MOC Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Szkoda chlopaka, ale skoro czytam ze to bylo na osiedlu a on mial ponad pake na budziku to chyba sam sie o to dopominal...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niśka Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 no żal chłopaka[*]z drugiej jednak strony to żal też tej babki... ona przeżyła, a świadomoś, że się kogoś zabiło to do najłatwiejszych nie należy jednak....myślę też, że trochę zależy też od nas i kiedy czytam jak to tylko jedna strona zajścia jest winna to mi trochę dziwnie jest. Wiem, że to koledzy i tak dalej, jednak oprócz dobrej techniki jazdy i bycia dobrym kumplem to jeszcze myślec trzeba... w każdym podręczniku do nauki jazdy piszą o takich sytuacjach, że uważac trzeba poczwórnie... a nie jechac z 100 na liczniku...PozdrawiamJustyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 smutne to ale każda chwila by przypomnieć o kruchości istnienia jest dobra. kostucha czeka na takie momenty. popatrzcie teraz na siedzącą obok osobę, powiedzcie miłe słowo, wyślijcie smsa do dziewczyny, zadzwońcie do rodziców, zapomnijcie o kłótniach. nic nie jest ważne w chwili gdy młody człowiek traci życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 szkoda...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniek Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Nic nie zrobimy wazne bysmy o niem pamietali [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 szkoda ze musial tak szybko odejsc, ale juz nic nie poradzimy. PANIE SWIEC NAD JEGO DUSZA[*][*][*]oby jak najmniej takich wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 a jeszcze kilka dni temu napisam mi na PW zaproszenie na lubelskie forum....bez kitu....kondolencje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumbej Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 ....wybrańcy Bogów umierają młodo...kondolencje dla rodziny i przyjaciół...ehh szkoda gadać.Mam syna 11 lat, marzy o własnym moto.... nie wiem :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Gumbej, nie zabraniaj mu. Bo i tak sobie kupi jak dorosnie. Tylko ze wtedy bedzie zupelnie zielony. Lepiej jesli od malego bedziesz go uczyl o bezpieczenstwie, technikach jazdy, etc. Trzeba mu tlumaczyc ze wazny jest ubior, ze trzeba przestrzegac przepisow, i ze konie mechaniczne to nie wszystko, a bedzie dobrze :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCieJek Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 On miał tylko 16 lat???? :clap: To tyle co ja :) :wink: :clap: Aż mnie zatkało... [*][*][*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 szczere kondolencje... zawsze kiedy slysze o takim wypadku zastanawiam sie co by bylo kiedy ja bym sie znalazl w takiej sytuacji na drodze.... czy zdazylbym zareagowac... i staram sie o tym pamietac, to jakby lekcja ktorej nie powinnio sie lekcewazyc... pamietajmy ze pierwszenstwo to nie wszystko bo kazdy popelnia bledy i nie raz jeszcze staniemy przed sytuacja wymuszenia pierwszenstwa, zajechania, czy chociazby kury ktora wyskoczy na droge... warto przemyslec czy damy rade w takiej sytuacji sie wybronic... czy mamy wszystko pod kontrola... w moim przypadku to dziala i czesto odpuszczam manetke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Po mojemu...trzeba się przestraszyć żeby nabrać pewnej pokory. Chyba że ktoś posiada takową od samego początku. Szkoda że to była jego ostatnia lekcja....Wieczne odpoczywanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Dlatego kupiłem moto do lasu ... niewiem co to stracic kolege ale to musi boleć :icon_rolleyes: [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan_007 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Niedobrze... wczoraj w Ostrołęce też był wypadek. Ktoś nissanem skręcał w lewo i ... http://www.moja-ostroleka.pl/wypadek-listo...79165561,2.htmlMoi znajomi widzieli ten motocykl po wypadku, nie był wpity w samochód, ale przód był cały rozwalony. komentarze... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A co tu komentowac. Trzeba uwazac i tyle Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi