gerardgrodzisk Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Właścicieli znam od kilku lat ale nie przepadam za nimi więc zrobimy co trzeba :cool: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Właścicieli znam od kilku lat ale nie przepadam za nimi więc zrobimy co trzeba :crossy: :wink: no, w końcu jakaś zachęta :biggrin: :bigrazz: ...jakby jakieś zamknięte drzwi były, to... zresztą wiecie..... :evil: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Właścicieli znam od kilku lat ale nie przepadam za nimi więc zrobimy co trzeba :bigrazz: :crossy:No to jedziemy. :biggrin: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 gdzie sie wybieracie panowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 jesli sie da to i ja tez sie wstepnie zapisze na zlocik,termin spoko,zreszta jal dla mnie to kazdy termin jest ok,tylko trzeba wynienic naped w VFr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 To i może ja jak się uda Bandita doprowadzić do używalności i Kasia będzie mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 W tym samym czasie co zlocik w Biłgoraju. Niedobrze. :icon_mrgreen: Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Szanowne Koleżanki i Szanowni Koledzy!wykrzyknik Ponieważ rozmawiam i popijam czasami z koordynatorem spotkania w ZBICZNIE, pragnę wyjaśnić kilka spraw.Żyjemy w kraju gdzie każdy może zjawić sie w prawie każdym miejscu (chyba że jest się demonstracją pielęgniarek...), nie mamy tedy zamiaru odmawiać komukolwiek możliwości przyjazdu na to spotkanie. Tym bardziej, że spotykamy sie w normalnym ośrodku, gdzie ludzie przyjeżdżają wypocząć a nie nabrać uprzedzeń do motocyklistów. SPODZIEWAMY się zatem dostosowania się do pewnej konwencji. Głównie takiej, że spotkanie organizowane jest pod hasłem " piją piwo jedzą koty" Planujemy też np. palenie gumy, kopanie kolein, przejażdżki po ośrodku, wjeżdżanie do domków, jazdy po namiotach, demonstrowanie głośności i kalibru tłumików etc. i to niezależnie od godziny na zegarze. :icon_exclaim: Piszę tu w liczbie mnogiej mając na myśli grupę osób (głównie z forum EKG ale i osób z odpowiedniego tematu na tym forum) które na to spotkanie umówiło się, zanim sprawa dostała się "na łamy" użytkowników hondy shadow i stała się "zlotem szadołek"- czym nie jest. Piszę o tym, żeby nikt kto zdecyduje się tam przyjechać (najlepiej oczywiście na 300 konnym motórze ) nie czuł się rozczarowany, znudzony lub zniesmaczony wręcz... jeżeli spotka go łokatanka wywalenie rycha ukazanie bobra czy choćby picie wódy z tej samej butelki ( a fuj) z innymi łachami SERDECZNIE ZAPRASZAMY Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Barył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) ...a co tu taka cisza? No jak to ? Gazet nie czytasz ??? ;) Barył ... kurna ... końcówki ... końcówki pozmieniaj :icon_exclaim: nie możesz tak sobie wziąć i skopiować ... ;) Jedziemy a co tam ... Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Pozatym teraz już nie będzie niespodzianki dla "niezrzeszonych" :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Planujemy też np. palenia gumy, kopanie kolein, przejażdżki po ośrodku, wjeżdżania do domków, jazdy po namiotach, demonstrowania głośności i kalibru tłumików etc. i to niezależnie od godziny na zegarze. :buttrock: A nie dałoby się ominąć tego punktu :wink: ... ja mam bardzo słaby sen i BARDZO mi przeszkadza jak ktoś w nocy strzela z tłumików... nie będę wymieniac po imieniu, ale każdy dobrze wie kto jest tym ZŁYM :icon_evil: *Palenie gumy jest niedobre dla środowiska... wiecie ile toksycznych gazów przedostaje się wtedy do atmosfery... nie wspominając co sobie o nas ludzie pomyślą :banghead: *Wjeżdżanie do domków i jeżdżenia po namiotach nie będę komentować... bo uznaję to za niebezpieczny żart :banghead: Mam nadzieję, żę to JEST żart :icon_mrgreen: :icon_twisted: * To ma być ciche spotkanie motocyklistów przy paru (max 3) pifkach :flesje: Przecież każdy rano do domu musi wracać. I chyba nie myślicie robić tego na kacu :eek: * To by było tyle z mojej strony... Dziękuję za uwagę :crossy: To pisałam ja: @starte Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 To ja chromolę...Jadę! Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebazaz Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Aaaa....... ognisko do zgaszenia to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Aaaa....... ognisko do zgaszenia to będzie?:icon_mrgreen: ...aaa myślisz, że tym razem koledzy Ci nie zabiorą kluczyków :wink: :notworthy: pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Kurde, mam dość! Znowu mnie w maliny wpuściliście. Ja już czarną shadow spirit zamówiłem i co teraz mam zrobić??? Mieszacie jak dzieci w piaskownicy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi