Skocz do zawartości

Forumowi pretedeci łączcie się

cabaniero
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Panowie pomóżcie szukam przyczepy campingowej do podstawienia na tor, dzwoniłem dzisiaj do goscia który podstawia tam większość przyczep i kapa wszystko zajęte!!! moze macie jakiś namiar na inna firme???

Szukaj w necie firmy ze Swarzędza, to pod Poznaniem jak się z Wawy starą trasą wlatuje do Poznania. Tam jest duża wypożyczalnia campingów, nie musiałbyś taśtać lawety ze Śląska.

Przyznam się, że ja również poważnie zastanawiam się nad przygodą z torem, tym bardcziej, że mam na oku fajera pokradzieżowego za smieszne pieniądze.... Jakby go w miarę tanio ubrał na wyścigowo, to może może w tym roku jeszcze bym poćwiczył :)

pzdr

Domel pomylił może z treningami otwarymi w poniedziałki i wtorki, gdy koszt wjazdu rzeczywiście wynosi 40 zł.

pzdr

jest. 919 to jest pojemnosc 900'tki.pozniej byly 929,954 i 1000. wszystkie do dupy, no chyba ze do sztuntu

1:47 na torze w poznaniu to faktycznie do dupy sprzet :icon_mrgreen:

ps kierowca to amator po kilku miesiacach treningu na 929

to juz chyba kwestia kierowcy. generalnie z tym to chodzilo mi o 900, czyli o 919ccm. nowsze modele tez mialy o wiele mocniejszych konkurentow w swojej klasie, ale wiadomo, ze jak ktos ma talent to na wszystkim da rade :icon_biggrin:

No to ja już sobie pojechałem... zapierd**łem 500 km do Poznania całą noc z czwartku na piątek tylko po to, żeby w piątek na pierwszym treningu po zrobieniu trzech kółek zaliczyć konkretnego dzwona...przez jakiegoś giganta który na mnie wjechał z tyłu przy dojeździe do szykany przed prawym pod mostek... ... motocykl rozwalony, ja na szczęście tylko poobijany...po spotkaniu z bandą... o dalszej jeździe nie było mowy... wirazowy który widział akcję dziwił się że wstałem o własnych siłach i nie musiał wzywać karetki... gościu miał z lewej strony całą szerkość toru wolną a jednak wyprzedzał mnie z prawej gdzie nie było już miejsca... ja zaliczyłem dzwona a jemu się upiekło...ku*wa mać... zaczynałem dopiero trzecie kółko..rozgrzewałem jeszcze opony...całą noc za kółkiem żeby przyjechać na tor i taki ch*j... ludzie ku*wa chociaż na treninach dajcie pojeździć ...rozumiem wyścig... ale na treningu po co zaraz taranować ??? Ogólnie jestem w plecy... zniszczone moto owiewka, wydech, podnóżki, stelaż, zegary...koszty dojazdu (paliwo i 15 godzin w sumie za kółkiem), wpisowe ( na szczęście częściowo organizator mi zwrócił, wpisowe i chwała mu za to)... z jednej strony jestem wku**wiony na tego co mnie tak urządził...z drugiej strony ciesze się że wyszdłem z tego bez szwanku...

Edytowane przez Pawel

No i juz po zawodach! udało sie wygrać ,ale nie było łatwo ,tylko nadal nie wiem jak ja ten czas zrobiłam jachałem wolniej niż na rr i popełniałem mase błędów (sławiniaka ani razu nie pojechałem właściwym torem przez ten cement) R6 musi być szybsza bo 1.45,389 to niezła życiówka! a co by było na nowej r6 nawet nie chce myśleć. ale były jaja na kwalifikacjach, rano wyjechaliśmy w deszczu i przez 10 min nie przestawało kropić ale tor był jeszcze spoko czasy koło 2.00 jak zaczeło wysychac to już nie miałem siły w przedostatnim kółku zrobiłem 1.48,083 a na ostatnim gleba na szykanie do lasu,ale spoko było mięko na piachu i nic sie moto nie stało!!!! a jak u was???

Dzięki,

RR przebudowana na cywila , brciak nagina po ulicach a ja na jego R6.

Honda jest kochana ale niestety za słaba ,według znawców tematów torowych

trzeba by było wpompować mnustwo kasy żeby nadążyła za yamahą!!!