rybson13 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 :) wow, ale qrwa moglbys juz po cenie zlomu policzyc a nie.......... a co najleprze pamietam jak plakales w paru postach jak to sie wyje*ales na tym interesie nsr i ile to hajsu w nia nie wladowales :icon_rolleyes: poraz kolejny widac sposob patrzenia/miejsce siedzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmm a o co chodzi, bo aukcja zostala usunieta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmm a o co chodzi, bo aukcja zostala usunieta? kolega (?) z forum, wypowiadający się powyżej wystawił na aukcję części pozostałe po remoncie swojej nsr-ki. w opisie dał tekst typu "kup i wykorzystaj do oszustwa" czyli wprost napisał, żeby pokazać przy sprzedaży nrs-ki i wmówić kupcowi, że samemu się taki remont w moto zrobiło :crossy: przez grzeczność już oszczędzę epitetów...jsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ja je*ie master of kutasy http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 O ku*wa, :crossy: No jak widać są i tacy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Dokładniej napisał:Sprzedajesz HONDĘ NSR sprowadzoną z niemiec, francji? Chcesz udowodnić, że miała remont? U mnie licytujesz pozostałości po remoncie - wszystko co otrzymałem od mechanika: łożyska, korbowód, tłok (meteor w opakowaniu po vertexie który 'jest założony' ). Na pozostałych aukcjach możesz kupić także cylinder.Taki zestaw znacznie podniesie wartość Twojego motocykla, a w niektórych przypadkach w ogóle umożliwi jego sprzedaż! zapisałem sobie na dysku, bo robie kolekcje przekrętów itd. z allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Stary nie tłumacz sie wogole, przyznaj sie do tego ze jestes głupim ciulem i krętaczem i tyle. Zamiast pisać jakieś głupoty chociaż byś sie przyznał ze zrobiłeś głupote i przepraszasz a ty nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 umówię się z Wami tak - wpłacacie mi 20zł na konto, a ja usuwam aukcję. Czekam do pierwszego szlachetnego. A pomysł na to podsunął mi koleś który przyjechał oglądać nsr. Ja mu pokazuje wszystkie części w reklamówce - tak jak dostałem od mechanika, a on "eee części to można kupić takie". No to sobie pomyślałem, że zawsze to parę złociszy by wpadło jakby ktoś kupił... Mogłes napisać ,że sprzedajesz używane , uszkodzone... A tak to wyszedłeś na kombinatora.. i chwały ci to nie przyniesie. A opinie ,,gnidy" która rąbie w własne gniazdo zrobiłes.. i Ch..j Ci w oko Dokładniej napisał:Sprzedajesz HONDĘ NSR sprowadzoną z niemiec, francji? Chcesz udowodnić, że miała remont? U mnie licytujesz pozostałości po remoncie - wszystko co otrzymałem od mechanika: łożyska, korbowód, tłok (meteor w opakowaniu po vertexie który 'jest założony' ). Na pozostałych aukcjach możesz kupić także cylinder.Taki zestaw znacznie podniesie wartość Twojego motocykla, a w niektórych przypadkach w ogóle umożliwi jego sprzedaż! No widze,że pomysłowy kolega..ale to już ciężkie w CHu...granie.. RACZEJ NIE KUPIE OD CIEBIE NIC.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 hahahahhahaha dobry motyw :) - gratulejszyn pomyslu A wam radze nie przezywac tak bo zyłka peknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 R.Y.B.ACiekawe czy byś tak mówił gdyby Ciebie zrobili w siusiaka przy sprzedaży i musiałbyś wsadzić przykładowo 1500zł w naprawę.. :]Jak mówisz że dobry motyw, to sprzedawanie sprzętów po mega dzwonie i wyklepaniu to też dobry motyw... http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 sam kupilem klrke ze spawanym karterem, pekl niestety robiac troche syfu, zrobie pospawam i sprzedam dalej, niestety taki lajf ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) Ale spawany karter to akurat normalka w enduro.Jak ładnie pospawasz to co za problem?A to wygląda trochę inaczej. Tutaj jest wciskanie gówna jako złota :) Edytowane 27 Czerwca 2007 przez EnduroMax http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A to wyglada troche inaczej. Tutaj jest wciskanie gówno jako złota :) To akurat o to, nie możesz mieć do niego pretensji - zauważ, że każdy chiński produkt jest dokłądnie tym samym - "wciskaniem gówna jako złota". Po drugie, poszły już 2 strony obelg pouczeń w jego kierunku, może już starczy? Zauważcie, ma dopiero 18 lat, i nie podejmuje zawsze najlepszych decyzji (wiem, bo jestem w tym samym wieku). Wiekszość z tych co go ochrzanili ma więcej, może spróbujcie zrozumieć? Każdy popełnia błedy. Kolega Kilvov chyba jeszcze nie zarabia i chyba po prostu chciał jakoś dorobić na czym tam mógł. Inni wymyslają systemy lotto, systemy MDS, albo sprzedają fajne numery GG też żeby na kimś jakoś zarobić, bądź podają za skromną opłatą namiary na hutrownie, gdzie można kupić taniej telefony (akurat na to sam się nabrałem, na szczescie straciłem tylko w granicach 5 zł) Pozdrawiam, proponuję rozejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zazzu. Jak sam zaznaczyłeś on ma 18 lat a nie 10.18 latek powinien być świadomy swoich decyzji. Chodzi o to, że zamiast przyznać się jak człowiek, dalej kręci. A przyznaj że nie chciałbyś kupić motocykla po remoncie za takie własnie 39zł? :flesje:Ja napewno nie...Co do pracy. Kolega Kilvov wydaje się być przedsiębiorczą osobą, więc mógłby sprzedawać rzeczy przez które ktoś nie będzie musiał później cierpieć (tak jak sam Kilvov cierpał po tym jak sprzedali mu złom jako idał).Oczywiście, usłyszał już chyba wystarczająco wiele obelg i pouczeń, ale Tylko od niego zależy co będzie dalej. http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zazzu. Jak sam zaznaczyłeś on ma 18 lat a nie 10.18 latek powinien być świadomy swoich decyzji. Chodzi o to że zamiast przyznać się jak człowiek dalej kręci. Dokładnie o to chodzi i to jest najdziwniejsze w końcu każdemu (chyba :)) przychodzi kiedys w życiu taki moment, że najzwyklej w świecie "normalnieje" (czyt. dorośleje :icon_question: )... A taki człowiek powinien sie konkretnie przejechać na takim przekręcie to podejrzewam, że w 99% czegoś by się nauczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi