Czarek-fighter Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Czytalem kiedys chyba w Swiecie Motocykli a pozniej w jednym z programow TV dotyczacych Enduro emitowanych w D, ze podczas jednego z rajdow rnduro w PL zginal bodaj jeden Niemiec i niestety buty mu skradziono. Mi podczas wypadku ''zawieruszył'' się srebrny sygnet......... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unix Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Panowie, gratuluje tematu.. rozmieszyliscie mnie na maxa... spadajace buty.. dzizus co bedzie dalej... spadajace skarpetki czy bielizna ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 znajdzcie mi fotke ze smierc zdejmuje tez glany to uwierze, ze to cos wiecej niz fizyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margaret= Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wczoraj chłopak miał wypadek na Chełmżyńskiej, wystrzelil z motoru jak z procy i przekoziołkował w powietrzu, po upadku na jezdnię "przeciągnęło" Go jeszcze kilka metrów po asfalcie, buty same spadły, ale dzięki Bogu 'jedynie' połamał się. Mam nadzieję, że czuje się dziś lepiej. ..3mam kciuki!! :icon_razz: Nie sądzę bu spadające buty miały coś wspólnego ze śmiercią. Działa tu niewiarygodna siła i może zerwać wszystko, co człowiek ma na sobie. ..także brak reguły na wypadki... Poza tym jak ta teoria ma się do powiedzenia "Umarł w butach"...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 znajdzcie mi fotke ze smierc zdejmuje tez glany to uwierze, ze to cos wiecej niz fizyka. Heh, glanów to raczej niezdejmie :icon_razz: chyba,że z nogami. :biggrin: Jednak podczas wypadku mogą ci w tych glanach poodpadać podeszwy :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Panowie, gratuluje tematu.. rozmieszyliscie mnie na maxa... spadajace buty.. dzizus co bedzie dalej... spadajace skarpetki czy bielizna ? Temat założyłem bo przeczytałem ten artykuł i mnie zainteresował , nie pasuje Ci - nie czytaj , proste... Pozdrawiam !!! http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Mi też spadł but, jak miałem wypadek... Byłem na "półmetku"?widziales tunel swiatlo? :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 widziales tunel swiatlo? Na bank widział , a na końcu tunelu sylwetke rogatej postaci z ogonkiem :bigrazz: (żart) http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 W wieku 9 lat miałem wypadek.Byłem u babci na wsi i po zeskoczeniu z drzewa wbiegłem odrazu na drogę nie rozglądająć się zabardzo. Kierowca nie zdąrzył wychamować i mnie potrąciłFakt z butów mnie wyrwało(mimo iż były mocno zasznurowane przez ojca) ale się tylko mocno potłukłem.Wiec wydaje mi się że o tylko "legenda" stworzona wokół takiego tematu jak śmierć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Widziałem niebo! ........... bo wylądowałem na plecach :) Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff84 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 a co, do piekła chcielibyscie w buciorach wstąpic ?? ciekawe czy glany dobrze zasznurowane tez by spadly ? chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak się wybieracie "na dół" to buty zostają, bo podobno podłoga tam strasznie gorąca i można nogi poparzyć, a jak "do góry" to bez butów żeby niebieskiego dywanu nie zabrudzić :icon_mrgreen: A poważnie to wiele lat temu gościa którego "ustrzeliłem" samochodem z butów rozebrało. Przyjechali po niego z workiem..... Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 A poważnie to wiele lat temu gościa którego "ustrzeliłem" samochodem z butów rozebrało. Przyjechali po niego z workiem..... I co - chwalisz się tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 I co - chwalisz się tym? Tak. specjalnie dla Ciebie Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 raz widzialem wypadek puszka potracila dzieckoprzejezdzajac widzialem juz tylko bucikikoledzy mowili ze jak juz bez butow to na pewno trupi faktycznie 7 letnia dziewczynka wracala ze szkolya jakis pajac sie spieszyl--> trop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi