cenderr Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Jak zwykle blacha zepsuje cały efekt. Daj może taki stelaż zakładany na ośkę tylnego koła. Z tyłu będzie wyglądać jakby wisiała w powietrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zmniejszoną tablicę widziałem kiedyś na KTM-ie Jacka Czachora jak był w Leśniowie. Tablica była chyba zeskanowana, pomniejszona i zalaminowana, i była na bank mniejsza od motorowerowej. Ciekawe co na to policja ? Swoją drogą ciekawe po co w zawodniczym motocyklu tablica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Pewnie to nielegalne w PL ale w UK mozesz zalozyc tablice tuningowana...taki maly paseczek tylko. Do tego male kierunki i wyglada naprawde niezle.Mam gdzies foto, jak znajde to wrzuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 witam,widziałem dzisiaj ciebie i twoją kawe jechałeś z tego co wnioskuję to z panną ale niejestem pewny. Idę sobie ul.niepodległości (skrzyżowanie) z Narbutta i patrze kawa patrze na bok kurde znam ten motocykl i sobie przypomniałem z forum,widziałem od strony z napisami.Machnąłem ci ale pewnie wziąłeś mnie za jakiegoś idiote bo mnie przecież nieznasz niewiedziałeś ze jestem z forum,wracałem z Wiktorskiej z urzędu ale niestety nieudało mi sie zarejstrować moto bo ten koleś co mi sprdzedał dał mi kopię faktury a nie oryginał z tym ważnym numerem,i teraz musze do kolesia zadzwonić ale to tak poza tematem,hehe. Motorek masz udany jestem pewny na 100% że to ciebie widziałem. Do zobaczenia na drodze jak już zarejstruję moją machinę :icon_biggrin:a zastanawiałeś się co to było że jakiś koleś do ciebie machnął..?? hehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Pewnie to nielegalne w PL ale w UK mozesz zalozyc tablice tuningowana...taki maly paseczek tylko. Do tego male kierunki i wyglada naprawde niezle.Mam gdzies foto, jak znajde to wrzuce Też nielegalne na wyspie. czytaj gazety jak o to walczą motonici ale narazie przegrywają z policją. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osek22 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Pitek, a jak tam u was w Immingham? Bezpiecznie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Sorry barthezzz ale nie widziałem bo pewnie bym dał znac a faktycznie to byłem ja więc PZDR teraz :biggrin: . Gdzie kupić sportowe klamki sprzęgła, hamulca bo szukam i wszedzie tylko orginały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofk Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witam,widziałem dzisiaj ciebie i twoją kawe jechałeś z tego co wnioskuję to z panną ale niejestem pewny. Idę sobie ul.niepodległości (skrzyżowanie) z Narbutta i patrze kawa patrze na bok kurde znam ten motocykl i sobie przypomniałem z forum,widziałem od strony z napisami.Machnąłem ci ale pewnie wziąłeś mnie za jakiegoś idiote bo mnie przecież nieznasz niewiedziałeś ze jestem z forum,wracałem z Wiktorskiej z urzędu ale niestety nieudało mi sie zarejstrować moto bo ten koleś co mi sprdzedał dał mi kopię faktury a nie oryginał z tym ważnym numerem,i teraz musze do kolesia zadzwonić ale to tak poza tematem,hehe. Motorek masz udany jestem pewny na 100% że to ciebie widziałem. Do zobaczenia na drodze jak już zarejstruję moją machinę :banghead:a zastanawiałeś się co to było że jakiś koleś do ciebie machnął..?? hehePozdrawiam A ja widziałam, PozdrawiamNie ma to jak mieć taki spostrzegawczy plecaczek jak ja :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 A ja widziałam, PozdrawiamNie ma to jak mieć taki spostrzegawczy plecaczek jak ja :clap:heh to miło,pewnie się zastanawiałaś co to za kolo??hehe a ja wnioskowałem że to ty jechałaś jako plecaczek sądząc po wcześniejszych postach.a tak OT to tez rejstrujecie na wiktorskiej-wiecie co tam się dzieje bo właśnie z tamtąd wracałem. hehe nastałem się tam od 9 do 16 i itak nieudało mi się moto zarejstrować,ale za to oddałem nr jakiemuś motocykliście :clap: gościu niewiedział co mówić.Nr jak na wagę złota hehe.Mam nadzieje że jak zarejstruje moto to się spotkamy po drodze. Pozdrawiam i życzę miłej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofk Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 heh to miło,pewnie się zastanawiałaś co to za kolo??hehe a ja wnioskowałem że to ty jechałaś jako plecaczek sądząc po wcześniejszych postach.a tak OT to tez rejstrujecie na wiktorskiej-wiecie co tam się dzieje bo właśnie z tamtąd wracałem. hehe nastałem się tam od 9 do 16 i itak nieudało mi się moto zarejstrować,ale za to oddałem nr jakiemuś motocykliście :banghead: gościu niewiedział co mówić.Nr jak na wagę złota hehe.Mam nadzieje że jak zarejstruje moto to się spotkamy po drodze.Pozdrawiam i życzę miłej jazdy. Eeee tak bardzo mnie to nie zdziwiło, bo sama czasem przemierzając stolice z bucika, jak widze jakies moto to mam ochotę machnąć :banghead: Jako plecaczek tez moje pozdrawianie jest utrudnione, bo jestem bardziej uwięziona niż kierowca, ale jak tylko uda mi się wyciągnąć rękę spod nogi Kaczesa to zawsze macham :banghead: Kaczes nie rejestrował w Warszawie, u nas to chyba jakoś szybciej poszło.To do zobaczenia na trasie :banghead: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Do moto zostały wrzucone crash pady zakupione w firmie : http://www.womet-tech.pl/akcesoria%20moto.html Grzybki i mocowania wykonane solidne i estetycznie z dobrego materiału jednak w moim przypadku zamocowanie wymagało kilku modyfikacj - o których na stronie i przy rozmowie telefonicznej nic nie wspominano.Crash pad z lewej strony wskoczyl na swoje miejsce bez problemu jednak z prawym było troche zabawy. Grzybek był za duży i nie miescil sie w otwrzorze w owiewce co wymagało naciagniecia owiewki. Crash pad stykał sie z owiewka, która była napreżona co w konsekwencji doprowadzilo do odprysku lakieru i delikatnych rys na owiewce. Jak na fotce widac został on przyciety na szlifierce i po sprawie. Kolejny problem to sruba mocujaca prawy crash pad - jest za krotka i niby jest to mały problem ale nie in Polnad. Gwint w ramie ma skok 1 a wiekszosc, zdecydowana wiekszosc srub w polskich sklepach metalowych ma gwint 1,5 wię pozostyaje zaprzyjazniony slusarz. Lewa stronahttp://www.bikepics.com/pictures/979570/http://www.bikepics.com/pictures/979572/ Prawa stronahttp://www.bikepics.com/pictures/979573/http://www.bikepics.com/pictures/979575/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Czytałem normalnie jak jakąś opowieść. Jestem pod niemałym wrażeniem. Życzę mnóstwa radości z jazdy i jak najmniejszej ilości "wtopek" :-). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam. Motocykl piękny. Ciesze się ze takie motocykle powstają. Dla innych były to tylko części, które w Twoich rękach zmieniły się cudowny motocykl. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 12 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 suczka po zamontowaniu nowego wydechu i delikatnych poprawkach na ten sezon wyglada tak. Jest to 90% tego co chcialem uzyskac reszte zostawiam sobie na dlugie zimowe wieczory. Wydech niesamowity konstanin rulez http://www.bikepics.com/pictures/1021077/http://www.bikepics.com/pictures/1021081/http://www.bikepics.com/pictures/1021082/http://www.bikepics.com/pictures/1021079/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Masz moze nagrany ten wydech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi