hans13 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam poszukuje serwisówki do ZX 1000B (ZX10) z 1990r. Może komuś się zawieruszyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleepy2 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Jeśli możesz to proszę do Aprilii Scarabeo 125. WIELKIE DZIĘKI :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_999 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam. Masz może serwisówkę do yamahy TDR 125. Kupiłem sobie taka z 1998r i jeszcze nie miałem nawet okazji jej dobrze przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulin Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Poszukuje manuala do BMW F650 - rocznik 93 Bede wdzieczny za pomoc!Pozdrawiam! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moby04 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A ja szukam serwisówki do Vulcana 750 rocznik 1990. Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt, serwer jakiś na to znajdę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDi Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 szukam servisówki do VTX'a 1800F z 2005, jak by ktoś miał to poproszę na dtatusko(małpa)poczta.onet.pl Cytuj Honda VTX 1800F 2005r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawada Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Niestety nie posiadam spisu a co najgorsze czasu żeby go zrobić .Proszę pytać na bieżąco postaram się pomagać .Nie posiadam też własnego serwera , więc lądowac będą na jakiś darmowych .Nie wysyłam całości i większej ilości . Pasożytom handlującym serwisówkami mówię NIE !!!Masz moto o które pytasz w avatarze = masz moją pomoc . Serwisówek w j.polskim NIE MAM i proszę o takie nie pytać !! AdamOSA masz może do Wild/Road Stara (1600, 1999)? pzdr,zawada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 szukam servisówki do VTX'a 1800F z 2005, jak by ktoś miał to poproszę na dtatusko(małpa)poczta.onet.pl http://www.megaupload.com/?d=40PULCRL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HooLooVoo Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam poszukuje serwisówki do Hondy CBF 600 N '04 w języku angielskim lub rodzimym (niestety innych nie znam).posiadacza takowej proszę o podesłanie jej na email_op_hlv.plz góry dziękujęHooLooVoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam potrzebuje seriwsówki do Husqvarny TE 610.z góry dzieki za nią:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuTo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 czescznajdziesz cos po angielsku do volusi vl800? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAC Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 witam poszukuje srwisówki do BMW R1200GS 2004R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piekar Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Witam,Na początek chciałbym sie przywitać jako że jest to mój pierwszy post na tym forum chociaż przed zakupem naprawdę długo przesiadywałem na sieci m.in. na tym forum. No i zdecydowałem się na Honde CBF600 N 2004r. Jak to bywa ze sprowadzanymi motocyklami jedyne co dostałem to komplet dokumentów i kluczyk (nie licząc motocykla) :icon_biggrin: No i mam pytanie czy ktoś mógłby podzielić się wszelkiego rodzaju instrukcjami, manualami do CBF600. Widzę że kolega HooLooVoo też takowej poszukuje. Znalazłem na tym forum link do manuala chyba po niemiecku zamieszczony przez AdamOSA ale juz nie działający. Co prawda po niemiecku ale zawsze coś. Będę wdzięczny za ponowne umieszczenie go w sieci. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthor76 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Przy mojej kolejnej wizycie na pomorzu masz u mnie :icon_mrgreen: za wszelkie materiały dotyczące Hondy NT650V Deauville r.2000.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 masz może coś do Suzuki GSX 750 (Inazuma) z 1998? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi