Igor Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) ... allianz 3.400 what the...k...fuck :)To chyba nie jest moto pakiet :icon_twisted: .Zapytaj o ubezpieczenia w jakimś salonie motocyklowym, niekoniecznie harasiowym. Albo będą mieli u siebie albo dadzą ci jakieś namiary na agenta z właściwym pakietem.Jeżeli nic nie znajdziesz to mogę ci dac namiary na ten punkt, w którym ja ubezpieczałem sprzęta.pzdr Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas27 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Nie wiem jak pakiety, ale AC najtańsze jest w Allianz i tam też od 2 lat je płacę. Na PZU już się przejechałem, a poza tym 2 lata temu podnieśli składki dla motocykli prawie o 100% :icon_rolleyes: . Kiedyś AC w Warcie nie obejmowało kradzieży motocykla. W ogóle od kradzieży (moto) nie ubezpieczali. (nie wiem czy coś się zmieniło) - więc po co komu takie AC? :P Nie ma co liczyć na to, że ubezpieczenie za motocykl wart 36 tys. bedzie ok. 1000 zeta. Tyle i to z 40% zniżką płacę za pojazd o połowę tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna_Warszawa Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dzieki za informacje . Tak,Allianz wypada najkorzystniej ,liczylam sie z taka kwota ,chociaz musze przyznac ,ze ceny ostro poszly w gore:) Dowiedzialam sie rowniez ,ze od pocztaku maja link 4 wprowadza oferte na motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Daj spokój z Link4 :icon_exclaim: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dowiedzialam sie rowniez ,ze od pocztaku maja link 4 wprowadza oferte na motocykle. Mówia juz tak od 2006 roku :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Jest gdzies opcja wykupienia ubezpieczenia tylko od kradziezy? tzw KR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Dowiedzialam sie rowniez ,ze od pocztaku maja link 4 wprowadza oferte na motocykle. Mówia juz tak od 2006 roku ;) Hi, hi - jak w zeszłym roku pytałem ile u nich wynosi stawka OC, to miły Pan konsultant nawet mi nie odpowiedział. Coś tylko bąknął, że nie są zbyt konkurencyjni :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna_Warszawa Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Jak moga być konkurencyjni skoro nie maja oferty na moto :) :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warcaby88 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Jak moga być konkurencyjni skoro nie maja oferty na moto :biggrin: :biggrin: Lol- słuszna uwaga :wink: A ktoś się u nich ubezpieczał teraz?- niby weszła ta możliwość dopiero w maju, ale może macie jakieś doświadczenia? Opłaca się w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 z tego co czytalem oraz osobistych doswiadczen OC najtansze w PZUAC w Allianzi nie warto myslec o wzieciu np Pakietu w Allianz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Okrop, no ja nie warto myśleć jak w PZU mi proponowali Pakiet za ponad 4000 PLN a w Allianzie mam za 2400 PLN!??!?! :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 i nie warto myslec o wzieciu np Pakietu w Allianz. czemu nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 tzn z moich wyliczen wynika ze znizka za wziecie pakietu w allianz nie rekompensuje mi nizszej ceny OC w PZU moze powinienem sie odrazu jasniej wyslowic :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Przyznam że dalej nie kumam :) Jesli za pakiet AC/oc w PZU wołają 2500 , a w Allansie 1700 za taki sam. No ale to mój przypadek :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 tzn z moich wyliczen wynika ze znizka za wziecie pakietu w allianz nie rekompensuje mi nizszej ceny OC w PZU moze powinienem sie odrazu jasniej wyslowic :)To jeszcze raz spróbuj bo nie kumam :icon_eek: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi