marcincbr600 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 No to i ja się odezwę. Mało wolnego czasu - mało jeżdzenia ale śmiga sie od czasu do czasu ale w małych grupkach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adbin Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zeby nie było - OBECNY :biggrin: Choć raczej zaliczam sie do okolic niż do trójmiasta :) Do zobaczenia w drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 noo, ja też jeszcze czasem tu zaglądam, i Balbina jest jeszcze na chodzie... Możnaby coś tam zorganizowac. W sumie dawno sie nie widzieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrew Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Siemanko, rzadko bo rzadko ale czasami jeszcze tu trafiam. Raczej w deszczowe wieczory i po sezonie bo szkoda gadać, nawijać kilometry trzeba :-p Cytuj ******************** Triumph Speed Triple :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 noo, ja też jeszcze czasem tu zaglądam, i Balbina jest jeszcze na chodzie... Możnaby coś tam zorganizowac. W sumie dawno sie nie widzieliśmy. Nom, ostatni raz chyba na paradzie ślubnej w Tczewie :evil: Pomysł przedni i zorganizować coś trzeba :icon_mrgreen: Siemanko, rzadko bo rzadko ale czasami jeszcze tu trafiam. Raczej w deszczowe wieczory i po sezonie bo szkoda gadać, nawijać kilometry trzeba :-p Wiesz, mi to się na razie tylko marzy tyle wachy w baku zawsze, żeby nie było czasu na siedzenie przy kompie ;) pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcincbr600 Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 noo, ja też jeszcze czasem tu zaglądam, i Balbina jest jeszcze na chodzie... Możnaby coś tam zorganizowac. W sumie dawno sie nie widzieliśmy. No trza nawijac takjak wczoraj chociarzby :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 (edytowane) Witam :biggrin: ... i ja czasem jeszcze tu zaglądam... nie za często (raz zdążyli mi konto usunąć na forum... :banghead:), Podobnie jak Andon, często bywam na moto3miasto.... To już nie jest to co kiedyś... przez tą przerwę trzeba było się gdzieś zaklimatyzować, wiec przeniosłem się na 2-gie forum i jakoś powiem Wam, że bardziej mi się tamto podoba :buttrock: , lecz nie zapomina się starych kompanów i forum (na którym się tylko kiedyś siedziało godzinami :flesje: ) - więc nadal będę tu zaglądał (choć rzadziej i mam nadzieję, że niebawem zaplanujemy jakieś spotkanie, by posiedzieć przy bezalkoholowym ;) ) Pozdrawiam i udanego sezonu wszystkim życzę!!!!!! P.S. No i mogę się pochwalić, że zmieniłem sprzęta - obecny egzemplarz CBR 954 Fireblade Edytowane 8 Czerwca 2007 przez KrzysiekCh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No to Krzychu wpadnij czasami też w środę na parking przed molem w Brzeźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekCh Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 No to Krzychu wpadnij czasami też w środę na parking przed molem w Brzeźnie. Jak tylko sprzęcik będzie naprawiony to zajadę :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas600 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 WitamUjescisko sie kłania... wiec ukasz po sąsiedzku....Od 2 miesiecy w koncu na wlasnym moto !!!!Z czasem -tak jak u wiekszosci- krucho: praca, rodzina itp... P.S.Ja rowniez obecnie czesciej na w\w forum przebywamgdyz dzieje sie tam duuuuzo rzeczy.....i nie ma takiego bicia piany przez małoletnich krzykaczyjak tu drzewiej bywalo...PozdrowionkaTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 :crossy: SIEMKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalina75 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Zeby nie było tu też się melduje hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefopiotr Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja też obecny.Świeża krew:))) chodż już troche śmigałem na własną ręke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 ukasz dostal moderatora ?? no no ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Szycha...nie pogadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi