BU?KA Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Ciekawe ilu wiejskich mechaników i komisów robi takie wraki nie dla siebie tylko żeby sprzedać naiwnym ...Strzeżcie się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 No nie mam więcej pytań :biggrin: Taki kawał kloca poskładać praktycznie z totalnej rozsypki ;) Sam też jestem w trakcie składania sprzęta ale dlatego że musze a nie że chce. Apropo rejestracji czy to się nie kwalifikuje do SAM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 pewnie nie bo rama podejrzewam ze z kwitami była :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 bułka nie porownuj mnie tu ze swoimi kolegami - wiejskimi mechanikami bo jak zazdrosc przez ciebie przemawia to poprostu to napisz a nie miedzyt wierszami kazesz czytac. Jezli wy tak robicie to jest wasz problem i waszych klientow a potem pewnie i sadu. Nigdy nie sprzedalbym uszkodzonego moto bo niechce potem odpowiadac za zycie klienta. A co do SAMa to nie ma tu nic z tym wspolnego. Wszytskie czesci sa orginalne z małymi przerobkami, rama orginal tylko w czarnym wiec nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kaczes ... no ku...a ręce opadają. W moim poście nie ma ani słowa o Tobie. A może się mylę ? Gratulejszyn za wytrwałość. Nie podniecaj się tak ...Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 no i myślałem że zakonczylem prace a tu w chwili przykrecenia crash pada odpadł zbiorniczek od płynu hamulcowego - zlamany uchwyt a co najgorsze to felga na rancie jest zdeformowana i przy wiekszych predkosciach zaczyna rzucac kiero - moze tylko trzeba ponownie wywazyc i ustawic zawieszenie bo jak na razie to jest skrecone na maxa. Never ending story ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 no i myślałem że zakonczylem prace a tu w chwili przykrecenia crash pada odpadł zbiorniczek od płynu hamulcowego - zlamany uchwyt a co najgorsze to felga na rancie jest zdeformowana i przy wiekszych predkosciach zaczyna rzucac kiero - moze tylko trzeba ponownie wywazyc i ustawic zawieszenie bo jak na razie to jest skrecone na maxa. Never ending story ...... eee, nie boooj nic - pojdzie na allegro jako nufka, nigdy nie bita, i nawet nie wspomnisz cos z nim wyczynial...sorry, ale cycki opadaja na takie reanimacje. gdzie tu cel? to nie lepiej kupic kompletny, nie bity motor, troche zapyzialy i go zrobic? co to, zabytek jakis jest ze kazda sztuka sie liczy?niedawno byl przypadek na forum xj. chlopaczek kupil dywersje po dzwoneczku i mowil, ze reanimuje dla siebie... niedawno znalazl sie lolek z innego kranca polski co to kupil. polska mentalnosc :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
super_stalker Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Piękna maszyna. Myśle że więcej szczęścia daje mu świadomość, że zrobił to moto sam, wedle swojego pomysłu i patrząc na niego wie, że ma swój wymarzony sprzęt. Chyba więź emocjonalna z maszyną po tylu godzinach pracy przy niej jest bezcenna. Gratuluje cierpliwości i efektu :lalag: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kaczes, gratuluję!!!Największa przyjemność z jazdy sprzętem zrobionym przez siebie. Mazzzi, nie bardzo wiem o co ci chodzi. Zgodziłbym się, jakby krzywej ramy nie wymieniał. Natomiast jeśli ma taką pasję, zamiłowanie, i z oryginalnych części składa, to w czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kaczes, gratuluję!!!Największa przyjemność z jazdy sprzętem zrobionym przez siebie. Mazzzi, nie bardzo wiem o co ci chodzi. Zgodziłbym się, jakby krzywej ramy nie wymieniał. Natomiast jeśli ma taką pasję, zamiłowanie, i z oryginalnych części składa, to w czym problem? skladak bedzie skladak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 ;) Witam No sprzecik piekny SZACUN :P Ja najbardziej podziwiam za wytrwalosc i determinacje :biggrin: Ale wracjac do moto to naprawde super wyglada, mam nadzieje ze tak samo sie prowadzi :bigrazz: Pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac :eek: :crossy: i zyczyc bezawaryjnej jazdy POZDROP.S lataj bezpiecznie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 składak bedzie składakiem może i tak ale wiesz mazzzi ja nie ufam małym żółtym rączką i musiałem sprawdzic wszystko jeszcze raz samemu. :) Ktoś moze ma pomysł jak zamontowac tablice przy wydechach Ixila puszczonym pod siedzeniem. Nie chce montować rejestracji pod nimi b wyjdzie mi płetwa a tego chce uniknać. Czy ktos mial do czynienia ze zmienianiem wymiarów tablicy rejestracyjnej - chodzi mi o to żeby była wielkości tablic w motorowerach. Czy policja bedzie sie czepiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mozesz tak.Lub tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Gratuluje Z fabryki tez wychodzi skladak. Motocykl nie wykluwa sie z jajka tylko skladaja go tez ludzie. Nie sa to nadludzie wiec ja nie widzialbym problemu w zakupie tego motocykla. Jesli ktos dobrze posklada to nie ma czego sie bac. Niby dlaczego nawet w autoryzowanym warsztacie miliby to zrobic lepiej niz ty sam?? Zakladajac ze masz 2 rece w tym jedna lewa i jedna prawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Kosa myślałem nad tym rozwiazaniem. Sa tam nawet miejsca na sruby ale właśnie tam beda szły rury i puszki także bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi