hefaistos Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 przecież to samo gó.... a zrsztą. w każdym razie nic wartego uwagi. wszystko jeden szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Spójrz na masę tego skutera.Potem na moc.A potem idź się pomodlić do bozi, żeby to 50km/h jechało. hmmja sie nie musialem modlić do bozi w dowodziku w moim malaguti mam napisane 2KW i 97kg a jechalem nim 85.wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ? ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ?Wierzysz "dowodzikowi"? W NS-1 miałem w dowodzie 90 kg, a ważyła ponad 105 kg z rezerwą (ze 2 litry) w zbiorniku. A moc w dowodzie to już w ogóle można o kant kuli potłuc, mało to mamy "15-konnych" 125-ątek? :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 hmmja sie nie musialem modlić do bozi w dowodziku w moim malaguti mam napisane 2KW i 97kg a jechalem nim 85.wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ? :) pzdr Ja miałem napisane w dowodzie że moja Aprilia MX waży 173 kg :icon_question: :icon_exclaim: :icon_exclaim: W rzeczywistości ważyła ze 110 kg :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 W tej kasie polecam Kymco ZX. Rozwożę pizze na takim. Pomimo sporych przebiegów (ok 20tyś), ciężkich warunków pracy (jazda w zimę, katowanie przez kierowców) skuterki sprawują sie świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drverde Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 hmm to nasowa mi sie taka mysl " co kupic jak nic nie kupic" . jednym slowem za 4000 zł nowego dzialajacego nic nie kupie ? Bo czytajac wasze posty nachodzi mi tylko takie podsumowanie. ZA 4000 zł kupie hinski bubel co nie bedzie dzialal ... chyba ze na trafie na dobry model ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 http://www.motor-land.com.pl/files/oferta_kymco.html Tam masz przykładowy cennik nowych KYMCO. Oczywiście na rynku wtórnym jest jeszcze taniej. Pozatym sprzedający też czasami zgadzają się na zapłatę w ratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie rozumiem czemu tyle ludzi sie nabralo i nadal nabiera na te chinskie buble, przeciez skutery nie trzymaja ceny i za te pieniadze mozna kupic kilkuletni skuter renomowanej firmy z ktorym nie bedzie problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drverde Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie rozumiem czemu tyle ludzi sie nabralo i nadal nabiera na te chinskie buble, przeciez skutery nie trzymaja ceny i za te pieniadze mozna kupic kilkuletni skuter renomowanej firmy z ktorym nie bedzie problemow.. gdyz nie kazdy ma zaufanie do uzywanego sprzetu .. tak samo jak kazdy niema zaufania do hinskiego sprzetu .. prosta filozofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 dobra dobra nie popsuly sie tylko chodzi mi konkretnie o modele z 97 roku jak ktos ma to moze ma wieksza wiedze ode mnie i wie .. .pzdr http://www.skutery.wop.pl/index.php?p=2&id=88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 i niby 4T mają dłuższą żywotnośc...No bo jak to jest Honda to ma. Jest zasada - biednego nie stać na tanie motorowery. Tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Witam Drverde nie kupuj takich copów. Chińczycy robią zabawki z lepszego plastiku. ;) Za 4000 masz juz na prawde dobrą używkę (np.2-3latek.) Szukaj firm CPI TGB Yamaha i Peugeot :lalag: . Wiem, że w twoim przypadku bariera jest wydać tyle kasy na raz. Ale niektórzy sprzedawcy (np.na Alegro) godza się sprzedawać na raty. Pokombinuj na pewno coś wymyślisz. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drverde Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 WItam. Owszem juz hinczyka nie kupuje mysle nad czymc typu Peugeot Speedfight 2, z tego co sie dowiedzialem mozna kupic cos w cenie 4000 zł uzywanego . A z tego co ja się dowiedziałem, można pisać po Polsku.Napisałeś "zł" więc polskie znaki masz. Bardziej się do tego przyłóż.EnduroMax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strugal Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 ja polecem kymco agility nowe 4500zł moze cos ztargujesz bardzo dobre wykonanie bezawaryjny po 5000km predkosc koło 70 przyspiesznie gorsze niz w 2t ale za to spalanie 1.8-2.0 litra jest to 4t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swatu Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Ja mam ogarka 900 i nie narzekam. Cena 2699pln(teraz3000pln). Prędkośc jaką normalnie jeżdżę to 65-70km/h. Maksymalnie jechałem tyle że wskazówka dotknęła obudowy. Większośc skuterów na prędkośc biorę. Właściwe jest to kopia yamahy X1, oprócz silnika i detali. Jedyne co to może byc dla ciebie za mały. Rometa 777 ma sąsiad i nie powiem- całkiem niezły. Nie wiem co macie do chińskich skuterów- przeczytacie jakieś brednie osób które nie mają pojęcia i myślicie że jesteście mądrzy- nie lubię za bardzo takiego postępowania. Jeżeli chcecie się pochwalic wiedzą to postarajcie się ustalic jak jest naprawdę. Jeżeli będziesz dbał o chiński skuter to będzie on działał należycie. ja szukaja przez kilka dni internet polski i google nie znalazlem Wymiatasz gościu!!! Pozdrawiam. Edytowane 24 Lutego 2008 przez swatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi