Bzyczek_17 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Co polecacie zrobic zeby CBRka latał wiecej, miała lepsze przyspieszenie. Piszcie!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Co polecacie zrobic zeby CBRka latał wiecej, miała lepsze przyspieszenie. Piszcie!!! :cool:kupić na allegro zestaw tunningowy (tłok cylinder wałek rozrządu itp) albo zmienić sprzęta :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyczek_17 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 kupić na allegro zestaw tunningowy (tłok cylinder wałek rozrządu itp) albo zmienić sprzęta :biggrin: :biggrin:Ale zrobienie czegos za mniejsza kase. Bo do CBR jest ogolnie maló czesci i jak narazie nie ma wiekszych cylindrów.... :cool::(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a wydawało mi sie ze z Mz-tki 250 podejdzie :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Co polecacie zrobic zeby CBRka latał wiecej, miała lepsze przyspieszenie. Piszcie!!! :biggrin: Możesz zmienić wydech na sportowy. Trochę mocy więcej mocy dostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Możesz zobić dużo rzeczy, które podnisą TROCHĘ moc... Są tematy o tym w achiwum. Mogę Cię jednak zapewnić, że wszystko co zobisz okaże się niewystarczające. Ciągle będzie Ci brakowało mocy i po jakimś czasie... kasy. Tunning to kosztowna spawa, a w przypadku 125 kompletnie nie opłacalna. Pojeździsz 2 może 3 sezony i zmienisz moto na większe, mocniejsze. Kasy wsadzonej w tunning nigdy już nie odzyskasz. Ja też miałem ambitne plany związane z moją 125tką. Sprzedałem ją jednak po jednym sezonie, bo była dla mnie za słaba i w dwie osoby ledwo dawała radę. To dobre moto do nauki jazdy. Nie na dłuższą metę. Zastanów się czy napawdę warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 chcesz mieć wieksze przyspieszenie ???? Zmien moto na wieksze. Nie widze innej mozliwosci. Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyniooo Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 W 125 nie masz za duzego pola do popisu, bo co tu poprawiac niech nawet te pare kucyków urosnie to i tak szybko powiesz ze mało. Zmiana moto to najrozsadniejsze rozwiazanie, pojezdzij sezon i kup cos wiekszego. Kazdy tutaj powie Ci to samo. Ale jak juz sie upierasz na podrasowywanie to zmień filtr powietrza i wydech ,mozesz zwiekszyc przelot ale napewno nie wplynie to dobrze na moto tylko mu zaszkodzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi