romek77 Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 (edytowane) zrób to czym prędzej bo nie dało się za tobą jeździć w tym smrodzie niespalonej benzyny :P pozdro600 :D bardzo smieszne,ale jak zauważyłeś jadąc za mną :crossy: :icon_razz: Ta mordka :eek: to z powodu ceny czy tak się polepszyło :bigrazz: raczej z ceny nowego Edytowane 26 Listopada 2008 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 bardzo smieszne,ale jak zauważyłeś jadąc za mną :crossy: :icon_razz: no trudno żebym nie zauważył, przecież wolniejsi jadą przodem :P sesese Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 nosz kurde jakie to czasy nadeszły żeby mnie nie było stać na utrzymanie malucha...:/ http://www.allegro.pl/show_item.php?item=495423105 pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Bo maluch jest drogi w utrzymaniu, psuje sie, nie jest na gaz, nie ma ogrzewania i mocy :) Kup sobie forda, polecam swojego oriona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 eee, ja nie mialem zeby przeglad zrobic a co dopiero mowic o tankowaniu;p aukcje wystawilem o 3 rano, o 7 juz byly telefony.. przez caly dzien bylo ich ze 30 i mowie calkiem powaznie;p oczywiscie poszedl od reki. co do mocy, kosztow paliwa i tak dalej to maluszek jest dla mnie idealny, maly ciasny i naped na tyl. dla mlodego czlowieka nie pragnacego wyrywac na to laski czy powalac kumpli rykiem silnika czy CarAudio to idealne rozwiazanie... tyle ze malo takich ludzi;p no i obiecalem sobie ze kiedys jeszcze do tego wroce... :P a teraz oby do niedzieli...;p pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 dla mlodego czlowieka nie pragnacego wyrywac na to laski czy powalac kumpli rykiem silnika czy CarAudio to idealne rozwiazanie.. polemizowałbym :D :D delikatnie mówiąc zalety malucha kończą sie na OC i cenie zakupu :D reszta to wady..........w dobie zalewu szrotu z zachodu wystarczy dołożyć te 500 czy 600 zł i mamy np kadzia 1.6 w gazie......nie jest to fura pierwszej młodości i jak to ople gubi olej buda gnije w oczach ale : 1.siedzisz jak czlowiek zarówno z tyłu i z przodu 2.auto jedzie na upartego można nawet do jakiś maleńkich pojemności startować czy diesli a maluchem no to ścigać sie możemy z ogarem conajwyżej....tu nie chodzi o lans i palenie gumy ale wyprzedzanie maluchem to jak radziecka ruletka-zbliżona stawka(życie) 3.jakby nie patrzeć ten sikający olejem kadet i tak jest cudem bezawaryjności przy maluchu 4.ma bagaźnik a nie schowek na 2 piwa.. 5.niech nawet ten silnik będzie na końcu swojego żywota a gaz od żuka regulowany przez stasia jebiewdenko i niech to pali 12/100 i tak koszt 100km jest nieznacznie droższy od malucha a wygoda po maluchu to jak z ogara do limuzyny(zakładam spalanie malucha na poziomie 6-7 )...... 6.wchodzi 5 osób ewentualnie jedna w worku foliowym w bagaźniku do malucha wchodzą 3 w worku foliowym w bagaźniku to conajwyżej chomik........ fakt że kadet jak sie posypie to cena częsci sprawia że auto można wyrzucić no ale coś za coś :D także ja jako młody człowiek jednak wole dać ten 1000 i jeździć troche bardziej po ludzku niż zamienić 2 kołowego ogara na 4 kołowego...... ale to moja prywatna sprawa w sumie o gustach sie nie dyskutuje :bigrazz: Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 a tam, ja i tak wole malucha:D po pierwsze; naped na tyl. po drugie; naped na tyl po trzecie- naped na tyl. do zalet mozna tez doliczyc naped na tyl. poza tym innych zalet w sumie nie widac, no poza tym ze jak sie dobrze wychylilem zza swojego podartego lotniczego fotela to bylem w stanie wytrzec tylna szybe nie odpinajac nawet pasow. swoja pozycje podtrzymuje;p poza tym ja niczego wiekszego do szczescia nie potrzebuje;) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 To ja odbijam piłeczke... Polecam Sierre; Po pierwsze napęd na tył i silnik z przodu = lekki kufer i dobry drift Po drugie napęd na tył i silnik z przodu = lekki kufer i dobry drift Po trzecie napęd na tył i silnik z przodu = lekki kufer i dobry drift A za półtora tysia kupisz boskiego :) A wiem co mówie, 50 zł za drifty dopiero co zapłaciłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 hehe z tylnim napedem to polecam Skode :D silnik z tyłu dupa ciezka to sam w poslizgi wchodzi :P a co do Opla.. ja rok temu kupiłem kadzia za 700zł.. od tamtej pory zrobiłem nim 6000km i lałem tylko paliwo i troche oleju..... nieźle jak za 700zł ;) co prawda nalezało by wymienic tarcze, klocki i filtr powietrza ale spokojnie ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2008 Spoko, ja sie teraz zaopatrzyłem w 16 letniego Oriona. Mało pali, pełna elektryka, welurek, ciemne szyby, szyberdach i lans jest pełen :) Oczywiscie to wszystko za pół pensji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 słuchajcie będą w tym roku rozdawane naklejki "kierowco patrz w lusterka"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Nie bedzie nikt z waszych znajomych chcial kupic CBR 1000 F z 89? Cena jakies 3,5- tysiaca? Stan silnika igielka, tyle ze po lekkim slizgu, wszystko proste tylkoi plastiki do malowania(beda juz posklejane) ? :P pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 To jest dokładnie 1000F SC24 z regulacją śrubową?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) Konkret jazda :) http://www.youtube.com/watch?v=DARsTJkqBXs&feature=related time 3:41 mistrzostwo swiata :icon_eek: Edytowane 13 Lutego 2009 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 :buttrock: :crossy: :notworthy: Konkret jazda :) http://www.youtube.com/watch?v=DARsTJkqBXs&feature=related time 3:41 mistrzostwo swiata :icon_eek: :buttrock: :crossy: :notworthy: 3:42 filmu qrewski szacun I tyle, nic dodać nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi