jaquzie Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 (edytowane) pro :bigrazz: a Ty po co chcesz do lasu jechać :biggrin: No, chyba że masz jakiegoś TRiumpha albo Africę i śmigasz po nierównościach :cool: edit: a sory, nie zauważyłem: Motocykl: Suzuki RMX, KTM 125 Exc - to by wyjaśniało :D Chociaż, nad Zalew Sulejowski (a tam też las) to można by się było przejechać na jakieś łódeczki czy rowerki wodne :cool: a Swoją drogą, był z was ktoś może na tym? http://www.yamaha-motor.pl/products/inform...verview/yhc.jsp Ja mam wizytę jutro o 15 w liberty, dam znać co tam ciekawego :) No i oczywiście witam się, bo na Łódź jeszcze tego nie robiłem :] Jaquzie - Jacek - FZ1S 2006 (widać zresztą w sygnaturce), Chojny :] Edytowane 2 Czerwca 2009 przez jaquzie Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>http://sites.google.com/site/jaquzie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeDeK Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Witam wszystkich :) Tez jestem w miare nowy na forum a postow zadnych praktycznie nie pisalem jeszcze :) ale namietnie czytam tematy. Jak widac na dana chwilke mam Yamahe R125 :P ale rozgladam sie wlasnie za jakas CBR 600 :P a jak juz kupie to tez z mila checia gdzies bym mogl skoczyc :P Pozdro Edytowane 12 Czerwca 2009 przez BeDeK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Hejka, na forum jestem od jakiegoś czasu, ale ten temat dopiero dziś zobaczyłem ;) Muszę dokładniej śledzić forum i wszystkie podfora. Oczywiście z Łodzi jestem i jeżdżę na takim sympatycznym chopper'ku Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Priest666 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Powitać Viragowca :) ... Trza się będzie gdzieś ustawić jak oczy wykuruję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Jakby co to numer do mnie masz na forum Virago ;) Daj jakiś kontakt do siebie, za kilka dni kończę sesje i zaczynam w pełni sezon motocyklowy. Przy najbliższej okazji się z Tobą i Wojtkiem skontaktuje. Gratuluje nowej maszyny, kiedy zmieniłeś? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelrul Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Wtam wszystkich. Jak widać obok opis jestem z okolic Łodzi i jeżdze Suzuki GSX750F z '98, pewnie było już mine widać, mimo małego przebiegu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Wtam wszystkich. Jak widać obok opis jestem z okolic Łodzi i jeżdze Suzuki GSX750F z '98, pewnie było już mine widać, mimo małego przebiegu :biggrin: a my sie przypadkiem nie znamy kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelrul Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 a my sie przypadkiem nie znamy kolego? musi, prosze Cie :icon_razz: predzej kiedy posmigamy? a nie czy sie znamy :biggrin: O, i musi, jest taki maly zlocik w Kazimierzu http://forum.motocyklistow.pl/MOTO-PIKNIK-...09-t117930.html wiec jest okazja do spotkania :biggrin: a jak nie bedzie chciala cie puscic to wez ja ze soba :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ocetoholix Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 witam melduje sie Michał :) tak przy okazji szukam garazu w okolicahc kozin ktos cos wie prosze smiało walic do mnie na gg pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spychal86 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Chciałem się ze wszystkimi przywitać i zameldować swoją obecność. Na forum jestem świeży. Śmigam K7 w charakterystycznym, nie standardowym biało-czarnym malowaniu. Pewnie było mnie gdzieś widać. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arqs Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Witam wszystkich, jestem tu nowy, co prawda troche miałem okazję poczytać już forum ale nic poza tym, także jeszcze raz witam :) Nazywam się Arek, oprócz tego że jestem tutaj świeży to też dosyć niedługo jeżdże motocyklem. Wczoraj przejeżdżałem przez skrzyżowanie Pojezierskiej z Włókniarzy, ale było już dosyć późno i impreza chyba dobiegała końca, bo zauważyłem tylko 2-3 odjeżdżających "motorzystów". PS. Widziałem na forum temat o naklejkach w Łodzi, ale coś nie mogę go odnaleźć, gdzie można je dostać? Edytowane 30 Lipca 2009 przez arqs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro. Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A ktoś jest chętny żeby pojeździć na Żwirowni (Nowosolna) w jakiś konkretny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba77 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich Poszukuję chętnych do wspólnych przejażdżek przy czym, ja mam takiego bardzo powolnego chopperka ZipStar 250, dlatego wszyscy Ci co mają przyjemność śmigać na maszynach rzędu 500-1000 mogą się nie zgłaszać, bo by się zamęczyli jazdą ze mną... Dodam że jestem z Łodzi, z Bałut, a jechać mogę wszędzie ;) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BestOfMe Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Witam, jestem nowa.. (jak to brzmi xD) Jednoślada jeszcze nie posiadam ale może już niedługo, albo w przyszłym sezonie Witam się na forum z tematem Łodzi bo jak na razie przez moje ostatnie wakacje jeszcze sobie tu pośmigam ze szwagrem tak w ogóle to mieszkam w Gdańsku a mój szwagier ostatnio też i od razu na powitanie mam do was sprawę: "Zapraszam wszystkich motórzystów na ślub START 15.08.2009 GODZ. 16.15 KOŚCIÓŁ N.ŚW. ZBAWICIELA ŁÓDŻ UL. WŁÓKNIARZY 187" Ślub zaczyna się o 16:15 a msza będzie krótka tylko z przysiegą czyli potrwa gdzieś tak do 30 min. taki tam skromny ślubik Zapraszam ja świadkowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Witam wszystkich smigajacych i tych wolno jezdzacych mam na imie Darek obecnie ujezdzam zx6 mam nadzieje ze sie od was czegos jeszcze naucze .Pozdrawiam :) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi