KonTrasT Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ale super. Jeżeli będziesz jeździł z takim zestawem jak w avatarze, to na pewno Cię rozpoznam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdi76 Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Sorki, za offtopic, ale wyjazd po motor nie aktualny......babeczka zdazyla go sprzedac, zanim dotarlem do kraju :((.....czyli znow jestem na etapie poszukiwania logicznego gsa....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Witam, czasem się takim zestawem pociska ale rzadko , widomo babeczka musi gdzieś swoją tytunie podziać. Pozdrawiam Gazia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł er Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Witam Jacyś chętni do przejażdżek po okolicy ?Jestem z Konstantynowa. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witamy, witamy i do zobaczenia na czarnym . :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demonik94 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witam mam na imię Dominik mam 17 lat :) jestem z Łodzi a dokładniej łagiewniki jestem początkującym motocyklistą tydzień temu kupiłem Hondę Varadero XL125 Pozdrawiam może niedługo zrobię prawko i spotkamy się na trasie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Również się przywitam :-) Przemek OPOCZNO - zmieniłem moto z Virago na Bandytę 1250POZDRAWIAM!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEXUS Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 witamjakoś do tej pory wolałem asfalt niż forum ale czas zmienia wszystko :) Robert Łódź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gazia Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witam i do zobaczenia na czarnym. Pozdrawiam Gazela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazdamm Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Pozdrowionka jeszcze raz łódź karolew wita was.jacek Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez mazdamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zibio Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Witam wszystkich.Jestem Zbyszek.Na forum jestem od wczoraj,na motocyklu od zeszłego sezonu po 2 letniej przerwie.Jak poskręcam moto z przyjemnością zawitam na Plac.Chwilowo pozostaje słuchanie dzwięków waszych silników z balkonu.Pozdrawiam (Jak coś napisałem nie tu gdzie trzeba proszę o przeniesienie).[sZYBKO SIĘ UCZĘ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam wszystkich.Jestem Zbyszek.Na forum jestem od wczoraj,na motocyklu od zeszłego sezonu po 2 letniej przerwie.Jak poskręcam moto z przyjemnością zawitam na Plac.Chwilowo pozostaje słuchanie dzwięków waszych silników z balkonu.Pozdrawiam (Jak coś napisałem nie tu gdzie trzeba proszę o przeniesienie).[sZYBKO SIĘ UCZĘ]Witam kolejnego kolegę na GSX F ;) pozdro i do zobaczenia na trasie ;) Edytowane 22 Kwietnia 2011 przez karton87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk69 Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam Łodziaków co prawda nie pierwszy to moj sezon ale lepiej pozno niż wcale. Latam Suzuki Marauderem 850 start retkinia i czesto kierunek rawa maz. Z czasem u mnie kiepsko ale chęci są więc będę sledzil propozycje przejazdzek i postaram sie kiedys dolączyć. Edytowane 23 Kwietnia 2011 przez fizyk69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Czesc wszystkim, jestem ze Zgierza, przesiadlem sie GS500 na FZS 600 - granatowy, najczesciej spotkac mnie mozna na trasie zgierz-piatek, okolice leczycy pozdro i lewa w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi