drbig800 Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 witam w moim dr 800 big sa czarne swiece a jak wiadomo w motorkach powinny byc brazowo kawowe pomocy bo nie wiem co to moze byc pzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 tak tka wiem ze mama 2 ganiki wiec co mama zrboic zeby zuborzyc mieszanke a czy przez za bogata mieszanka bedzi wiecej palil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 wiem ze mam 2 ganiki wiec co mam zrboic zeby zuborzyc mieszanke a czy przez za bogata mieszanka bedzie wiecej palil motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Ustaw serwisowy pozoiom wachy i wyreguluj wsio serwisowo :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a czy wy wszystko robicie w serwisie nie wiecie ze prawdziwy motocyklista robi wszystko sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek1 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a czy wy wszystko robicie w serwisie nie wiecie ze prawdziwy motocyklista robi wszystko samSzacunek. Proponuję żebyś złożył nowe moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 a czy wy wszystko robicie w serwisie nie wiecie ze prawdziwy motocyklista robi wszystko sam Najpierw dwa razy pomysl zanim napiszesz kolejną bzdurę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 nastawy serwisowe to takie które podaje seriwisówka (manual, instrukcja oblsugi) :flesje: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 no nie potraficie mi powiedziec czy trzeba ta srobke od skladu wkrecic czy wykreciec nie wiem moze cos jeszcze trzeba zrobic ale napewno cos z ta srobka tylko w ktora strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 ta śrubka jest tylko od niskich obrotów! nie potrafisz być na tyle zaradny żeby znaleźć serwisówke i wszsytko wyregulowac? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 no ale sklad z niskich obrotow wplywa pozniej na wyzsze obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 śruba składu mieszanki i położenia przepustnicy jest potrzebna do ustalenia składu mieszanki na biegu silnika bez obciążenia,czy jak tam kto uważa jałowym natomiast za skład mieszanki podczas pracy silnika pod obciążeniem odpowiada poziom paliwa w komorze pływakowej,średnica dyszy głównej i położenie iglicy sterującej ilością mieszanki dostarczanej z tej dyszy.Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 chlopaki to co z tymi czarnymi swiecami i wiecie co on pali ze 8 na 100 zatankowalem do pelna zrobilem 150 km i juz prawi pust bak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Będziesz pytał dopóki ktoś nie dla świętego spokoju nie napisze "wkręć se 3/4 obrotu"?Padła jedyna poprawna odpowiedź, i to co najmniej parę razy - wyjmij gaźniki, sprawdź poziom paliwa, wyreguluj, przeczyść profilaktycznie wszystko. I wszystkie dane bierz z serwisówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drbig800 Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) tylko max len ze mnie i mi sie nie chce robierac tego wszystkiego chyba nikt tu nie rozbieral dr biga masakra sie do teg odostac W SERWISOWCE PISZE POZIOM OD13,6 DO 15,6TO ILE MA BYC I NIE MOGE ZNALESC ILE TE SROBKI ODKRECIC Edytowane 25 Maja 2007 przez drbig800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi