osg12 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 witam mam pytanko mam do mojej dt 125 załozona opone crosową kostke chce załozyc taką opone jaka jest w scigaczu z tyłu mam 18 felge a z przodu 21 na co musze teraz patrzec aby kupic dobry rozmiar i zeby sie dentka zmiesciłą jak jest szerszy romiar to co sie dzieje a jak jest mniejsza oponka to co jest lepsza przyczepnosc czy jak wogule wejdze na taka felge czy musi byc felga od supermoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Zacznijmy od tego że nigdy nie założysz opon od ścigacza do Dt 125. Najłatwiej jest kupić koła supermoto. Albo kup sobie opony enduro z kształtem bardziej na asfalt. A tak pozatym, to nieprzyjemnie sie czyta Twojego posta i nie zdziw się że ktoś Cie z**bie, następnym razem pomyśl co piszesz, bo totalna lipe odwaliłeś... Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osg12 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zacznijmy od tego że nigdy nie założysz opon od ścigacza do Dt 125. Najłatwiej jest kupić koła supermoto. Albo kup sobie opony enduro z kształtem bardziej na asfalt. A tak pozatym, to nieprzyjemnie sie czyta Twojego posta i nie zdziw się że ktoś Cie z**bie, następnym razem pomyśl co piszesz, bo totalna lipe odwaliłeś... Pozdrawiamurban ok dzieki no tak niepomyslałem czyli felga musi byc inna na taką opone od scigacza dzienki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie,no na tyl zalozysz zwykla opone szosowa ,ale na przod juz nie bo chyba nie produkuja typowo szosowej na 21". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ktm 950 ma prawie szosową 21. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie,no na tyl zalozysz zwykla opone szosowa ,ale na przod juz nie bo chyba nie produkuja typowo szosowej na 21". moze typowo to przesadzone okreslenie, ale enduro z naciskiem na szose spokojnie znajdzie, sam mam takie u siebie i moto elegancko kładziesz w zakretach, do szorowania podnóżkami troche brakuje ale naprawde fajnie sie lata, jesli ktos chce uzywac enduro na szosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michałek1992 Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 chce załozyc taką opone jaka jest w scigaczu z tyłu mam 18 felge a z przodu 21 na co musze teraz patrzec aby kupic dobry rozmiar i zeby sie dentka zmiesciłą W przecinakach chyba niema dętek :icon_twisted: ale to chyba nieprzeszkadza prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 nie przeszkadza w czoprekach czętso jest 21 cali więc opone szosową znajdziesz ale na takich oponkach w teren nie ruszysz :icon_twisted: Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi