KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurde, mam dość! Znowu mnie w maliny wpuściliście. Ja już czarną shadow spirit zamówiłem i co teraz mam zrobić??? A nic......................dobrze że przynajmniej w jedynym słusznym kolorze :lapad: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Miklas--->bardzo dobry dowcip :icon_razz: :icon_razz: tak ogolnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 :D ...aaa myślisz, że tym razem koledzy Ci nie zabiorą kluczyków :P :D pozdr, wMam zrypaną stacyjkę i teraz pali na śrubokręt :cool: Chyba śrubokręty też mi pozabierają :biggrin: Ale ja coś wymyślę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Ja przepraszam bardzo, że się wtrącę :D Moja skromna osóbka ma małe zapytanko:aż się boję jaka będzie reakcja.... :buttrock: ale się chciałam zapytać czy ktoś ma wolne miejsce na ten zlocik?? i ochotę na towarzystwo??ja cicha i spokojna jestem, także jakby mnie nie było... (no chyba, że dostanę piffko, wtedy bywa różnie :P)tylko nie bijcie i nie śmiejcie się proszę, że tak wypaliłam... :flesje: proszę o wyrozumiałość :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 W dniach 13/14/15 lipca odbędzie się :clap: forumowy. Noclegi w namiotach koszt ok 5zł od osoby ,prysznic 5zł za 5 min,pachnące kibelki gratis,na miejscu jest barek i sklepik :P są też kajaczki ,rowerki itp. ps.Pogoda gwarantowana :D :buttrock: :flesje: :flesje: Poniżej podaje linka z mapką : http://picasaweb.google.pl/gerardgrodzisk/...881394317820370_________________Ja to bym przyjechał, ale z warunków to tylko wiek i kolor moto mam jakby OK. No i o co chodzi z tą łochatanką bobra...?? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 shipp, przyjedziesz, doświadczysz, może polubisz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurna jade....Gerard gdzie to Zbiczno?.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurna jade....Gerard gdzie to Zbiczno?....Z Walbrzycha niezly kawalek :icon_twisted: (wg Targeo 442km) Gerard zapodal taka mapke.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infanati Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Buuu :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Nikt mnie nie chce... :icon_mrgreen:Nie to nie !! Zabiorę bratu Kawę ZX 10 i (jak się po drodze nie zabiję) przyjadę skopać Wam tyłeczki :biggrin: :biggrin: :flesje:O !! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Buuu :( :( :(Nikt mnie nie chce... :(Nie to nie !! Zabiorę bratu Kawę ZX 10 i (jak się po drodze nie zabiję) przyjadę skopać Wam tyłeczki :P :P :PO !! :PWklej jakieś zdjęcie może ktoś sie skusi :biggrin: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wklej jakieś zdjęcie może ktoś sie skusi :lalag: Tiaa koleżanka chyba nie wie nic o marketingu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Miklas ! Klaudiusz ! Nie róbcie tu MC !!! A w szczegolności Chapter Polfa Grodzisk !!! Udzielam Wam nagany wzrokowej z wpisem do akt ! * Właściwa odpowiedź winna brzmieć: Ależ oczywiście będzie nam niezmiernie miło ugościć Cię na tym malym, kameralnym spotkaniu grupki przyjaciół, których pasją są motocykle i wspólne peregrynacje po Europie. Będziesz miała okazję posłuchać wspomnień z naszych wypadów, przy których opisy wypraw zamieszczane w Motocyklu wydają się nudne i bezbarwne. Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy. Edytowane 26 Czerwca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Buuu :banghead: :) :crossy:Nikt mnie nie chce... :banghead:Nie to nie !! Zabiorę bratu Kawę ZX 10 i (jak się po drodze nie zabiję) przyjadę skopać Wam tyłeczki :banghead: :banghead: :banghead:O !! :PAleż oczywiście będzie nam niezmiernie miło ugościć Cię na tym malym, kameralnym spotkaniu grupki przyjaciół, których pasją są motocykle i wspólne peregrynacje po Europie. Będziesz miała okazję posłuchać wspomnień z naszych wypadów, przy których opisy wypraw zamieszczane w Motocyklu wydają się nudne i bezbarwne. Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy. :lalag: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Miklas ! Klaudiusz ! Nie róbcie tu MC !!! A w szczegolności Chapter Polfa Grodzisk !!! Udzielam Wam nagany wzrokowej z wpisem do akt ! * Właściwa odpowiedź winna brzmieć: Ależ oczywiście będzie nam niezmiernie miło ugościć Cię na tym malym, kameralnym spotkaniu grupki przyjaciół, których pasją są motocykle i wspólne peregrynacje po Europie. Będziesz miała okazję posłuchać wspomnień z naszych wypadów, przy których opisy wypraw zamieszczane w Motocyklu wydają się nudne i bezbarwne. Serdecznie zapraszamy do wspólnej zabawy. Zgadzam się z Tobą drogi Procie w całej rozciągłości. Zachowałem się jak nieodpowiedzialny gówniaż, dzisiaj śpię od ściany :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 (edytowane) Mam zrypaną stacyjkę i teraz pali na śrubokręt :icon_razz: Chyba śrubokręty też mi pozabierają :biggrin: Ale ja coś wymyślę.Pozdrawiam.Nasikamy, małe zwarcie zrobimy i sam pojedzie :biggrin:shipp, przyjedziesz, doświadczysz, może polubisz :evil:Obstawiam, że kolega będzie mlaskał z zachwytu tudzież rozkoszy :biggrin: Edytowane 26 Czerwca 2007 przez JoasiaDH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi