szary_wilczur Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) będzie opijany :-D właśnie szukam końcówek kierownicy - ale razem z gumami ze środka... nie było jednej... gratuluje zakupu :clap: jest taki jak mój tylko widze róznice w kierownicy, no i siedzenie z tego co widze zajebiste!!! :notworthy: pewnie masz obszyte skóra i pożądne gąpiszcze jest ze tyłek jak w ramionach bogini miekkosci i przyjemnosci sie czuje... a to pasażera siedzenie, po prostu sprawiło że moja pani odrazu sobie takie zażyczyła :banghead: a i cena jak na to wszystko co przyczepione i zarejestrowane bardzo dobra:) także gratuluje, i jakbys znal tego kolesia co ci to siedzenie tylnie tak odpitolił to daj mi prosze znac, bedzie mi łatwiej przeżyć najbliższe tygodnie... :rolleyes: Edytowane 5 Września 2009 przez szary_wilczur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej_1 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek może mi przesłać-udostępnić instrukcje po polsku do marauderka. Sprzęt (97r)nie był odpalany - jeżdżony przez 2 lata (akumulator całkiem padł, sprzęt na razie nie gada). Jakby mi ktoś z Was podesłał instrukcje to znacznie przyspieszyłoby mi działanie. Dzięki z góry za pomoc. Madej mój adres: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiro Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam Czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek może mi przesłać-udostępnić instrukcje po polsku do marauderka. Sprzęt (97r)nie był odpalany - jeżdżony przez 2 lata (akumulator całkiem padł, sprzęt na razie nie gada). Jakby mi ktoś z Was podesłał instrukcje to znacznie przyspieszyłoby mi działanie. Dzięki z góry za pomoc. Madej mój adres: [email protected] Instrukcję możesz ściągnąć ze strony Suzuki http://www.suzuki-moto.pl/instrukcje/k3%20...20desperado.pdf Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej_1 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Instrukcję możesz ściągnąć ze strony Suzuki http://www.suzuki-moto.pl/instrukcje/k3%20...20desperado.pdf Pzdr Dzięki za link i mam pytanie - czy ma ktoś może namiary na książkę serwisową do marauderka znalazłem w języku angielskim niestety z moim angielskim - technicznym jest cienko. Pzdr madej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiro Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Dzięki za link i mam pytanie - czy ma ktoś może namiary na książkę serwisową do marauderka znalazłem w języku angielskim niestety z moim angielskim - technicznym jest cienko. Pzdr madej Obawiam się, że w naszym ojczystym języku jest nieosiągalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek55 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Obawiam się, że w naszym ojczystym języku jest nieosiągalna. Jak ktoś zdobędzie namiary na speca od obszycia siedzeń, to dajcie znac na forum - moje plastikowe też się już rozłazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 panowie czytać potrafią? pisać owszem, to już wiemy :/ sprawa serwisówek powtarza się z każdym nowym posiadaczem: nikt nie zada sobie trudu przejrzenia wątku, gdzie informacja jest powtórzona kilka razy tapicerów proszę szukać w dziale co/ jak kupić oraz warsztatów/ salonów ciut samodzielności, proszę... TIA jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siema13 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam kolegów ;) Dawno się nie odzywałem,ale wiadomo lato,zloty,wypady no i ciągle coś dorabiam do mojej MARUDKI. Ostatnio dorobiłem tylne gmole,które zresztą uchroniły mnie i motorek przy małym szlifie podczas parady.Teraz zamieniam kierownice na wygodniejszą i oparcie dla kierowcy.Zimą zabiore się za siedzenia! Mam namiary na gościa który robi takie rzeczy.www.mariomoto.pl tel.503478471 można go spotkać na bazarach motocyklowych. :cool: Pozdrawiam wszystkoch motórzystów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Też polecam mariomoto - profesjonalnie robi siedzenia, ale długie terminy bo zamówień od groma. Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slinkman Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Witam! mam zamiar w przyszlym sezonie powaznie zastanowic sie nad kupnem vz800. na m800 niestety nie bedzie mnie stac :( mam jednak pytanie: czy do vz800 pasowalaby przednia lampa i przedni blotnik z m800? siedzonko juz widzialem, mariomoto, ciekawa sprawa. no i jakies glosne rury ;) jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azmadan Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 pierwsze 40km zrobione... - wnioski... jeżdżę około 50km/h... tam gdzie skuterem 70... zakręty robię kwadratowe, wielkimi łukami... muszę szybko spodnie kupić bo zimno w nogi... Cytuj Jedni wolą Harleya i cycate blondynki... inni motocykle japońskie i ciasne... nazwijmy to...hmmm... winkle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaku Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 pierwsze 40km zrobione... - wnioski... jeżdżę około 50km/h... tam gdzie skuterem 70... zakręty robię kwadratowe, wielkimi łukami... [...] Miałem tak samo :icon_biggrin: z każdym kilometrem będzie lepiej :crossy: Cytuj VZ800 => ZR-7http://www.forum.zr-7.plhttp://www.bikepics.com/members/ptok/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawek55 Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam kolegów ;) Dawno się nie odzywałem,ale wiadomo lato,zloty,wypady no i ciągle coś dorabiam do mojej MARUDKI. Ostatnio dorobiłem tylne gmole,które zresztą uchroniły mnie i motorek przy małym szlifie podczas parady.Teraz zamieniam kierownice na wygodniejszą i oparcie dla kierowcy.Zimą zabiore się za siedzenia! Mam namiary na gościa który robi takie rzeczy.www.mariomoto.pl tel.503478471 można go spotkać na bazarach motocyklowych. :cool: Pozdrawiam wszystkoch motórzystów :crossy: Pokaz zdjęcie tylnych gmoli - ciekaw jestem jak je zrobiłeś bo też się do tego przymierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek1 Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Planuję wyjazd i pobyt dwudniowy w Tallinie w drugiej połowie września. Będę wdzięczny jeśli podasz mi informację dot. noclegów. Pozdrawiam czesc sory ze tak pozno w Talinie spalismy w super hotelu z podziemnym parkingiem ale nie znam kosztu bo placil moj kumpel karta sluzbowa a to adres Hotel L'Ermitage OU Toompuiestee 19 10137 Talin, Estonia tel +372 699 6400 www.lermitagehotel.ee pozdo olek Pokaz zdjęcie tylnych gmoli - ciekaw jestem jak je zrobiłeś bo też się do tego przymierzam. mnie tez bardzo interesuja te tylne gmole czekamy na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madej_1 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Witam Pytanko małe - jak usunę bebechy z tłumików w marauderku, czy w razie co.. mogę potem przywrócić wydechy do pierwotnego stanu? (tzn złożyć, znitować- i brak śladu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi