mycy Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 (edytowane) - sakwy słuza wysmienicie choc troche wydechy je poprzepalaly....:buttrock: ps. Jak ktos ma jakies pytania odnośnie zlotu to piszcie tutaj lub dzwonic do mnie. + 48 602100856[email protected] pozdrawiam Mycy Edytowane 17 Czerwca 2007 przez mycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CEBROS Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Balecik u gryfa...... CEBROS na CBR 1100xx i NEFERTAII na FAZERZE Też tam będziemy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brudinii Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Od 3 lat kumple mnie wyciagają, moze w tym roku dam się namówić :) Czy Mycemu dobrze służą sakwy?? :) Jak byś sie Dziadu wybierał, to daj znać, my będziemy jak co roku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Niewykluczone, że się pojawię na zlocie, jeżeli do tego czasu nie wyjadę nad morze.Zatem do ewentualnego zobaczenia! :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 banda z olsztyna melduje się w sobotę rano. na piątek może nie wydać, ale kto wie...będziemy na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Od 3 lat kumple mnie wyciagają, moze w tym roku dam się namówić :) Dziadu nie namyślaj się..Wreszcie będziemy mieli okazję żeby się wspólnie upodlić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zapowiada się spora ekipa z forum. Ja też będę od piątku. Co prawda w sobote mam plan się urwać na parę godz ale na wieczorną imprezkę wracam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 w którym miejscu się maldować po przyjeździe, pod zamkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 (edytowane) Witam ! Niestety weekend mocno zajęty, ale w sobotę z rańca, jeżeli sprzęt nie zawiedzie, postaram się zrobić spacerek do Liwu. PS. Czy ktoś jeszcze wybiera się może zaprzęgiem ? Edytowane 21 Czerwca 2007 przez Dufus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Ponawiam pytania... 1) Czy ktos sie tam wybiera z Warszawy w sobote abyruszyc ok. 10.30 / 11.00 ? 2) Czy spotkamy sie forumowo na miejscu w sobote?Jakas konkretna ustawka? Np. ok. 14.00 czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Dzięki Rogerowej inicjatywie przewiduję swoje przybycie na 99,99% Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 my będziemy wieczorem. mam nadzieję zdążyć na paradę.a jak z pogodą? bo w olsztynie ciągle leje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Impreza udana, świetna atmosfera i dobra muzyka! Jeszcze raz dzięki Gryfy za zlot. Towarzystwo umiliła mi grupa radomska, trzymajcie się, cholera może nawet dzięki wam zmieni się moje podejście do Radomia i radomiaków?? :wink: Zbycho... Ciebie nie pobije nikt, fakt, że jesteś już chłopak po trzydziestce (czyli EKG) ale duchem masz 25 lat!! Olsenowi dziękuję za uśmiech za STO PIĘĆDZIESIĄT! :cool: Rogerowi dziekuję za nocleg i czekam na intrygujace fotki :crossy: Pompka ma fajny motocykl i szelmowską fizjonomię :wink:Jeśli w przyszłym roku wystąpią sprzyjające warunki to wpiszę Gryfa do mojego motokalnedaża, w tym roku zaważyły aż trzy czynniki motywujace i nie żałuję :wink: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Olsenowi dziękuję za uśmiech za STO PIĘĆDZIESIĄT! :D Nie ma za co, polecam się na przyszłość. :biggrin: Zlot zaliczam do udanych. Nie wiem, jak Wam, ale mi z atrakcji zlotowych najbardziej do gustu przypadł występ frywolnych kokot. :banghead: Koncerty były OK, jadło palce lizać (zwłaszcza pieczywo ze smalcem :lalag: ), pogoda w kratkę, ale dało się przeżyć. Lokalizacja całkiem fajna, jest gdzie przejść się na kontemplacyjny spacer, a i sam zamek nadaje miejscu specyficzny klimat. Jedyny mankament stanowił moim skromnym zdaniem park maszyn, a raczej wyjazd z niego :biggrin: (w pewnym momencie żałowałem, że nie mam pod sobą leciutkiego skuterka wyposażonego w uterenowione opony :wink: ), ale to raczej wina kapryśnej pogody, dzięki której utworzyło się bajoro.Miło było spotkać starych znajomych i poznać parę nowych osób. :cool: Wreszcie mam koszulkę zlotową pod kolor motocykla! :flesje: Jeszcze raz dzięki Gryfy za zlot.Dołączam się do podziękowań dla organizatorów. :clap: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Teraz żałuję, że nie pojechałam... Nie wiem czy puszczanie faceta samego to był dobry pomysł (te frywolne kokoty)... Hehe:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi