyłka? :) Będę wdzięczny za jakieś linki, albo cynk gdzie można kupić w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Jotte.pl Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Sprawdź w MCS czyli Kawasaki na Prymasa Tysiąclecia.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Oxfordem handlują w InterMotors'ie na Jagiellońskiej. Jadąc od strony ronda Stażyńskiego na wysokości kładki nad jezdniami ( pierwsza kładka) po lewej stronie.http://www.intermotors.pl/Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SVRemoS Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Zdecydowanie www.jotte.pl :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 najlepiej nie ograniczaj się do szukania po stronkach, tylko jeśli gdzieś jest wystawiona jedna rzecz - wyślij maila z zapytaniem. ja w ten sposób szukałem opon: nie było w sklepie, ale marka była i okazało się, że gość może mi ściągnąć w dobrej cenie to co chcęjotte również polecam, i również warto zapytać mailem o dostępność i cenę :biggrin:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja nie powiem gdzie, pochwale tylko decyzje zakupu - swietnie zrobione i swietnie sie trzyma, u mnie juz 3 sezon i jestem bardzo zadowolony. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi, już zamówiłem przez jotte.pl. Mam nadzieję, że w miarę szybko to pójdzie bo trzeba plecaczek oswoić z nowym motocyklem np. w drodze nad morze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi, już zamówiłem przez jotte.pl. Mam nadzieję, że w miarę szybko to pójdzie bo trzeba plecaczek oswoić z nowym motocyklem np. w drodze nad morze;)Ile sobie zażyczyli za te sakwy? Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ja mam Camerona (Bering) i też są super a do tego tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://www.motoseven.pl/ polecam , z Diabłem idzie sie dogadac (Głogów) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Ile sobie zażyczyli za te sakwy? Seria Sport - Oxford Sports Panniers oraz Exp. Tankbag 650zl i 480zlSeria First Time - Panniers oraz Exp. Tankbag 270 i 235 zl.Seria Humpback niedostępna. Ostatecznie zdecydowałem się na serię First Time - duża różnica w cenie między nim a Sportem, a czytałem kilka bardzo pochlebnych opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Jak sie okazuje, nie jest jednak tak różowo... W jotte.pl Expanderów nie ma, właściciel nie wie kiedy będą ale moze to potrwać nawet 2 miesiące. Na www.motoseven.pl, mimo iż na stronie produkty są, to jednak na magazynie ich nie ma, a kolejna dostawa z Oxfordu na koniec sierpnia :/Nie byłem jeszcze w MCS, nie mam za bardzo kiedy... w weekend wybiore się do Intermotors w Siedlcach, być może da się zamówić w jakimś sensownym terminie. Może ktoś zna jeszcze jakiś sklep z ofertą Oxforda? Pisałem do ludzi na Allegro, tak jak radził jeszua, na razie bez rezultatów... **************** UPDATESprawa nieaktualna;) Użytkownik jko5 z Allegro ma w ofercie ten tankbag, jest z Warszawy. Co więcej - tankbag o 20zł taniej niż w jotte! Edytowane 20 Lipca 2007 przez Bronio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Bronio ,Expander na zbiornik 200zł u mnie :evil: Reszte musze sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronio Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ajjj, żebym wiedział wcześniej - już zamówiłem u gościa z allegro;) Ale kontakt sobie zapiszę na stałe, bo za jakiś miesiąć przyjdzie pewnie czas na boczne sakwy - zgłoszę się do Ciebie wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi