zosia_ Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Krasnal, grzej tam miejsca dla nas, bedziemy jutro po południu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Jest nas parę osób i spróbujemy zakotwiczyć gdzieś koło Krasnala.Jeśli będzie padało to pojadę w sobotę. :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpimek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam. Oczywiście byłem ale niestety autem, bo kobieta,że wieje ,że zimno i pada :icon_evil: hehe. No i co. Mieliśmy wypadek (pewnie widzieliście Omege bez przodu na A2) zaraz za tym "Panem" co wjechał ciężarówką do rowu (koleś miał 2 promile i zasnął w radjowozie...) Naszczęście nic się nie stało nikomu. Dziś się chyba wybiore ale motorkiem.... Cytuj zero smutków, zero złości wyj**ane po całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 no i po zlocie...byle do przyszłego roku :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 i trzy dni minęły jak z bicza. Szkoda że pole namiotowe osobno i maszyny osobno trochę zamieszania ale za to atmosfera bombowa. Pozdro dla towarzystwa z Kletna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dzieki wszystkim z którymi miałem okazję się napić i pogadać. Było zajebiście fajnie, powrót bez problemów Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No i fajnie :P Było świetnie jak zwykle :icon_question: (Browarny, nie zdążyłam Cie namierzyć :icon_question: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Następna "wirtualna"... niby jest a jej nie ma :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azjat Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 No i ja, jako jeden z młodszych uczestników zlotu, który wie co to piwo, wódka i dupy (striptiz słaby w tym roku :clap: ) też chce się wypowiedzieć :flesje: .Otóż przyjechałem na zlot tłucząc się ponad 5 godzin pksem (rodzice dali na bilet - o tyle dobrze), ale warto było. Pierwszego dnia było bardzo fajnie, koncerty były świetne, piwa dużo i dobre oraz udało mi się zrobić flying horsa (taki mały drink deserowy... musiałem podawać kelnerce przepis na bieżąco :notworthy: )Drugiego dnia (czyt. sobota) ujrzałem nimfy w ludzkich skórach. Gdzie one się podziewały przez resztę mojego życia??!!??. Oczywiście mowa o tancerkach z Zielonej. Taniec Irlandzki... ehhhh to było coś xD.W przyszłym roku też nie omieszkam przyjechać, może nawet na paradzie (mimo że mam 16 lat wyremontuje swojego romecika ;) ) będę uczestniczył xD. No i oczywiście ZA ROK TEŻ MA BYĆ TANIEC IRLANDZKI.PozdrawiamAzjat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Następna "wirtualna"... niby jest a jej nie ma :icon_question:Browarny, ale my zdążyliśmy wychylić parę kolejek....ja nawet trochę więcej....A zespół, który tańczył do irlandziej muzyki był rewelacyjny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Browarny, ale my zdążyliśmy wychylić parę kolejek....ja nawet trochę więcej....A zespół, który tańczył do irlandziej muzyki był rewelacyjny..... Tiaaa. I Irlandki, to było ostatnie co zarejestrowaliście, zaraz potem przeszliście do wirtuala :icon_question: Taki jeden Wielki z dumą pokazywał mi krzesła "O! Tu jeszcze przed chwilą siedzieli..." / ... w tym miejscu nastąpiła efektowna pauza a ręka wdramatycznym gescie zawisła w powietrzu..../ :icon_exclaim: :icon_mrgreen: ekm, może w tej sprawie przenieśmy się na główne ? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 szkoda, że nikt nie miał jakiegoś 4umowego znaku...nikogo z 4um nie udało mi się namierzyć, trochę szkoda bo sporo nas było :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ojjj działo się działo, w piątek wieczorem kolorowe kieliszki krążyły tak szybko, że wychylać nie nadążałem ;) Na szczęście zrobiłem troszkę fotek to przynajmniej one rozjaśniły mi co i gdzie się działo :buttrock: szkoda, że nikt nie miał jakiegoś 4umowego znaku...nikogo z 4um nie udało mi się namierzyć, trochę szkoda bo sporo nas było :buttrock:Jak to nie miał :eek: Ja mam na kurtce naszywkę, Browarny był w koszulce 4UM a poza tym Pierwoszow i marcysiek byli w koszulkach EKG ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ojjj działo się działo, w piątek wieczorem kolorowe kieliszki krążyły tak szybko, że wychylać nie nadążałem :icon_mrgreen: Na szczęście zrobiłem troszkę fotek to przynajmniej one rozjaśniły mi co i gdzie się działo :banghead: Jak to nie miał :eek: Ja mam na kurtce naszywkę, Browarny był w koszulce 4UM a poza tym Pierwoszow i marcysiek byli w koszulkach EKG :biggrin:No to nie wiem sam, dlaczego nie zauważyłem żadnego :flesje: :banghead: :banghead: Może to browary tak wzrok psują...? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 No to nie wiem sam, dlaczego nie zauważyłem żadnego :icon_mrgreen: :) :( Może to browary tak wzrok psują...? :)No kolego jest opinia że mnie trudno jest nie zauważyć.Ale zabawa była przednia.Szkoda tylko że pogoda była taka jakaś. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi