tra Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 dział sport motocyklowy i tam masz poniedziałkowe treningi na torze poznań wszystko zostało napisane pzdr ah świeta niedanwo były http://forum.motocyklistow.pl/Poniedzialko...nan-t64673.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 jednak zostaje poznań a szkodaJeszcze jest Radom,można by było w sezonie całą paczką się wybrać,co wy na to?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Jeszcze jest Radom,można by było w sezonie całą paczką się wybrać,co wy na to??PozdrawiamRadom jest sredni, mimo ze blisko to i tak caly dzien w plecy, to wole juz Lublin, troche szybszy i na 2ce mozna bez problemu jezdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Radom jest sredni, mimo ze blisko to i tak caly dzien w plecy, to wole juz Lublin, troche szybszy i na 2ce mozna bez problemu jezdzichaha no tak ale tam gdzie ty masz 2 ja mam juz 6-sty bieg :) :biggrin: chciałbym poprobowac jazdy na torze bez wzgledu na to czy jest wolny czy szybki. :cool: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Też bym się pisał. Trzeba przytrzeć buta wreszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 na lublin i ja chętny koza! ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no to dziewczyny w marcu ponownie lecimy na Lublyn :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Tez sie pisze, szkoda by bylo nowych oponek niepodomykac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristekk Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja mam trochę inne pytanie. Większość z Was nieźle ogarnia maszyny itd. Gdzie i kiedy można się wbić na tor żeby ktoś z mały doświadczeniem mógł pośmigać, nie robić zamieszania, nie stwarzać niebezpieczeństwa i nie torować dużo szybszych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 poniedzialek poznań a reszta torów pewnie będzie wiadomo dokłane jakie dni i godziny bliżej seoznu motocyklowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 (edytowane) Ja mam trochę inne pytanie. Większość z Was nieźle ogarnia maszyny itd. Gdzie i kiedy można się wbić na tor żeby ktoś z mały doświadczeniem mógł pośmigać, nie robić zamieszania, nie stwarzać niebezpieczeństwa i nie torować dużo szybszych? mysle ze powinienes zweryfikowac swoj poglad o nieprzeszkadzaniu. Im wiecej doswiadczonych riderow na torze, tym wiecej mozesz sie dowiedziec i od nich nauczyc. Ostatni moj wrzesniowy wypad, byl min z ojcem Dawida, ktory w ogole nie umial jezdzic i nic sie nie stalo, bylo tez paru slabych riderow, ktorzy byli 1 raz i tez nic sie nie stalo. i wiesz co? wszyscy byli mega zadowoleni i sa chetni jechac jeszcze raz. Jak sie uczylem to biegalem co 10-15okrazen do bardziej doswiadczonych i pytalem co zle, co moge poprawic. Jak jest ktos lepszy od Ciebie to nie bedzie mial problemow z bezpiecznym i szybkim wyprzedzeniem - nie martw sie. a teraz poza konkursem: PODOBNO JEST NOWA NAWIERZCHNIA w RADOMIU moglby to ktos zweryfikowac???? zawsze 60-80km blizej :clap::) chyba ze ten tor jest beznadziejny (w sensie wolny, slaby technicznie -- chociaz ze zdjec wyglada OK) to darujemy i znow Lublin...? Kiedy do k... nedzy bedzie tor w Wawie??? Nie wiecie czy ktos w ogole robi jakies starania zeby chociaz kartingowy wybudowali jak w Lublinie??? poprostu zal.pl........ Edytowane 13 Stycznia 2008 przez nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 wy sie lepiej martwcie zeby w lublinie nie zamkneli bo chodza takie glosy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Ja ponawiam pytanie o Tor na Śląsku, okolice Katowic, Rybnika. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawo Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Podpisuje się, ale bardziej z tymi Katowicami.Ew. czy ktoś coś wie o torach w drugą stronę czyli okolice Krk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 wy sie lepiej martwcie zeby w lublinie nie zamkneli bo chodza takie glosy... spalimy osiedle skner i halas nie bedzie juz problemem dla nikogo :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi