black7seven Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Witam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Mnie też wypadałoby się przywitać. Mieszkam jakieś 50 km od Łodzi, mianowicie w Łowiczu, śmigam na pierdzikółko Suzuki RMX 50, ale jak na pierwsze dwa kółka, to nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doyar Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Vitka Evrybary. Jestem Zlodzi, jezdze od 10lat, obecnie butelkowa Fauefera. "Jezdze" to troche przesada, bo ostatnimi laty wiecej nie jezdze niz jezdze, ale motura mom i jak co jakis czas wyskrobie czas, to wtedy jezdze. Dzieci, praca, praca, dzieci, starosc nie radosc ;) Zatem raczej tu bede tylko zagladal niz w prawdziwym zyciu sie spotykal. Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Vitka Evrybary. Jestem Zlodzi, jezdze od 10lat, obecnie butelkowa Fauefera. "Jezdze" to troche przesada, bo ostatnimi laty wiecej nie jezdze niz jezdze, ale motura mom i jak co jakis czas wyskrobie czas, to wtedy jezdze. Dzieci, praca, praca, dzieci, starosc nie radosc ;) Zatem raczej tu bede tylko zagladal niz w prawdziwym zyciu sie spotykal. Pozdro dla wszystkich. Czołgiem. Nie tylko Ty tak masz....nie chwal sie. Deceniaj to , że czasem się wyrwiesz. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM-SKC Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Ave Motorzyści ! new user jestem. Więc się witam. pozdrowionka ze Skierniewic :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Witam wszystkich nowo przybyłych!Coś cicho tutaj ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gachul Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 siema... serdecznie widam motocylkistów z Łodzi i okolic :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lojt Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) :icon_evil: Edytowane 7 Grudnia 2009 przez Lojt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Edycja postu, wykasować :(, pomyliłem tematy :) Edytowane 6 Grudnia 2009 przez inco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjd Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Wszyskich i pozdrawiam ze Zgierza. Wielki come back po 20 latach postu. :notworthy: od 27 czerwca powiększyłem grono chopper'owców. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamin Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Pozdrawiam łódzkich motórzystów z Witoni. Jeżdżę dosyć długo, ale tak wyszło że okolic Łodzi z motocykla dobrze nie poznałem choć to moje województwo. Mam zamiar to nadrobić w przyszłym sezonie, hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam wszystki moto miłośników z łodzi i okolic. pozdrawiam i byle do wiosny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 15 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Witam wszystki moto miłośników z łodzi i okolic. pozdrawiam i byle do wiosny :wink: a na jaki ch*j czekać tak długo, dawaj na bajzel na 11 pod samolot, się spotkamy, wypijemy, zapoznamy. witaj ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobos_camaro Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam wszystkich z Pabianic! Już by sie chciało pośmigać :icon_twisted: a tu góry śniegu za oknem :banghead: Oby do wiosny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazkader Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zapraszam na wiosenne i nie tylko weekendy na tamę Jeziorsko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi