Mac89 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Witam!Zastanawia mnie czy gdzieś we wielkopolsce (poza torem w Poznaniu :banghead: ) istnieją trasy z dużą ilością zakrętów i dobrym asfaltem, czy tak to tylko w Erze? Myślę raczej o jakichś bocznych drogach, byle nie przez wsie, bo tam wiadomo, że a to piasek, a to dzieci biegają itd. Jakieś pomysły? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Fajna trasa jest w okolicach Rogalinka, lasek, sporo winkli i maly ruch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kiedyś jechałem z Powidza do drogi Ślesin-Supca ,asfalt idealny, droga pusta a winkle jak w górach :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Fajna trasa jest w okolicach Rogalinka, lasek, sporo winkli i maly ruch. To juz wiem kto tak zapie**ala prez moja wioche!!!:biggrin: (nie jezdziles tam czasem z wiara i probowaliscie cos na kole?) Otworz jakas mape i znajdz Sasinowo kolo rogalinka jest tam tylna droga na ktorej mozna sie deczko wyszalec:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Witam!Zastanawia mnie czy gdzieś we wielkopolsce (poza torem w Poznaniu :icon_biggrin: ) istnieją trasy z dużą ilością zakrętów i dobrym asfaltem, czy tak to tylko w Erze? Myślę raczej o jakichś bocznych drogach, byle nie przez wsie, bo tam wiadomo, że a to piasek, a to dzieci biegają itd. Jakieś pomysły? :icon_rolleyes: Dobre winkle sa w strone od Naramowic do Biedruska, pare dni temu jezdzilismy z kolega 4 razy w jedna i druga strone , bylo zajebiscie :wink: :flesje: Edytowane 3 Czerwca 2007 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 Ja znam fajną traske w okolicach Piły, a dokładnie droga Piła - Kaczory ma ona ok 10 km długości. Jezdzi nią raczej mało samochodów i asfalt jest praktycznie nieruszony. Nie jezdzą tam zetory, kombajny, wywrotki z piaskiem wiec droga czyściutka i fajne winkle. Jak byście wybierali sie w te okolice to polecam. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 7 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 ja polecam traske z poznania przez puszczykowo lub mosine na kórnik i z kórnika do poznania, dużo zakrętów i ruch umiarkowany,nawierzchnia jak wszędzie:p choc od moscienicy do kórnika jest jakies 5 km nowego gładkiego asfaltu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gandziorz Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 Okolice Biedruska są w miarę fajne. Zakręty są i gładka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Dobre winkle sa w strone od Naramowic do Biedruska, pare dni temu jezdzilismy z kolega 4 razy w jedna i druga strone , bylo zajebiscie :P :D Dalej też jest ciekawie,można lecieć do ronda i na nim spokojnie nawrócić albo do Murowanej lub Skoków,a jak człowiek zgłodnieje to w Kuźni mają dobre żarcie. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Albo polecam wieczorna porą, jak nie ma ruchu kolo północy , sa zajebiste łuki kolo Kinepolis w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Bardzo przyjemna trasa jest z Obrzycka do Obornik, 24km, dobra nawierzchnia i dużo zakrętów. Niestety jest na trasie kilka wiosek, ale ogólnie trasa godna polecenia, spory kawałek jest przez las. http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...=38&image2.y=14 Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rino Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Bardzo przyjemna trasa jest z Obrzycka do Obornik, 24km, dobra nawierzchnia i dużo zakrętów. Niestety jest na trasie kilka wiosek, ale ogólnie trasa godna polecenia, spory kawałek jest przez las. http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...=38&image2.y=14 No co do nawierzchni to bym się naprawdę poważnie zastanowił, a poza tym niektóre zakręty dość ostre, więc jak się dobrze położysz a z naprzeciwka wyskoczą ci 4 kółka to zadzwoń a cię pozbieram... :wink: chcesz się przekonać? podleć do mnie i jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTAQ Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 10 km dobrego, świeżutkiego asfaltu jest pomiedzy kwilczem a sierakowem :D ale z tymi zakretami moze byc problem ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-Kamikaze Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 (edytowane) Bartek chyba zapomniałeś o najlepszej trasce i pięknej nawierzchni :rolleyes: Szamotuły - Mrowino to się nazywa nawierzchnia ... ale wiadomo trzeba uważać ... polecieć można ale wyobraźnia potrzebna jak wszędzie bo to nie TOR ... winkle i wszystko wspaniałe bez żadnej dziury bo traska świerzo zrobiona :bigrazz: Edytowane 9 Września 2007 przez Pablo-Kamikaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi