Miklas Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dzięki za frustrata. Zainteresował mnie wątek, a od spamowania są inne działy, ale luz, jak chcecie się tu umawiać na ustawki, to wasza broszka tym bardziej, że nie przeszkadza to autorowi. Ręce opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Halo! Frustrat było do mnie :P Gdzie sie wpychasz w centrum uwagi?! :icon_mrgreen: Hehe dobra, już nie przeszkadzam w poważnej dyskusji na poważne tematy! A od siebie polecam LSLe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tak wystają, że moto owiewką nie dotknęło ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergit Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 dzieki :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CBRedzio Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Szkoda że nie najszybsze :icon_biggrin: Albo nie najładniejsze :rolleyes: Albo nie najbardziej emocjonujące :rolleyes: Przegiąłeś! :banghead: Widziemy się w Poznaniu, musimy sobie wyjasnić parę rzeczy :lalag: :rolleyes: Cytuj pozdrMichał, WrocławKTM EXC-R 530 Six-Days, Husaberg FS 650 Force Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 No to powaznie pomysle o tych z allegro... ale najpierw sprawdze jeszcze tajny nr od Patryka :rolleyes: Miklas: Frustrat bylo do Karola, przyzwyczailem sie, ze wszedzie musi pochwalic swoje puki stuki :) Wyluzuj troche, az tak nie rozmyl tematu :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mam zamontowane w mojej F3. Zrobione własnorecznie z alu i jak narazie Ok. Co prawda tylko gleby parikngowe ale zero strat a tak jakby ich nie było to połamane kierunki i rysy na lakierze by były. jak bedziesz chciał to Ci puszcze na miela zdjęcia moich . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 jaką macie twardość śrub mocujących crash pady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi