l.e.s.t.e.r Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 pierwsza fota , sprzęt upchany w toyocie corolli :icon_arrow: - transport z niemiec :icon_arrow: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6a7385f9f373d919.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb82afa65475511c.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/16683b4bcb351daa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
africashox Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 no no piękny sprzęt :icon_arrow:... to tylko pozostaje zyczyć pięknej jazdy :icon_arrow:ps.. jesli mozna wiedzieć za ile go wychaczyłec od Niemca??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 2000 euro 2002r - dzisiaj jak odebrałem z serwisu to mówili ze super stan ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 no zajebisty sprzet !! gratki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratuluje maszynki :cool: P.S. Na jakiej giełdzie znalazłeś motocykl? Pozdrawiam Marecki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 :cool: :) GraTy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 szukałem jakiś czas w Polsce ale unas jakieś dziwne mają ludzie pojęcie o stanie bardzo dobrym :biggrin: wkońcu wyszukałem sprzęt na www.mobile.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1171 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratuluje sprzeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sidik Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratulacje!!!zycze wielu emocji jakie ten potwor dostarcza :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratulacje Wystarczyły te klucze które napisałem :) Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Gratuluję!! Sprzęt marzenie. Tylko powiedz mi czy to drugie i trzecie foto to sprzęt przed transportem czy po?? :) :D :biggrin: Ale Toyocie nieźle wyglądał :crossy: :crossy: Gumowych drzewów :) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Fajny sprzet :)Gdzie latasz? Na piaskowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.e.s.t.e.r Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 no klucze w zasadzie wszystkie miałem , brakło mi tylko płaskiej 13tki - ale powiem wam że ubijanie yz426 w corolli hatchback to jest hardcore :), te zdjęcia to już motor po poskładaniu w Polsce , po bukownie czeęsto latam, jak opanuję sprzęt to możemy się spotkać, narazie jeżdzę wolniej chyba niż na 125 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 szukałem jakiś czas w Polsce ale unas jakieś dziwne mają ludzie pojęcie o stanie bardzo dobrym :icon_mrgreen: wkońcu wyszukałem sprzęt na www.mobile.dezgadzam sie z toba ze u nas jest maly wybor fajna stronka moze sam pojade kupic jakiegos sprzeta :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 :) :) Piękna ta bestiaaaaaaaa:) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi