Skocz do zawartości

KINGWAY FONERO 50 czy cos innego

drverde
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Spójrz na masę tego skutera.

Potem na moc.

A potem idź się pomodlić do bozi, żeby to 50km/h jechało.

hmm

ja sie nie musialem modlić do bozi w dowodziku w moim malaguti mam napisane 2KW i 97kg a jechalem nim 85.

wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ? ;)

pzdr

wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ?

Wierzysz "dowodzikowi"? W NS-1 miałem w dowodzie 90 kg, a ważyła ponad 105 kg z rezerwą (ze 2 litry) w zbiorniku. A moc w dowodzie to już w ogóle można o kant kuli potłuc, mało to mamy "15-konnych" 125-ątek? :-).

hmm

ja sie nie musialem modlić do bozi w dowodziku w moim malaguti mam napisane 2KW i 97kg a jechalem nim 85.

wieC? a moze ma wiecej koni ? czy tylko tak w dowodziku jest ? :)

pzdr

Ja miałem napisane w dowodzie że moja Aprilia MX waży 173 kg :icon_question: :icon_exclaim: :icon_exclaim: W rzeczywistości ważyła ze 110 kg :icon_mrgreen:

W tej kasie polecam Kymco ZX. Rozwożę pizze na takim. Pomimo sporych przebiegów (ok 20tyś), ciężkich warunków pracy (jazda w zimę, katowanie przez kierowców) skuterki sprawują sie świetnie.

hmm to nasowa mi sie taka mysl " co kupic jak nic nie kupic" . jednym slowem za 4000 zł nowego dzialajacego nic nie kupie ? Bo czytajac wasze posty nachodzi mi tylko takie podsumowanie. ZA 4000 zł kupie hinski bubel co nie bedzie dzialal ... chyba ze na trafie na dobry model ...

Nie rozumiem czemu tyle ludzi sie nabralo i nadal nabiera na te chinskie buble, przeciez skutery nie trzymaja ceny i za te pieniadze mozna kupic kilkuletni skuter renomowanej firmy z ktorym nie bedzie problemow

.. gdyz nie kazdy ma zaufanie do uzywanego sprzetu .. tak samo jak kazdy niema zaufania do hinskiego sprzetu .. prosta filozofia.

Witam

Drverde nie kupuj takich copów. Chińczycy robią zabawki z lepszego plastiku. ;) Za 4000 masz juz na prawde dobrą używkę (np.2-3latek.) Szukaj firm CPI TGB Yamaha i Peugeot :lalag: . Wiem, że w twoim przypadku bariera jest wydać tyle kasy na raz. Ale niektórzy sprzedawcy (np.na Alegro) godza się sprzedawać na raty. Pokombinuj na pewno coś wymyślisz.

pozdr.

WItam. Owszem juz hinczyka nie kupuje mysle nad czymc typu Peugeot Speedfight 2, z tego co sie dowiedzialem mozna kupic cos w cenie 4000 zł uzywanego .

A z tego co ja się dowiedziałem, można pisać po Polsku.

Napisałeś "zł" więc polskie znaki masz. Bardziej się do tego przyłóż.

EnduroMax

• 7 miesięcy temu...

Ja mam ogarka 900 i nie narzekam. Cena 2699pln(teraz3000pln). Prędkośc jaką normalnie jeżdżę to 65-70km/h. Maksymalnie jechałem tyle że wskazówka dotknęła obudowy. Większośc skuterów na prędkośc biorę. Właściwe jest to kopia yamahy X1, oprócz silnika i detali. Jedyne co to może byc dla ciebie za mały. Rometa 777 ma sąsiad i nie powiem- całkiem niezły. Nie wiem co macie do chińskich skuterów- przeczytacie jakieś brednie osób które nie mają pojęcia i myślicie że jesteście mądrzy- nie lubię za bardzo takiego postępowania. Jeżeli chcecie się pochwalic wiedzą to postarajcie się ustalic jak jest naprawdę. Jeżeli będziesz dbał o chiński skuter to będzie on działał należycie.

ja szukaja przez kilka dni internet polski i google nie znalazlem

Wymiatasz gościu!!!

Pozdrawiam.

Edytowane przez swatu