szramer Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Za duzo dajesz po torze a za malo na kole, odwrotnie niz srednia w Polsce, dlatego nie masz problemow. Wlasnie cie niedawno odwiedzilem, a wlascicie Kondzika bo bylem kolo Daytona Beach, plaza swietna, ocean cieply i wszystko dobrze dopuki air cond w domu i samochdzie dziala :). ciekawe czy wpadles w "speed trap" w ATL :icon_razz: ? no ale daytona to stycznien, teraz to south dakota :icon_razz: ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hero Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a tu masz w 100% racje :biggrin: jestem lanserem i uuuwielbiam dresy no i oczywiście nie skończyłem podstawówki :( MYCIOR ten yyy no moderator też jest dresem-Szramer to już w ogóle jest dres i lanser :) nie kupuj R1 bo jak nawet jesteś OK gość to ten zje*any motocykl cię zmieni :buttrock: Sam jesteś zjeb**** :P Ja tam do swojego sprzęta nie mam zastrzeżeń, a jak ktoś ma coś obraźliwego do powiedzenia na temat mojej erki to zapraszam na 3 minutową rundę ze mną w wersji full-contact :P (i nie mam na myśli przytulania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Przeciez oglnie wszem i wobec wiadomo ze zby jezdzic yamaha trzeba byc totalnie pier***ietym. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sam jesteś zjeb**** Ja tam do swojego sprzęta nie mam zastrzeżeń, a jak ktoś ma coś obraźliwego do powiedzenia na temat mojej erki to zapraszam na 3 minutową rundę ze mną w wersji full-contact te smutas/karateka :biggrin: wiesz co to ironia ? :buttrock: Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gravis Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 (edytowane) Sam jesteś zjeb**** :P Ja tam do swojego sprzęta nie mam zastrzeżeń, a jak ktoś ma coś obraźliwego do powiedzenia na temat mojej erki to zapraszam na 3 minutową rundę ze mną w wersji full-contact :P (i nie mam na myśli przytulania :) Nosisz dres? :icon_razz: A co do wyboru to podzielam zdanie, że musisz sam sprawdzić który sprzęt bardziej Ci odpowiada, bo ilu motocyklistów tyle opinii. Edytowane 14 Sierpnia 2010 przez Gravis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 A może weź gotówkę, i pojedź przejedź się każdym motocyklem, pociągnij do odciny na każdym biegu, zrób parę konkretnych winkli, i kup co Ci przypasuje. Bo tak naprawdę to pier.......limy o niczym. I wszystko w temacie. Tylko gotówkę zabezpiecz, żeby Ci z zakładu pogrzebowego nie zabrali jak Cię będą skrobać z asfaltu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Nie to co dziewiątka ;P Co jest nie tak z 9tka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co jest nie tak z 9tka? To zaje*iste moto, tylko nie wszyscy o tym wiedzą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Co jest nie tak z 9tka? Trzeba się przejechać ,by to poczuć :wink: To jedyny znany mi motocykl, który w czasie jazdy wydaje się dużo cięższy niż jest w rzeczywistości :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangerous Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Trzeba się przejechać ,by to poczuć :wink: To jedyny znany mi motocykl, który w czasie jazdy wydaje się dużo cięższy niż jest w rzeczywistości :icon_mrgreen: nie chce się kawunia kłaść? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi