ks-rider Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 140-120 (mysle ze tyle jechalo te auto) no to daje 20km w stojaca przeszkode, a cala energie wział motocykl bo on z niego spadł i poprzytulał sie do asfatlu troszke. mial szczescie. mi sie zdaje ze na lewym pasie jest tir, jak zatrzymalem sobie to widzie jakis kwadratowy cien. moze sie wystraszył:) Auto jechalo z przepispwa predkoscia na to w pozniejszych reportarzach byli swiadkowie. Nie pamietam tylko czy tam bylo ograniczenie do 100 czy do 80 km/h :banghead: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Moim zdanie jak już wyżej niektórzy pisali ...chciał wyprzedzić puszkę z prawej (jej kierowca trzymał się blisko osi jezdni, a z prawej było sporo miejsca) lecz nie przewidział tego, że kierowca puszki zobaczy go w lusterku i będzie chciał mu zjechać :banghead: Przy taki stylu jazdy takie i bardziej tragiczne w skutkach wypadki, prędzej czy później są nieuniknione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Czolem! Co by nie mowic, to jednak w tak hardcoreowych mijescach wyprzedzaja, ze chyba szwedzki Ghost Rider moze sie schowac :buttrock:. Enylej, zajefajna muzyczka w filmiku nr 1. Ktos wie co to jest? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 jechał dziadek jakis w puszcze zobaczył z tyłu ze leci na moto odrazu dziadek pewnie krzyczał "dawac uuu katasztrofff aa" :banghead: no i puscił gaz czyli zachamował silnikiem bo na filmie nie widac ze uzył hamulca.. :clap: a co do tego ducati TO PANOWIE STRZEZCIE SIE BO PEWNIE NA ALLEGRO JEST NA SPZREDAZ ALBO JUZ KTOS W POLSCE JEZDZI BO MYSLAŁ ZE TRAFIŁ"OKAZJE NA ALLEGO" :biggrin: POZDRO no muzyki tez mi sie fajne słuchało :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Tak jak mówicie pewnie chciał go wyprzedzić z prawej strony ale ja widzę jeszcze jedno rozwiązanie , chwile przed upadkiem zrobił ruch kierownicą w lewo a póżniej w prawo i chyba spanikował i nie wiedział którą stroną wyprzedzać. Sami wiecie, że takie decyzje to kwestia naprawdę ułamka sekukndy ale o ułamek za dużo potrzebował czasu. Faktycznie nie rozumiem czemu nie poszedł lewą stroną od początku. Kierowca samochodu dobrze się zachował zobaczył w lusterko motocykl i zjechał na prawo robiąc miejsce po lewej stronie. Moja diagnoza zła decyzja a raczej jej brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 dla mnie ewidentnie gość na coś wjechał, albo motocykl wpadł w shimmy (tego nie wiem bo się nie znam aż tak, żeby mieć pewność) . po ominięciu samochodów, przed wypadkiem gościa wyraźnie przycięło, potem zaczęło rzucać mu kierownicą na boki, po chwili pływanie kiery na boki się uspokoiło i gość hamując próbował ominąć lewą stroną samochód, ale nie dał rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 czasami zdarzy się wypadek i na prawdę nie wiadomo co się stało przykład:niedziela- wracamy ze zlotu w Czechach piekna droga ( z Kudowy w strone Wrocławia), pusto, słońce świeci po prostu wymarzone warunki jade pierwsza okolo 140 km/h w pewnym momencie zaczełam zwalniac lekki łuk w lewo wzniesienie kolega na CBR929 wyprzedza mnie, za chwilę patrzę tylne koło łapie poślizg -lewa, prawa moja mysl wyjdzie z tego.....niestety załapał rów, lezał jakieś 30 metrów od moto w rowie w pierwszym momencie mylałam ze juz po nim, był nieprzytomny.Ale jak się okazało nic sobie nie złamał, jest tylko bardzo mocno potłuczony. A moto -rama prosta, lagi proste tylko lamp nie ma kierownicy nie ma no i plastików tez nie ma :) Nie wiadomo jak to się stało, kolega nie pamieta za bardzo samego wypadku ja go widziałam ale tez nie wiem dlaczego i jak..... Wniosek nie jest wesoły- nigdy nie wiadomo co może sie zdarzyc... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) a mi się wydaje że nie chiał go łyknac z prawej bo to była by głupota tymbardziej ze było wasko, prędzej zniosło go lekko na prawo ale miał zamiar z lewej go łyknąć lecz wpadł w koleine i nie mógł sie z niej wydotać , sam miałem podobna akcję tyle ze jakoś mi sie udało wydostac z koleiny Edytowane 31 Maja 2007 przez ekimm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 a tam kombinezon, aa tam szwab , a tam samochód , ale taaaakaaa DUCA w pizdjet ,aż sie łezka w oku kręci. pzdr jechał dziadek jakis w puszcze zobaczył z tyłu ze leci na moto odrazu dziadek pewnie krzyczał "dawac uuu katasztrofff aa" :icon_biggrin: no i puscił gaz czyli zachamował silnikiem bo na filmie nie widac ze uzył hamulca.. :icon_biggrin: a co do tego ducati TO PANOWIE STRZEZCIE SIE BO PEWNIE NA ALLEGRO JEST NA SPZREDAZ ALBO JUZ KTOS W POLSCE JEZDZI BO MYSLAŁ ZE TRAFIŁ"OKAZJE NA ALLEGO" :( POZDRO no muzyki tez mi sie fajne słuchało ;) hehe zapewne juz ktos w polsce smiga "nowa" ducia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 a mi to wyglada po prostu na crash test, tak samo jak to juz kilku wczesniej napisalo. a wszystko to co piszecie to dla mnie swiadoma symulacja utraty panowania nad maszyna. chcieli pokazac co w stanie jest zrobic taki stroj, chociaz z drugiej strony, nie bylo konkretnych metek na ubraniu(no oprocz kasku) ani nic w rodzaju reklamy... sam juz nie wiem... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Czolem! Jeden koment pod tym filmikiem: "I saw that on TV. He said he wanted to drive right of the car. But then the car pulled right, so he had no more room beside the car." I moze wreszcie skonczy sie pisanie pie**ol, co koles chcial zrobic :biggrin:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rYs Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) moze wreszcie skonczy sie pisanie pie**ol, co koles chcial zrobic smile.gif.- a moze przeczytasz posty w tym temacie? bo juz padła odpowiedź o przyczynie wypadku. Pozatym, komentarz moze sobie kazdy napisać. pozdro Edytowane 31 Maja 2007 przez rYs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio14 Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Niezle to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 kiedys to patrzylem klatka po klatce i z tego co pamietam w chwili udezenia mial jakies 140dokladnie, najbardziej szkoda ducati :/ A mnie się wydaje, że on wcale nie walnął w tę brykętylko przekoziołkował bo lagi nie są chyba krzywe :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek PO Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Stało sie i tyle. Najgorsze, że sam tak latam ;) obym nie musiał mieć bliskich spotakń z puszką jak koleś :) może czas zwolnić ? Cytuj http://maciejbanaszak.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi