bohen Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam Ja w swojej XT mam końcówke Devil. Chodzi głośno (kiedyś odpalałem ją bez tłumika, to róznica jest niewielka). Ale co zuwazyłem. Został wymieniony równiez ten odcinek rury który zaczyna się zaraz po tej części gdzie 2 kolanka sie łączą w jedno - także zobacz jak u Ciebie sie to przedstawia, bo nie wiadomo czy tez nie bedziesz musiał z tym cos kombinować. Pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomAir Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Po zmianie wydechu na przelotowy zmienia się skład mieszanki na uboższy, stąd strzelanie w wydech. Osiągi poprawią się dopiero po regulacji gaźnika (większe dysze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 u mnie wystarczyło podnieść iglice o ząbek w góre i strzalanie jest już baaardzo rzadko a swieca ma ksiązkowy kolor. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tiaaa tylko wy macie jakies kupowane przelotowki a ja po 'wiejsku' wypruty wydech :P A co do strzelania to moze nie caly czas i nie tak glosno ale czasami tak slychac :bigrazz: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Dzieki za rady. Chyba zdecydue sie na owala z firmy monti motorsport. Napewno bede musiał pokombinowac z dorobieniem do koncowki drugiej czesci rury-hmmmmm trzeba edzie podskoczyc do kogos kto mi to pospawa:/ hmmm co do glośnosci to sie zgadzam za glosny to nie dobrze .ale za cichy tezzz:)) :crossy: pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Hehe racja :) Tylko wez jeszcze jedno pod uwage. Te wydechy monti latwo sie gna... Tak wypowiedzial sie kiedys nasz admin jak dobrze pamietam :) POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal141979 Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Panie GPA. czy jest pan posiadaczem tej dt-ki na stronie bikepics ?? Jeśli tak to bardzo bym prosił, gdyby pan mógł oczywiście, aby pan napisał ile by za nią chciał ( jestem zainteresowany kupnem Yamahy dt, ale jeszce nie w tym roku ). Chciałbym wiedzieć tylko tak orientacyjnie. Pozdrowienia dla Motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Chłopaki do xt 600 lepiej brać owala czy okrągłego -zastanawiam sie tylko z kąd ja kolanko wezme do tej koncowki montii-- jakies pomysły-poz :biggrin: :icon_biggrin: drooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 owal zapewne będzie troche węższy więc mniejsze prawdopodobieństwo że będzie chaczył o oponeno i owalne tłumiki są ładniejsze :banghead:a kolanko utnij ze starego tłumika z xt, będzie najłatwiej Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 ludzie, jak wygłuszyć tłumik w drzecie ? polatałem trochę i na prawe ucho nie słyszę , czuję jak mi w głowie coś pulsuje :icon_mrgreen: jest to oryginalny tłumik, fabrycznie wybebeszony, ma tylko na końcu filtr sadzy (taka siateczka) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Najszybciej i najtaniej to stopery z apteki :icon_question: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No tak owal będzie lepszy.Biore owala ,a co do kolanka tez tak myślałem tylko potem jak trzeba bedzie robic badania techniczne to na przelotowce na bank nie przejdzie daltego myslałem zeby sobie przechowac oryginalny wydech,a jak utne gumowka kolanko to lipa bedzie -hmmmm pozzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 (edytowane) Siemanko .Więc tak wydech dostałem mam w garazu jutroz robie test dzwieku i postaram sie co nieco powiedziec, narazie moge powiedziec ze wygląda świetnie i jest lekki,ale potrzebuje rady-Do wydechu zadnych opasek nie dostalem dlatego pilnie potrzebuje opaski najlepiej 2 mocne zeby wydech jakos przymocowac,rury tez nie mam zeby domontowa do kolektora:((( kombinowałem dzis z rurą od mazdy ale poki co słabe rezultatyy:(((( HELPP Edytowane 15 Czerwca 2007 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Siemanko .Więc tak wydech dostałem mam w garazu jutroz robie test dzwieku i postaram sie co nieco powiedziec, narazie moge powiedziec ze wygląda świetnie i jest lekki,ale potrzebuje rady-Do wydechu zadnych opasek nie dostalem dlatego pilnie potrzebuje opaski najlepiej 2 mocne zeby wydech jakos przymocowac,rury tez nie mam zeby domontowa do kolektora:((( kombinowałem dzis z rurą od mazdy ale poki co słabe rezultatyy:(((( HELPP Jestes z durzego miasta wiec podjedz do fachowcow od tlumikow samochodowych i Ci to zmontuja w chwile a sam to bedziesz sie bawil i bawil. Co do opasek to mozesz jak masz gdzie dorawac od scigaczy cos lub samemu z nierdzewki zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Test dzwiekowy- Przejeba.....e Dzwięk świetnyy:)) tym bardziej sie niemoge doczekac az to bedzie zamontowane-dzis z teściem kombinowałem z kolankiem od mazdy tylko nie mam giętarki i jest kłopot,ale damy rade:)) Sąsiedzi az powychodzili z domów heh basowy dzwięk ,dosc glosny a zakyupłem o dł 50 cm a była jeszcze 40-ale mi radzili ze jak troche jezde po drodze zebym bral 50 ke:))) :flesje: :crossy: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi