Prog Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jestem ciekawy następnego wyścigu. Bo o ile Kubica wystartuje w nim to na pewno otrzyma nowy bolid ['pewnie ten co teraz był testowym']. Zatem może skończy się ta seria problemów z bolidem i Robert wystartuje z kopyta. Trzymam za niego kciuki. PS. Powtórki oglądałem już kilkanaście razy. W zwolnionym tempie, klatka po klatce i nie do końca jestem przekonany o kontakcie z bolidem Trullego... W końcu nie widać jakiejkolwiek zmiany toru jazdy Włocha... Nie wiem, co o tym myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jestem ciekawy następnego wyścigu. Bo o ile Kubica wystartuje w nim to na pewno otrzyma nowy bolid ['pewnie ten co teraz był testowym']. Zatem może skończy się ta seria problemów z bolidem i Robert wystartuje z kopyta. Trzymam za niego kciuki. PS. Powtórki oglądałem już kilkanaście razy. W zwolnionym tempie, klatka po klatce i nie do końca jestem przekonany o kontakcie z bolidem Trullego... W końcu nie widać jakiejkolwiek zmiany toru jazdy Włocha... Nie wiem, co o tym myślicie ?Bolid mają zapasowy zresztą Kubica już wcześniej z niego korzystał już nie pamiętam podczas jakiego grand prix to było jednak nie jest on szyty na miarę dla Roberta :P Na filmie widać jak rozpada się lewe przednie skrzydło bolidu Roberta więc kontakt chyba był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 (edytowane) Kontakt byl na pewno, bo po pierwsze: jak trulli zjezdza do boksu, kamerman prubuje uchwycic prawa czesc tylnego skrzydla w jego bolidzie, ktora wyglada na uszkodzona, po drugie w powtorkach z widoku z jednego z bolidow za kubica widac, ze cos polecialo w powietrze zanim robert wyjechal wogole z toru. Co do zapasu to czy przypadkiem kubica nie wymienil wlasnie na ten zapasowy bolid swojego wyscigowego kilka gp wczesniej i teraz zapasowy to ten defektujacy? czy to bylo tylko na jeden wyscig? Zauwazyliscie, ze z yuotube zniknely wszystkie filmiki z oficjalnych kamer? to przez prawa autorskie czy jak? P.S. hahaha ja tez wlasnie zauwazylem ta twarz :icon_evil: podobna do E.T. :( Edytowane 13 Czerwca 2007 przez zonq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Już oficjalnie ogłoszono, że Kubica nie wystartuje w USA. Ponoć nie przeszedł pozytywnie jakichś testów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Lipa, Niemcy będą teraz mieli agrument, żeby wcisnąć Vettela, Jak dobrze pojedzie to Kubica będzie miał duże prolemy z powrotem...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evangelis Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Vettel bedzie startowal w tym wyscigu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 moze lepiej zeby Kubica teraz nie pojechał , niz gdyby cos sie stało i by juz w ogóle nie pojechał. Ja uwazam ze nawet gdyby teraz pojechał to był by na samym koncu. Poczekajmy do Lipca wtedy Kubica wystartuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 (edytowane) dobrze jest , Robert przeszedł wszystkie badania i w niedzielę widzimy do na Magny-Cours :D , mam nadzieje że pokaże klase , wyścig ma być po mokrym :D Edytowane 28 Czerwca 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 No ciekawe, co to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Brawo Robert :clap: po dzisiejszym wyścigu jestem spokojny :) tym bardziej że postawiłem u bukmachera :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Brawo Robert :clap: po dzisiejszym wyścigu jestem spokojny :lalag: tym bardziej że postawiłem u bukmachera :wink:Które miejsce?? Wiem tylko że przez część wyścigu był na 4 pozycji ;) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Które miejsce?? Wiem tylko że przez część wyścigu był na 4 pozycji :lalag: I tak właśnie skończył.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikusia1625 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 teraz wystartował z 3 no i obronił tą pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi