TomaszKLR Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam i pozdrawiam. Byle do wiosny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskul Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Cześć. Mam ofertę dla osób samemu zmieniających olej w samochodzie czy motocyklu, ewentualnie dla pracowników warsztatów, właścicieli firm transportowych itp.Przyjmę każdą ilość oleju przepracowanego, silnikowego, hydraulicznego, posmażalniczego.Za większe ilości zapłacę. Oferty tylko z Łodzi i wschodnich okolic Łodzi, chyba że ktoś przywiezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cajron Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Witam wszystkich! Te spotkania na placu środowe to wciąż aktualne? :) Cytuj Lewa w górę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwuch Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Czołem wszystkim riderom! Kłaniam się z okolic Piotrkowa. Od miesiąca jestem posiadaczem moto i z chęcią nawiąże znajomości aby było z kim w wolnej chwili pośmiać. Pozdrawiam no i Lewą! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Dąbrowski Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam wszystkich jako nowy na forum. OD kilku dni mam trampczeka 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Elo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi