Gregor Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 tu masz link. http://louis9.louis.de/katalog2005/pages/650.pdfwybierz model i kupuj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Jest też wersja montowana na kierychę (LOUIS), ale kosztuje 50€ plus podłączenie czujnik temperatury 30€ plus mocowanie i przewody do czujnika i podświetlenia ok 10€. Razem 90€, ale za to jaki efekt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 23 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2005 Vlaaad, nie ma to jak byc trendy :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GANER Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 No cóz ja u siebie mam zamontowany Scottoiler-bardzo przydatne urzadzonko,kufer centralny GIVI,szybka GIVI troche wieksza niz ta z Louisa,ale nie za duza,orginalne crash pady yamahy(juz dwa razy mi dupe uratowały),oczywiscie podgrzewane manetki no i przewody hamulcowe w oplocie,to tyle z pożytecznych, a gadzety to:zegar rowerowy SIGMa,pług ,tylni błotnik,termometr oleju.Nie wspominam o Dynojetach i rozwiercie silnika.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 29 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2005 Ja uzbroiłem swoją XJR też w kufry GIVI ( chyba im maxia). Na razie nie mam problemów. Co do gmoli - Zbychu ma rację, ale też spełniają swoją rolę crash pady a wyglądają troszkę subtelniej co przekłada się na ogólny obraz XJR. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 No cóż, udało mi sie wreszcie osiągnąć Cel.Pozostaje mi tylko w podzięce za dobre rady zamieścić zdjęcia mojej nowej XJR-ki :) www.sierp.com/xjr1300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 30 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2005 Co mogę powiedziec :) Piękna, piękna i jeszcze raz piękna :D Gratuluję zakupu i życze długiej oraz bezawaryjnej eksploatacji :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Od zaledwie miesiaca jestem tak jak Wy szczesliwym posidaczem XJR -ki 1300. Ja zalozylem bagaznik i szybke Louisa, ale zauwazyle ze zbyt wiele to ona nie daje.Czy crash-pdy Louisa nadaja sie do uzytku czy lepiej zainwestowac w oryginaly? Jak sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Ja zalozylem bagaznik i szybke LouisaCzy jest szansa na jakies zdjecie tego bagaznika razem z motorkiem?Ja mam zalozone crash-pdy orginalne ale placenie za nie mocno boli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 A mam takie pytanie - jak wy sobie radzicie z cieżarem tej bestii? Czy to nie przeszkadza w czasie jazdy? Bo jak sie na MBS przymierzyłem do XJRy to w szoku byłem jakie to ciężkie 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Uważam że do klasycznej lini XJR'y bardziej od crash-pad'ów pasują gmole, ale ... nie to jest ładne co jest ładne, tylko to co się komu podoba :D Ja mam w każdym bądź razie gmole które nawet już zdążyłem przetestować :x :twisted: Po testach niestety nadawały się tylko do wymiany. Co do rozmiaru;XJR'ka jest rzeczywiście dużym, ciężkim kawałem żelaza ;) ale jest dobrze wyważona i nie sprawia kłopotów nawet zawodnikom wagi średniej. Ja mam 163cm wzrostu i ok.80kg nadwagi, jeżdżę bez problemów :D no ... czasami w terenie ... ale kto rozsądny zapuszcza się XJR'ką w teren :?: 8ONawet jak się zdażyło ją położyć to podniosłem ją biez problema a waży około 250kg. Nowe modele są lżejsze i ciut cieńsze w tali i jeszcze wygodniejsze.Dla mnie gdyby XJR'ka miała wał zamiast p**** łańcucha i paliła ciut, ciut mniej byłby to ideał motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 ale jest dobrze wyważona i nie sprawia kłopotówTak. Nie czuje sie wogole tej wagi. Ja sie przesiadlem z Drag Stara 1100 na XJr-ke i poprostu jeszcze caly czas jestem zszokowany jej porecznoscia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dla mnie gdyby XJR'ka miała wał zamiast p**** łańcucha i paliła ciut, ciut mniej byłby to ideał motocykla.No i właśnie dlatego wymyślono FJR. Dla mnie to ideał. Zwłaszcza, że preferuję dłuższe wyjazdy a nie kręcenie dupą dla szpanu po mieście. Ale to pewnie przychodzi z wiekiem. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 witaj jarek.jan, Mam nadzieję, że otrzymałeś moją wiadomość na e-maila. No cóż po wywrotce :cry: , jaką miałem trudno mi trochę się pozbierać tym bardziej, że połowę ciała mam usztywnioną. Ale do rzeczy, ja zamontowałem crash pady zakupione na niemieckim e-bay’u. Biorąc pod uwagę koszt 19 EUR jest to warte rozpatrzenia. Ew. służę zdjęciami do samodzielnego wykonania, (jeśli masz dostęp do tokarki naturalnie) Pozdr.Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 14 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2005 Mimo wszystko uważam że od crash padów lepsze są gmole. Oprócz nogi ochronią również silnik. Nie mam wcale oryginalnych i są zaje*iste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi