kenji Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Takie wyścigi można oglądać godzinami. ps. ciekawe jakie tętno miał stoner na wyjściu z ostatniego zakrętu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Esencja wyścigów motocyklowych... pięknie sie oglądało tą walkę :icon_mrgreen: ... jednak w tym wypadku wydaje mi sie że to Ducati pokonało Yamahę, a nie Stoner Rossiego...chociaż jak na swoje 21 lat Stoner wykazał i dojrzałośc i kunszt.... no i nareszcie przebłysk Kawasaki...szasun dla DePunieta.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 heh no tak pierwszych pięć miejsc zajęły inne marki. ps. co do mojego zdania o stonerze, nie mam zamiaru oceniać kto jest lepszy, wszyscy trzej dziś pokazali cohones :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wielki szacun dla Kawasaki i Randyego !!! Stoner w 250 często miał wypadki a teraz w królewskiej klasie nie wiem co w niego wstąpiło. Narodził się przyszły mistrz !!! I to prawdziwy mistrz potrafiący stawić czoła Rossiemu, potrafiący wygrywać wyścigi ... a nie jakiś amerykański ciułacz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Noo nareszcie :biggrin:Brawo Stoner :biggrin: Dopełnieniem mojej dzisiejszej euforii byłoby pokonanie Rossiego także przez Pedrose :crossy: No, ale dobre i to :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Noo nareszcie :smile:Brawo Stoner :biggrin: Dopełnieniem mojej dzisiejszej euforii byłoby pokonanie Rossiego także przez Pedrose :D No, ale dobre i to ;) Że niby co? Pedrosa miejsce 3 Vale miejsce 2?? Ma ktoś ten wyścig na serwerze?? Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Nie :biggrin:Było tak:1.Stoner2.Vale3.Pedrosa ;) A ja sobie napisałem, że dla mnie wielką radochą byłoby gdyby dwa ostatnie miejsca były odwrócone :D, bo średnio lubię Rossiego :smile: Pees - Ale Lorenzo się cieszy :lalag: Widzieliście co wyprawiał :P ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 wyścig pewnie jutro zawita tutaj: http://ntv.punio.eu.org/gp/ a one two five i two fifthies niestety nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi